Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini Korumalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. İçsel sorunları geride bırakabileceğiniz bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Koşullara uygun adımlar atmaya devam etmekte fayda var.

Kova burcu bugünve kariyer alanında, engelleri ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Geçmişte yaşadığınız sorunları bir kenara bırakmanız gerekiyor. Kendiniz için doğru olana odaklanmak gereken bir süreçtesiniz.

Bugün, finansal durumunuzu zorlayabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Elinize geçen fırsatları net bir şekilde değerlendirebildiğiniz takdirde sorun yaşamayacaksınız. Problemleri geride bırakmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün olabilir. Sosyal olarak daha dışa dönük, daha yapıcı hissedebilirsiniz. Bunu değerlendirmek isteyen kişilerin teklif ve önerilerini düşündüğünüzde, hayatınızda yeni pencereler açabilirsiniz; duygusal ve ticari ortaklıklar açısından şanslısınız.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki, Kova burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün, çevrenizdeki insanlarla iletişiminizde daha esnek olmak size fayda sağlayabilir. Değişen şartlara hızlı bir şekilde adapte olmanız gerekebilir. Sürpriz gelişmeler karşısında olumlu bir tutum sergilemeye çalışın ve kendinizi yeni deneyimlere açık tutun. Enerjinizi pozitif aktivitelere yönlendirmek gününüzü daha keyifli hale getirebilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık sorunlarıyla beraber ufak tefek kazalarda görülebilir, kendini incitmek istemiyorsan fiziksel olarak daha dikkatli olmalısın. Kirada evin veyayerin varsa, fazladan giderler meydana gelebilir. Planladığın seyahatler, beklenmedik engellere maruz kalabilir. Gün içerisinde kardeşin ya da kuzeninle yapacağın konuşmalar, onların hayatlarında önemli etkiler yaratabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin dinlenirken sizin bir uğraş halinde olmanız zorunuza gidebilir. Koşullarınızın ve isteklerinizin aynı olmamasıyla övündüğünüzde aklınıza bu hissi getirin. Uzun vadeli dinlenme ve rahatlık için, rahatınızdan ödün vermeniz gereken bir gün olabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı sıkışıklıklar ya da tatsızlıklar gündeme gelebilir. Yine de öğleden sonra kendinizi daha pozitif ve girişimci hissedebileceksiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanın sizin açınızdan çok verimli kullanıldığı bir gün olabilir. Eş zamanlılıklar, anlamlı ve güzel tesadüfler de yaşayabilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda yetersiz hissedebilir veya gerçekten böyle bir durumun içinde kalabilirsiniz. Ailenizden ya da yakın çevrenizden bazı fikirler almak, size yardımcı olabilir. Hiçbir şeyin çözümsüz olmadığını ve endişelerinizin elinizdeki imkanlardan her zaman daha küçük olduğunu unutmayın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başa çıkılması gereken bazı farklılıklar veya çatışmalar olabilirken yanlış anlaşılmaların bunların kökeninde olması muhtemeldir. Kendinizi günlük sorunların gürültüsünün üzerine çıkarabiliyorsunuz. Gün, endişelenmek yerine uyum sağlamak ve devam etmekle ilgili hale geliyor. Yararlı olma arzunuz da güçlü. Şu anki etkiler sizi sohbet yoluyla birini desteklemek için iyi bir konuma getirebilir. Aynı zamanda, iç düşüncelerinizi iletmeyi veya önemli açıklamalar yapmayı her zamankinden daha kolay bulabilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrende yakın ilişkiler kuracağın insanlar var. Kararlarına dikkatlice tart, bu insanlar arasında iyi ve kötüyü ayırman gerekiyor. Herhangi bir sağlık sorunun varsa endişelenme, sağlığın iyi olacak. Kapana kısılmış gibi veya özgüven eksikliği hissetme lütfen, harekete geçmekten de asla korkma. Kendine zaman ayırmalı ve yaptığın işleri çok daha tutkuyla yapmalısın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kendinizi enerjik hissedebilirsiniz ve aşk, tatil, çocuklardan yana önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız zorlu bir sürece girmek üzere. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor. Çalışkanlığınız ve titizliğinizle, üstlendiğiniz işleri başarıyla bitiriyorsunuz. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz.

14 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>