Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hayatını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Gereksiz kıskançlık krizleri yaşanabilir. Her açıdan daha temkinli olmaya çalışın. Belirsizliklerin önüne geçmeniz gerekmekte.

Daha kontrollü olmalısınız. Doğru bildiğiniz çoğu şeyin aslında eksik kaldığını fark edebilirsiniz. Temkinli olmaya çalışın.

Şartları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Biraz kontrollü olmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşizamanı yapabilirsiniz. Öncesinde hazırlığını yapıp beklemeniz gereken konular için kendinizi şimdiden doldurmamalısınız. Tecrübelerinizin faydaları vardır ve bunları anlamak için o tecrübe anının farkında olmanız gerekir.

14 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Kova burcu insanları için ilişkiler ön planda olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak sevdiklerinizle daha derin ve anlamlı bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için harika bir gün olabilir. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin ve içsel sesinizi dışa vurun. Aynı zamanda, duygusal dengeyi de göz önünde bulundurmayı unutmayın ve kendinize zaman ayırarak iç huzurunuzu koruyun. Bugün, yaratıcı ve sıra dışı çözümler bulabilirsiniz, bu fırsatları değerlendirmek için cesur olun.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akademik çalışmalar yapan bir Kova burcuysan, donanımını arttıracak hedeflerin peşinden gitmek isteyebilirsin. Evinde dekorasyon değişikliği yapmayı düşünüyorsun. Parasal konularda aldığın aceleci kararların sonuçlarını sert bir şekilde görebilirsin. Aklında olmayan kişilerin seni buluşmaya davet etmesi oldukça şaşırtabilir.

14 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda çevre baskısı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızın size bu konuda öneriler sunması, kafanızın karışmasına neden olabilir. Hissetmediğiniz duyguları taşıyormuş gibi yapmak daha yorucudur; uygun bir dille düşüncelerinizi ifade edin ve bu döngüden çıkın.   

14 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirlere ve yabancılarla ilgili konulara açıksınız. Ancak düşüncelerinizde bazı aşırılıklar da gündeme gelebilir.

14 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konularında da rakip ve ihtimaller konularını etraflıca değerlendirmeniz işinizde belli noktaları güvence altına alacaktır.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini hasta gibi hissedebilirsin bugün. Ancak esasında hasta olmayabilirsin. Bunun tek sebebi yorgunluklarla başa çıkamamaktır. O yüzden vücudunu dinlendirmeli ve gerçek hastalıklara karşı önlemini almalısın bugün.

14 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün ruhunuzu yenilemek ve beslemek isteyebilirsiniz. Üretme ve faydalı olma arzuları da körüklenebilir. Orijinal fikirleri gerçekçi, pratik şekillerde hayata geçirebilirsiniz ve güçlendirici bir ittifakın veya besleyici bir sohbetin tadını çıkarmak da mümkündür. Stratejiler geliştirmek ve karmaşık planlar yapmak için iyi bir konumdasınız. İş veya sağlık konularında bazı yeni fikirler ediniyor olabilirsiniz. Genel olarak sorunlarım üstesinden gelme olursunuz. Gün ilerledikçe, zihninizi merak dolduruyor ve bunun peşinden gitmekten çekinmiyorsunuz!

14 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uyumlu ve sakin olduğunuz bir gün sevgili kovalar. Yeni arkadaşlıklar, anlaşmalar ve özel ilişkileriniz açısından harika bir gün. Yakınlarınız tarafından değer gördüğünüzü hissedeceksiniz. Ayaklarınız yere daha sağlam basmalı.

14 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

14 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuk konularında şanslı olacaksınız. Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle.

14 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Haksızlıklar karşısında isyankar davranışlar sergilemeniz, sizin suçunuz değil. Güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak isteyişiniz, en doğal hakkınız.. Bugün partnerinizin düşüncelerine karşı çıkabilir ve kendinizi onun karşısında savunmak zorunda kalabilirsiniz. Geçici bir durum için birbirinizi kırmamalısınız.

14 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>