Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorumluluklarını Erteliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Daha sakin ve yapıcı kalmaya çalışın. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Bilinçli olmanız sizin yararınıza olacaktır.

Karmaşık durumları lehinize çevirme şansına sahipsiniz. Doğru olan ne ise ona yönelmeye çalışın. Başarıya odaklanmanız gereken bir gün.

Maddi konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Tam olarak istediklerinize ulaşmayı başaramayacaksınız. Biraz sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farklı görüşlere sahip olduğunuz insanlardan alacağınız bazı karşılıklar size iyi hissettirebilir. Yaşantınıza başka bir açıdan bakmanın önemli ve gerekli olduğunu fark edebilirsiniz. Önyargılarınızın kırıldığı bir gün olabilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Kova burcundaki insanlar için ilişkilerinde daha esnek olmaları önemli olabilir. Sevdikleri kişilere karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmaları, gerektiğinde taviz verme konusunda esneklik göstermeleri faydalı olacaktır. Aynı zamanda duygusal olarak daha dengeli olmak, iç huzuru bulmak ve kendilerine zaman ayırmak da bugün Kova burcu için önemli olabilir. İyi bir denge kurarak hem ilişkilerinde hem de kişisel hayatlarında daha mutlu ve huzurlu hissedebilirler. Umarım bugün Kova burcu insanları için olumlu gelişmeler yaşanır.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, ilk görüşte hayranlık duyduğun, hoşlandığın bir kişi varsa, sosyal medya hesabından takibe alabilir, onunla iletişime geçerek duygularını açabilirsin. Kiracı olan bir Kova burcuysan, ev sahibinle belirli konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Akşam saatlerin planladığın gibi ilerlemeyecek.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgili yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak, evde geçirdiğiniz zamanı sizden çalmayacak bir dekorasyon isteyebilirsiniz. Konforun sadece oturduğunuz koltuğun rahatlığıyla değil, o koltukta iç rahatlığıyla, dinginlik ve huzurla oturmakla da ilgili olduğunu göreceksiniz. 

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. İşlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla bilgi almanız gereken durumlar olabilir. Sizden daha yetkin kişilerle görüşmeleriniz olumlu sonuçlanabilir. Olayları netleştirmeniz gerekebilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi zihinsel bir tatil içerisinde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Hırslanmak enerjinize zarar verebilir mesleki anlamda zarar getirebilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişte yaşadıklarını düşünerek üzülebilirsin bugün. Yaşadığın kötü deneyimler tekrar gözünün önüne gelebilir. Bazı konularda kendine dikkat etmen gerekebilir bugün. O yüzden geçmişte çok fazla takılı kalmamalısın.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün duygusal dünyanız, yakınlığınız ve psikolojik gelişiminiz için özellikle güçlü. Hedeflerinizi ödüllendirici yollarla ilerletmek için harika bir konumdasınız. Kendinize olan inanç şimdi daha kolay geliyor. Özellikle gün ilerledikçe, ilişkilerinizde büyüme ve gelişme vaat ediyorsa değişimi kucaklamaya hazırsınız. Rutinler, yaşam düzenlemeleri, yöntemler ve ilişki kurma yaklaşımları ile denemeler yapma havasındasınız. Artık size iyi hizmet etmeyen gelenekleri ve alışkanlıkları bırakmak için sağlam nedenler buluyorsunuz. Hayatınızı taze tutmak için iyi, hatta ilham verici bir zaman.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünmek istemediğiniz konuların güncellik kazanmasından çekiniyor gibi bir tavrınız var. Bugün, iletişim içinde olduğunuz kişilerle değişik maddi konuları gündeme getirmek isteyeceksiniz. Sabırlı olmaya devam etmelisiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner, evlilik, ortaklık konuları ön plana çıkabilir. Aile, ev, gayrimenkulle ilgili ani sorunlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde biriken enerjiyi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız. Bugün aşırı uçlarda davranışlar gösterebilirsiniz. Büyük bir duygusallıkla yaklaştığınız konulara fazla misyon yüklüyorsunuz. Beklentilerinizin karşılığını alamayabilirsiniz. Hak ettiğiniz yerlerde olmak istemeniz en doğal hakkınız fakat sabırlı olmalısınız.

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>