Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Netsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Karmaşık duygular içerisine giriyorsunuz. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz takdirde genel olarak sorun yaşanmayacak. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeniz gerekiyor.

Çabalarınızın karşılığını yavaş yavaş almaya başlayacaksınız. İstenmeyen tüm sorunları ortadan kaldırmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz. Amaçlarınıza ulaşmanız zor olmayacak.

Özellikle maddi konularda daha temkinli olmalısınız. Harcamalarınızı mutlaka sınırlamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızdaki pürüzler odaklanmanızı zorlaştırabilir. Bu pürüzlere doğrudan müdahale edemiyorsanız, kontrolünüzde olan işlere daha yüksek bir performansla odaklanmaksınız. Herkesin görevini yaptığı bir düzenin parçası olduğunuzu unutmayın; bu, sonunda her şeyi daha iyi hale getirecektir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde derin duyguların açığa çıkabileceği bir zaman dilimindesiniz. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. İletişimde dikkatli olmaya ve anlayışlı davranmaya özen göstermenizde fayda var. Yaratıcılığınızı ön plana çıkarabileceğiniz bir gün olabilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yepyeni bir dönemin açıldığını hissedebilirsin. Çalışan bir Kova burcuysan elini taşın altına koymaktan çekinmeyeceksin. Ailenle aranızda bazı anlaşmazlıklar söz konusuysa aranızdaki sorunların çözüleceği aksiyonlar gerçekleşebilir. Seni yoracak detaylara takılmak istemeyeceksin. Hayatı biraz da akışında yaşamayı tercih ediyorsun.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı görüşlere sahip olduğunuz insanlardan alacağınız bazı karşılıklar size iyi hissettirebilir. Yaşantınıza başka bir açıdan bakmanın önemli ve gerekli olduğunu fark edebilirsiniz. Önyargılarınızın kırıldığı bir gün olabilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konularda daha hızlı ilerleme kaydedeceğiniz koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. İşleriniz için gerekli mücadeleyi verecek desteği arkanızda hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere duygularınızı koyabilirsiniz. Üstlerinizle birlikte çalışabilirsiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda özellikleortamınızdaki stresle birleşince hiç söylemek istemediğiniz şeyler öylece ağzınızdan çıkabilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeylerle ilgilenmek ve farklı hobiler edinmek bugün önceliğin olabilir. Kafanı dağıtabileceğin farklı konulara yönelmek sana daha iyi bir etki sağlayacak. Bugün başlayacağın projeler sana güzel getiriler sağlayabilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanların alıngan olduğunu veya iletişimin geçici olarak zorlaştığını görebilirsiniz. Bir plandaki boşlukları görmeye başlayabilir veya yaptığınız şeye olan güveniniz azalabilir fakat bu da geçicidir. Kendinizi zihinsel olarak yenilemek için rotanızdan sapmanız faydalı olabilir. Yanlış anlaşılmanın nihayetinde daha iyi bir anlayışa yol açabileceğini düşünün. Ciddi konsantrasyon gerektiren görevleri başka bir güne planlayın. Mali konulara daha yakından bakmanız gerekebilir. Kendinize odaklanma eğilimi olsa da, yaratıcı veya eğlenceli uğraşlar tatmin edici olabilir. Romantik ve yaratıcı bağlantılar büyümenize ve tatmin duygunuza katkıda bulunabilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Gelen tekliflere karşı daha temkinli yaklaşmanızda fayda var.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ancak aile içinde ani sorunlar gerçekleşebilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İyi niyetinizin yanlış anlaşılmasından kaynaklanan sorunlar canınızı sıkabilir. Başlattığınız özverili çalışmaların yarım kalmasını istemiyorsanız, çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz. İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabaların, sizi kazandıracağı prestijleri unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>