Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Anın Tadını Çıkarıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Duygularınızın biraz daha gelişmeye başladığını fark edeceksiniz. İçinizde büyüyen hisler zaman zaman korkmanıza neden olabilir. Aslında bunun nedeni hisleriniz arttıkça sorumluluklarınızın da artmaya başladığını düşünecek olmanızdır. Birlikteliği olanlar yalnız, yalnız olanlar ise birlikteliğinin olduğu günleri özleyebilir.

Kafanızın içindeki planları uygulama konusunda kendinizi biraz daha şanslı hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz şartlara ayak uydurmanız çok zor olmayacak. Sorumluluklarınızın üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. Girişimleriniz konusunda kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.

Finansal durumunuzu nasıl değerlendirmeye alacağınızı kestirmekte zorlanmayacaksınız. Elde etmek istedikleriniz ne kadar zorlayıcı olursa olsun, ulaşma noktasında kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Kendinizi daha verimli hissetmeye başlıyorsunuz. Maddi gücünüze de yavaş yavaş güç katmaya başlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geciken ya da ertelenen bazı işlerinizle yeni haftada ilgilenebilirsiniz. Bugünü hazırlığını yapmanız gereken durumları netleştirerek geçirebilirsiniz. Zihninizin motivasyon ve çaba gibi durumlarla dolması, sosyal medyanın ya da çevrenin olumsuz etkilerini azaltacaktır.

16 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün hayatınızdaki rutin işlerde güçlü bir odaklanma ve kararlılık hissedebilirsiniz. Bireysel hedeflerinize odaklanarak projelerinizi ilerletebilirsiniz. İletişim konularında başkalarıyla olan bağlantılarınızı güçlendirmek için zaman ayırmanız faydalı olabilir. Düşüncelerinizi net ve açık bir şekilde ifade etmek, çevrenizdekilerle daha iyi anlaşmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca bugün, sağlık konularına da dikkat etmenizde fayda var. Uykunuza ve beslenmenize özen göstererek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığın kurumdan gelen mesaj canını sıkabilir. Tatil günlerinde işle uğraşmak istemeyeceksin. Gününü en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorsun. Evli Kova burucuysan, eşinin ailenle iyi bir ilişki kurması seni mutlu ediyor. Beraber geçirdiğiniz saatler zamanla artıyor.

16 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize ve evinize odaklanarak, duygularınıza kulak verebilir ve eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Yaşam tarzınız ve ailenizle ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir. Anlaşmazlıklar karşısında sakin kalarak ve imkanlarınızı göz önünde bulundurarak bu problemleri çözebilirsiniz.  

16 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar ve kendinizi geliştirmek açısından olumlu deneyimler var. Ancak görüşmelerinizde biraz daha dengeli bir tavır içinde olmaya bakın.

16 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisel konularda hemen her şeye evet demeden önce iki kez düşünmek sizi yıpranmaya karşı koruyacaktır, sezgileriniz de destek olacaktır.

16 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün mantık ve hisler birbirine girebilir biraz. Etrafındaki insanlarla mantık çerçevesinde konuşurken onların duygularını gözardı edebilirsin. Bu konulara özen göstermek ve karşı tarafın ne düşündüğünden çok ne hissettiğine odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

16 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün ev içi aktivitelerden özel olarak keyif almak için iyi bir gün. Yine de ev hayatınızın biraz fazla meşgul olduğunu fark ettiğiniz zamanlar olabilir. Aile veya evle ilgili bir konuyu ileriye taşımak için mükemmel bir zaman. Yine de, hayatın diğer alanlarındaki arzularınızı takip etme konusundaki genel yaklaşımınızda bazı ayarlamalar yapmanız gerekiyor. Öfkenizi nasıl ifade ettiğinize iyice bakmayı hedefleyin. Artan kişisel farkındalık, çözümlere ve iyileştirmelere yol açabilir. Bugün, bir yanınız kendinize saklanmak ve kendinizi beslemeye özel önem vermek istiyor ancak diğer yanınız daha fazla eğlence ve paylaşım arayışında. Çok fazla şey yapmaktan kaçınmak en iyisi olabilir.

16 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni başlangıçların olabileceği çok güzel bir gündesiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için geç bile kaldınız. Bugün karşınıza çıkan fırsatlar sizi bir sonraki adım için hazırlayacak. Özgüvenle hareket edin. Kendinize inanın. Sizi ileriye taşıyacak insanları doğru seçmek için duygularınızdan soyutlanmanız gerekiyor.

16 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

16 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal konular ön plana çıkabilir ve harcamalarınız artabilir. Gününüz harika geçsin.

16 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay'ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Eski dostlarınızın haberlerini almak sizi mutlu edecektir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.

16 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 29" R
Ay
Koç
28° 25' 10" R
Merkür
Başak
18° 46' 15" R
Venüs
Terazi
26° 32' 30" R
Mars
Yengeç
09° 01' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 32"
Satürn
Balık
15° 06' 49"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 23"
Lilith
Terazi
09° 10' 48"
True Node
Koç
06° 37' 17"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>