Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mücadelecisin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz. Etkin adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini unutmayın. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemenizin her açıdan daha önemli olabileceği bir gündesiniz. Hata yapmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Parasal olarak kendinizi çok fazla zorlamamaya çalışın. Etkin adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Fırsatları lehinize çevirmek için harekete geçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki insanlar üzerinde nasıl bir etki bıraktığınızı düşünebilirsiniz. Söylemlerinizin ve davranışlarınızın doğru anlaşılmaması, arka planda bazı sorunlar doğurabilir. Bugün bu sorunlarla karşılaştığınızda tepkilerinizin yapıcı olmasına özen göstermelisiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Kova burcu için iletişim konularına odaklanman gerekebilir. Etrafındaki insanlarla olan iletişiminde daha dikkatli ve anlayışlı olman faydalı olabilir. Ayrıca bugün yeni fikirler geliştirmek ve ilham almak için de uygun bir gün olabilir. Kendi içsel sesini dinlemeyi unutma ve mücadeleci olmayı dengelemeye çalış.

2 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni doğum yapmış Kova burcuysan, herkesin seni yönlendirmeye çalışması seni rahatsız ediyor. Eşinle ve çocuğunla baş başa kalmak isteyeceksin. Her şeyin üstesinden kendin gelmek istiyorsun. Ailesinden uzakta yaşayan Kova burcuysan, ailenin yanına gitmek için patronundan izin almak isteyebilirsin.

2 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haklılığınızı sakinlik ve mantıkla desteklediğinizde süreç ne kadar uzun sürse de sonuç sizden yana olacaktır. Sosyal ve hukuksal anlamda kendinizi ispat etmek için elinizden geleni doğru bir şekilde yapmaya gayret göstermelisiniz. Bu tutumlarınızla dikkatleri çekebilir, yenive fikir birliklerine açılabilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel gelişime dair konular öne çıkıyor. Sizi yoran ve yük haline gelen meseleleri çözme yolunda girişimleriniz olabilir. Kabullenme ve sınır çizmekle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Olayları daha geniş bir bakış açısıyla gözden geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler veya geçmiş durumlar yerine kendinize odaklanmaya bakın.

2 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle baş başa kalmak rahat düşünebilmektir. Ayrıca gerek partnerinizden gerekse dışarıdan bugünlerde hediyeler alabilirsiniz, mutlu olabilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında gerçekleştirmek istediğin şeylere odaklanmak için güzel bir gündesin. Bugün gereksiz hayallerle günü geçirmemeli ve kısa vadede gerçekleştirebileceğin ve çok istediğin şeylere odaklanmalısın. Birçok konuda güzel adımlar atabilirsin bugün.

2 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün sizi bir süre yavaşlamaya ve temponuzu düşürmeye teşvik ediyor. Yönetilmesi gereken bazı karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar olabilir. Şimdi çalışmalar, ulaşım ve iletişimde gecikmeler, yeniden düzenlemeler yaşanabilir. Önemli randevular konusunda esnek ve dikkatli olmak en iyisidir! İnsanlarla eski, çözülmemiş sorunları yeniden gözden geçirme ihtiyacı doğabilir ve mekanik sorunlar, nasıl bağlantı kuracağınız konusunda yeniden düşünmeye sevk edebilir. Bu deneyimler sayesinde kendinizi ifade etmenin yeni yollarını keşfedebilirsiniz ve bunlar başka türlü aklınıza gelmeyecek şeyler olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcunda ilerlerken hayatı genel akışına daha fazla bırakabilirsiniz. Ancak dalgınlık, unutkanlık ve ihmallere daha çok dikkat etmelisiniz. Kontrolünüz dışı gelişmeler, etrafınızın hareketliliği gündeminize şekil verebilir.

2 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

2 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün duygularınızı içe atabilirsiniz. Hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir ve seyahat, eğitim, iletişimde sorunlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

2 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bu aralar ilişkiniz çok iyi. Partnerinizin çok yönlü bir insan olması, ilişkinizin zenginleşmesine yardımcı oluyor. İşinizle ilgili bazı sorunlarınız olabilir. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberlerden olumsuz yönde etkilenebilir, kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz. Fakat bu durum kısa sürecek. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de herhangi bir çabanız bulunmuyor!

2 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 19' 02" R
Ay
Boğa
05° 47' 33" R
Merkür
Akrep
06° 57' 56" R
Venüs
Yay
00° 29' 19" R
Mars
Yengeç
23° 15' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 15" R
Satürn
Balık
13° 22' 33"
Uranüs
Boğa
26° 24' 29"
Neptün
Balık
27° 47' 52"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 09"
Lilith
Terazi
12° 16' 28"
True Node
Koç
06° 35' 54"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:10

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>