Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hareketleniyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınız ve düşünceleriniz arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

Mesleki anlamda daha net adımlar atmaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Parasal konularda daha temkinli olmaya çalışmalısınız. Gelir ve gider arasındaki problemleri kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize kattığınız her şey işinize de dahil olur. Bu düşünce, hayatınızı yeniden şekillendirecek iyi ve nitelikli seçimler yapmanızı kolaylaştırabilir. Bugün kariyeriniz için bazı planlamalar yapabilirsiniz ancak netleştirmeden, emin olmadan ya da güven duymadan paylaşmamaya dikkat etmenizde fayda var.

21 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Kova burcu için iletişim odaklı ve sosyal bir gün olabilir. Olayları farklı açılardan görebilme yeteneğiniz sayesinde çevrenizdeki insanlara destek olabilir ve çözümler bulabilirsiniz. Grup etkinlikleri ya da toplantılar sizi olumlu şekilde etkileyebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir ve yaratıcı fikirler ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için uygun bir gün olabilir. Unutmayın ki her şey konuşarak çözülebilir. Haydi, sosyal becerilerinizi konuşturun!

21 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Havaların ısınması modunu yükseltiyor. Hayatına hareket katmak için açık havada spor yapmak isteyebilirsin. Daha hareketli bir yaşam sana iyi gelecek. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, ilişkinde yaşadığın sorunlar seni düşündürüyor. Bu konuya artık daha ciddi yaklaşmak isteyeceksin.

21 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anladığınız ve anlaşıldığınız bir ilişki büyük bir nimettir. Ancak bunu elde etmek kadar kıymetini bilmek ve hakkıyla yaşamak da önemlidir. Kendinizi ya da karşınızdaki kişiyi bu konuda kandırmadığınızdan emin olduğunuzda, mutlu olmanın o kadar da zor olmadığını fark edebilirsiniz.

21 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Rekabet ve kariyer konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize dair daha esnek davranmanız gerekebilir. Özellikle planlarınızı hayata geçirirken sakin ve sabırlı olmanızda fayda var. Bugün üstlerinizle olan iletişiminiz açısından dikkatli olmalısınız. Diplomatik olun ve tartışmalardan sakının.

21 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde öğrenmek ve kendinizi geliştirmek için elinizden geleni yapacak, zamanı kendiniz için maksimum düzeyde verimli kullanacaksınız.

21 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insan ilişkilerine dikkat etmen gerekecek. Sevdiğin kişilerle fikir ayrılığına düşmek veya onlarla istediğin kadar zaman harcayamamak içini sıkabilir. Bu gerginliğe sebep olan şeyi bulmak sana daha iyi bir adım atmanı sağlayacak.

21 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün kendinizi yaratıcı ve duygusal açıdan daha gelişmiş hissedebilirsiniz. Kişisel hobilerinize veya eğlenceye daha fazla önem verebilirsiniz. Yaratma, yeteneklerinizi kullanma, başkalarına neler yapabileceğinizi gösterme, romantizmi deneyimleme, bundan keyif alma ve hayatın zevklerini takdir etme konusunda daha güçlü bir dürtüye sahipsiniz. Bugün, kişisel ve ev hayatınıza güçlü bir şekilde odaklanmaktan, daha yaratıcı ve eğlenceli vakit geçirmeye doğru bir geçiş yaşıyorsunuz. Bu geçiş destekleyici, yardımcı ve çoğunlukla mutlu bir etki yaratır.

21 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi sorunlarınızı yeniden gözden geçirdikten sonra, asıl yapmak istediğiniz planlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Katılacağınız toplantılarda, mantıklı ve sistemli düşüncelerin hakim olduğu bir paylaşım içinde olacaksınız.

21 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

21 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili kova; bugün iş, kariyer hayatınız ön plana çıkabilir ve aile hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konuların önemi, diğer güncel olaylarınızı arka planda bıraktırıyor. Bugün, yeni çalışmalar için sınırlarınızı zorluyorsunuz. Birçok değişik tekliflere açık olmanıza rağmen, bulunduğunuz şartların avantajlarından da vazgeçmek istemiyorsunuz. Bazı konularda inatçı tavırlar sergiliyorsunuz.

21 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 24' 17" R
Ay
Koç
22° 28' 47" R
Merkür
Başak
18° 02' 13" R
Venüs
Terazi
26° 03' 32" R
Mars
Yengeç
08° 47' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 04"
Satürn
Balık
15° 08' 34"
Uranüs
Boğa
27° 07' 07"
Neptün
Balık
28° 32' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 21"
Lilith
Terazi
09° 08' 10"
True Node
Koç
06° 37' 05"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>