Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sağlık Konuların Ön Planda Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Daha duygusal hissedeceksiniz. Her türlü problemi ortadan kaldırma şansınız da var. Amaçlarınıza uygun hareket etmeye çalışın.

Mesleki olarak umutsuzluk hissedebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını tam olarak alamadığınızı düşünüyorsunuz. Kontrollü olmanız gerekmekte.

Maddi olarak daha net olmanın yollarını aramalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi ekonomik açıdan güçlendirerek boş zamanlarınızı da en güzel şekilde dolduracak fikirler üzerinde durmalısınız. Mevcut durumu korumak isterken geri plana düşürebilecek ya da potansiyelinizden uzaklaştıracak düşüncelere aldırış etmemelisiniz. Ruhsal ve bedensel sağlığınız için verdiğiniz emeklerin takipçisi olmanızda fayda var.

17 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Kova burcu için iletişim ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Bugün kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için uygun bir gün olacaktır. Diğer insanlarla olan ilişkilerinizde anlayışlı ve yapıcı olmaya özen göstermek, olumlu etkileşimler yaşamanıza yardımcı olacaktır. Aynı zamanda bugün, yeni insanlarla tanışabilir ve ilginç fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Enerjinizi paylaşmayı ve topluluk içinde aktif olmayı deneyebilirsiniz.

17 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, ekibinden bir kişinin diğer kişileri olumsuz etkilediğini fark ediyorsun. Bu kişiyi nazik bir dille uyarmak isteyebilirsin. Kimsenin ekibinin huzurunu kaçırmasına izin vermeyeceksin. Son zamanlarda yaşadığın birtakım sağlık sorunu nedeniyle birkaç tahlil yaptırman gerekebilir.

17 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hissetmek, yaşamak zorunda olduğunuzu düşündüğünüz bazı duyguların etkisinde kalabilirsiniz. İlişkilerde zorunluluk değil, sorumluluk esastır. Bugün hem kendinize hem de karşınızdaki kişiye karşı dürüst olma sorumluluğunu almalı, kararlarınızı buna göre vermelisiniz. 

17 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Değiştirmek durumunda kalacağınız işler olabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Gün içinde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz.

17 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olacağınız bugünlerde çevrenizin de fikir ve desteğini alabilirsiniz. Onlardan gelecek farklı perspektifler işinize çok yarayarak sizi yüceltebilir.

17 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok fazla şeker tüketmemen gerekecek. Çok fazla şeker ve çikolata tüketimi enerjinde dalgalanmalara sebep olabilir. Enerjindeki dalgalanmalar da gün içerisindeki ruh haline yansıyabilir. O yüzden yediklerine dikkat etmelisin bugün.

17 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne başlarken eğlenceli, yeni ve benzersiz fikirlerle dolusunuz! Daha iyi hissetmenize yardımcı olacak kişisel veya özel bir konuyla ilgili haberler olabilir. Nitekim gün ilerledikçe iletişim yoluyla kızgınlık veya hayal kırıklığı ortaya çıkabilir. Sizi hayal kırıklığına uğramış veya durgun bir duruma sokan aynı eski ilişki kalıplarının tekrarlanması gerekmez ancak bunu kırmak özel bir çaba gerektirir! Bugünkü zihin yoğunluğunu olumlu yönde kullanırsanız, kendinizi bir sorunu çözmeye adayabilir ve önemli bir konuda yeni fikirler kazanabilirsiniz. Öte yandan, kendinizi yalnızca sizi hayal kırıklığına uğratan, değişmez bir konuya odaklanırken bulursanız o zaman zihninizi bu sarmaldan çıkarmak için elinizden geleni yapmalısınız.

17 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Özgürlük duygularınız yoğun olsa bile, sürekli bir yerlere ait olma isteği içindesiniz.

17 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

17 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kovalar, bugün finansal konularda, özel ilişkilerinizde veya sağlıkla ilgili alanlarda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu gelişmeler, aile hayatınızı olumlu yönde etkileyebilir. Bugün, hayatınızdaki her anı değerlendirerek, şükretmeyi unutmayın.

17 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz. Başlattığınız işi sabırla tamamlama ve sorumluluk duygunuz yoğun olduğu için, bugün birçok kombinasyon çalışmayı beraber yapacaksınız. Evinizle ilgili değişim yapmak ve eşyaların yerini değiştirmek isteyebilirsiniz. Rutin işler için güzel bir hafta sonu. Ellerinizi kullanırken dikkatli olun.

17 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>