Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düşüncelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, bildiklerinizin dışında bazı şeyler olduğunu düşüneceksiniz. Birlikte olduğunuz kişinin sizden bir şeyler gizlediğini savunabilirsiniz. Bu konuda net davranmadan önce kontrollü olmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlama şansınız var. Belirsizliklerin son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Karmaşık durumların üzerinizde baskı oluşturma ihtimali var. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konularda risk almanız gerekebilir. Yeni girişimler peşinde olmak, bunlarla gelişmek ve büyümek adına yeni gündemleriniz olabilir. Yaptığınız işin, kurduğunuz hayalin büyüklüğüne ya da küçüklüğüne aldırış etmeyin; büyük düşünürseniz her şey aynı oranda büyüyecektir.

24 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Kova burcundakiler için iletişim ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmekten çekinmeyin ve yakın çevrenizle paylaşımlarda bulunun. Yaratıcı ve değişik aktivitelere zaman ayırmak keyifli olabilir. Kendinize ve yeteneklerinize güvenin ve yeni fırsatları cesaretle değerlendirin. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

24 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boşanma kararı alan bir Kova burcuysan gerek ailen gerekse yakın çevrenin ikna çabaları, “acaba bir şans daha vermeli miyim?” sorusunu kendine sormana neden olabilir. Aranıza mesafe koyduğun, görüşmediğin arkadaşına dair duyacakların doğru bir karar verdiğini anlamanı sağlayacaktır.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi ekonomik açıdan güçlendirerek boş zamanlarınızı da en güzel şekilde dolduracak fikirler üzerinde durmalısınız. Mevcut durumu korumak isterken geri plana düşürebilecek ya da potansiyelinizden uzaklaştıracak düşüncelere aldırış etmemelisiniz. Ruhsal ve bedensel sağlığınız için verdiğiniz emeklerin takipçisi olmanızda fayda var. 

24 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda atılımlarda bulunabilirsiniz. Beklentilerinizi gözden geçireceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Parasal konularda gelişmeler olabilir. Arkadaş çevrenizde yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Farklı ortamlara girebilirsiniz. Duygusal olarak desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili kovalar, gelecek planlarınız ile alakalı eyleme geçmekte zorlanıyorsunuz. Beklemekle olmaz, bir yerden başlamalısınız. Başlangıcı yapabilirseniz gerisi gelecek. Aksi takdirde hayalleriniz hayal olarak kalacak. İradenizi kullanın ve harekete geçin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine vakit ayırmak ve neşeli konulara odaklanmak isteyeceksin. Bu tür konulara odaklanmak keyfini yerine getirecek. Önem gerektiren konuları biraz ertelemen ve enerjini yükseltmen sana daha iyi gelebilir.

24 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dileklerinize ışık tutuyor. Aynı zamanda, sosyal yaşamınızda pek çok aktiviteyi harekete geçirir. Ayrıca sizi heyecan verici yeni bir plan veya projeye başlamaya motive edebilir. Ev yaşamını iyileştirmek, eşyalarınıza, paranıza, öz değerinize ve yeteneklerinize karşı daha iyi bir gelir veya tutumla bağlantılı olabilir. Hayatınızdaki güzel şeylere odaklanıyorsunuz ve hem maddi hem de duygusal olarak kendinizi oldukça cömert hissedebilirsiniz. Birine yardım etmek özellikle ödüllendirici olabilir. Manevi desteğin takdir edildiği ve ihtiyaç duyulduğu durumlar olabilir.

24 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu ve düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli.Bugün sizi ikna etmeye çalışmaktan yorulabilirler.

24 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili kovalar, gelecek planlarınız ile alakalı eyleme geçmekte zorlanıyorsunuz. Beklemekle olmaz, bir yerden başlamalısınız. Başlangıcı yapabilirseniz gerisi gelecek. Aksi takdirde hayalleriniz hayal olarak kalacak. İradenizi kullanın ve harekete geçin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili kova; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ve beraber seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi karşı tarafa rahat bir şekilde aktarabiliyorsunuz. Bugün, karşılıklı ilişkilerinizde paylaşımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Sezgilerinizden yola çıkarak birçok konunun üstesinden gelebileceksiniz. Uzun süredir mesleki anlamda beklediğiniz başarının çatısını oluşturmanın keyfini yaşayacaksınız.

24 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>