Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Değişim Rüzgarları Esiyor! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal davranacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızın açılmasına neden olabilecek herhangi bir adım da atmayacaksınız. Yüzünüzün gülmeye başlayabileceği bir gün.

Mesleğinizle ilgili konularda gerginlikten olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Olumsuzlukların artış göstermesine müsaade ettiğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir. Daha kontrollü olmaya ihtiyacınız var.

Gelir ve gider arasındaki tüm sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. Harcama konusunda kendinize bir sınır koymalı ve ihlal etmekten de kaçınmalısınız. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kişisel hedeflerinize ve yaratıcılığınıza odaklanabilirsiniz. Daha önce neden kendinizi daha güçlü ve özgüvenli hissetmediğinizi iyi anlayabilir, bu çıkarımlarla kişisel projelerinizi ilerletebilirsiniz. Aşk hayatınızda da olumlu haberler alabilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, etrafınızdaki insanlara yardım etmek ve destek olmak için harika bir gün olabilir. Duygusal olarak dengenizi korumaya özen gösterin ve içsel huzurunuzu korumak için kişisel zaman ayırın. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdekilerle daha derin ve anlamlı ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve duygularınızı açıkça ifade edin. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için bugün mükemmel bir gün olabilir. Ufuk genişletici aktivitelere katılarak yeni şeyler öğrenmeye açık olun.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artan mide şikayetlerin yüzünden tükettiğin besinlere dikkat ediyorsun. Midenin korumak için fazla yağlı besinler tüketmekten kaçınıyorsun. Daha sağlık beslenmek için mutfak düzenini değiştirmek isteyebilirsin. İlişkisi olan Kova burcuysan, alacağın kararlarla ilişkinde köklü değişimler yapabilirsin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten gelen etkilerle yüzleşebilir ve değişim için yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. İşiniz, tarzınız ve alışkanlıklarınızda köklü değişiklikler yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat ederek kalıcı iyileşmeler sağlamak için bilinçli adımlar atmanız önemlidir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Boş vakitlerinizi arkadaşlarınıza ayırmak sizi rutin gündeminizden uzaklaştıracaktır. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bu sizi çıkmaza sokabilir. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda paylaşımcı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Kendinizden ödün vermeyi çok istemeyeceksiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dışarıdan duyduklarınız, gördüğünüz müdahaleler siz istemediğiniz sürece dışarıda kalmaya devam edecektir. Bu noktada seçici olmalısınız. Hayatınıza etki edecek konuları belirlerken bu etkinin yönü konusunda da net bir fikir oluşturmalısınız.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün enerjinizi rutinler yerine daha ilgi çekici uğraşlara harcama arzunuz olabilir. Görünmeyen şeylere, özel meselelere, daha derin istek ve arzularınıza özellikle dikkat göstermek için harika bir zaman. Bugün partnerinizle nasıl paylaşımda bulunduğunuzu, uyum sağladığınızı veya kendinizi nasıl anladığınızı geliştirmek isteyebilirsiniz. Motive hissettiğiniz bir gündesiniz. Zorluklara veya daha derin, daha ilgi çekici projelere ve bağlantılara yöneliyorsunuz. Belirli bir projeye veya uğraşa yoğun zaman harcayabilirsiniz. Hatta yaptığınız şeyle o kadar motive ve meraklı olduğunuzu fark edebilirsiniz ki neredeyse yorulmadan çalışırsınız!

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son zamanlarda özel ilişkilerinizde yaşadığınız güven problemlerihayatınızı da fazlasıyla etkilemekte. Kafanızda soru işareti yaratan insanları hayatınızdan çıkartmakta geç kalmayın. Düzeltmeye çalışmak hayal kırıklığı yaratabilir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili şans ve olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz ancak harcamalarınız ve maddi gelirlerinizle ilgili durumlar sizi kısıtlayabilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sağlam ve güvenilir dostlarınız sayesinde, bazı problemlerinizin üstesinden geleceksiniz. Bugün, duygusal yaşantınızla ilgili sabit düşünceler içinde olacaksınız.Olaylara sezgisel bir güçle yaklaşmanız, sizi farklı kılabilir. Partnerinizin size olan yaklaşımlarından farklı anlamlar çıkarmaktan vazgeçmeli ve kıskançlık duygularınızı dengelemelisiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>