Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ailene Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2024, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gün. Hata yapmamaya çalışın.

Hata yapmaktan kaçınmalı, sizden yana olan beklentilere de olumlu anlamda cevap vermeye çalışmalısınız. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

Maddi kazanımlar konusunda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İstediklerinize yavaş yavaş ulaşmayı başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu hissettiğiniz, rahat ve güvende olduğunuz bir yaşam düzeni kurmak isteyebilirsiniz. Çevrenizin, ailenizin bu yönde önerileri veya baskılarından kaçmak adına uygun bir dille düşüncelerinizi ortaya koymalısınız. Doğruyu yanlışı ayırt edebildikten sonraki en önemli adım, doğrudan şaşmamaktır.

7 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Kova burcu için iletişimde ve sosyal ilişkilerde olumlu gelişmeler bekleniyor. Duygusal anlamda daha dengeli olabilir ve duygularınızı daha iyi ifade edebilirsiniz. Yaratıcı yönleriniz ortaya çıkabilir ve yeni projeler üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenerek hareket ederseniz, bugün başarılı olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulabilir ve ruhsal anlamda dengeyi koruyabilirsiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş için ailesinden uzak yaşayan bir Kova burcuysan, psikolojik olarak kendini zaman zaman yalnız hissediyor olabilirsin. Ailenin yanına gitmek için izin almak isteyeceksin. Onları görmek sana iyi gelebilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, partnerinin ailesiyle birtakım sorunlar yaşayabilirsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni fikirleriniz artacak, pazarlama, ticaret ve internet alanlarında başarı yakalayabilirsiniz. Dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, eleştirilere karşı sakin ve makul olun. Yakın çevrenizle iletişim kurun, araç kullanırken dikkatli olun ve teknik tedbirler alın.

7 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün, aile ve yuvaya ait konular öne çıkıyor. Ailenizden özellikle babanıza ait konularda gelişmeler olabilir. Haber alabilir veya eve dair bazı konularda görüşmeniz gerekebilir. Eve dair konuları her zaman mülk olarak düşünmemelisiniz. Bugün kendinizi güvende hissetmek sizi daha çok ilgilendirebilir. Duygusal ve fiziksel anlamda güven arayışına da girebilirsiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar geçmişten gelen bir işin yasal temellerini atmak için uygun bir gün olacak. Ayrıca kendinize küçük mutluluklar yaratabileceksiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün belli başlı bazı konularda kendini ifade etmen daha kolay olacak. Bugüne kadar sana sıkıntı veren bazı konuları gündeme getirmek ve çözüm aramak için iyi bir gündesin. Önem taşıyan mevzuları konuşmaktan kaçınmamalısın bugün.

7 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün hayat sizi bağlantılarınız aracılığıyla büyümeniz, geliştirmeniz ve öğrenmeniz için zorluyor gibi görünüyor. İletişim becerilerinizi geliştirmek ve başkalarının ihtiyaç ve görüşlerine karşı duyarlı olmak için iyi bir zaman. Bu süreç, öğrenme ve paylaşma konusunda hissettiğiniz gerginlik ve baskıdan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Yine de, özellikle mali konulardaki zorluklar veya sorumluluklar bugün ilerleyen saatlerde yeniden ortaya çıkabilir. Sorumlulukların artması mevcut sorunların üstesinden gelmeyi zorlaştırır ve bunun sonucunda büyüme ve ilerleme konusunda kendinizi oldukça tıkanmış hissedebilirsiniz. Değişim korkusunun da işin içinde olabileceğini düşünün. Devam eden bu zorluklara hemen bir çözüm gelmesi pek mümkün değil ancak bazı önemli ipuçları alabilirsiniz, bu nedenle sinyallere karşı tetikte olun.

7 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda hassas ve duygularınızın inişli çıkışlı olacağı bir gün sizi bekliyor sevgili kovalar. Ailevi sorumluluklarınız arttıkça gergin hissediyorsunuz. Sorumluluklarınızdan kaçmak çözüm değil, zamanı iyi kullanmalı ve bir düzen getirmelisiniz. Taşınmalar gündemde olabilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

7 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında yenilenme sürecine adım atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz. Daha dingin düşünmek istiyorsunuz. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz. Fırsatlarınızı akıllıca bir şekilde kullanacak ve isteklerinizdeki sınırları genişleteceksiniz. Sağlığınızla ilgili hazımsızlık sorunlarınız olabilir.

7 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 17" R
Ay
Koç
25° 17' 52" R
Merkür
Başak
18° 23' 04" R
Venüs
Terazi
26° 17' 15" R
Mars
Yengeç
08° 53' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 46"
Satürn
Balık
15° 07' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 25"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>