Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çizgilerini Çiziyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece kendiniz için daha iyi olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Şartlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece istediklerinize ulaşmakta sorun yaşanmayacak. Tercihlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir süreçtesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haklı olmanın mutlu olmaya yenileceği bir gün olabilir. Bedeninize ve kalbinize iyi gelen seçenekler söz konusu olduğunda kendinizi geri çekmemelisiniz. Kendinize karşı bu konuda dürüst olduğunuzda, çevrenize düşüncelerinizi yansıtmak daha kolay olabilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,ve kariyer konularında önemli fırsatlarla karşılaşabilirsin. Hedeflerine daha yakın olabileceğin bir gün olabilir. Ancakarkadaşlarınla iletişimde dikkatli olmalısın, gereksiz anlaşmazlıklardan kaçınman faydalı olacaktır. Kendine zaman ayırmayı unutma, ruhsal ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak için gereken özeni göstermelisin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı yapan Oğlak burcuysan, herkesin kafasından ayrı bir ses çıkması seni rahatsız etmeye başlıyor. Partnerinle birlikte kimsenin kalbini kırmak istemeseniz bile düşüncelerinizdeki kararlılığınızı net bir dille ifade edeceksiniz. Birikimlerini değerlendirmek için yakın bir arkadaşından destek almak isteyebilirsin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızın ve değerlerinizin farkında olun. Manipüle eden ya da farklı yönlendiren kişilere göre bunun kararını vermemelisiniz. Sektörel değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bedene ait konular öncelikli hale gelebilir. Özellikle sağlığınızla ilgili daha kararlı ve ilgili olacaksınız. Doktor kontrollerinizi yaptırmak için son derece uygun bir gündesiniz. Ayrıca beslenme konularında köklü bir anlayış değişikliği gündeme gelebilir. Yeni alışkanlıklar edinmek adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bereketiniz artsa bile aklınız duygusal meselelerde kalabilir. Karşınızdaki kişilere karşı oldukça sessiz ve zekice bir tavır sergileyebiliyorsunuz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evde vakit geçirmek sana daha iyi gelecek. Hem evdekilerle arandaki gerginlikleri azaltmak, hem de yaşadığın ortama özen göstermek için vakit harcamak daha güzel enerjilere sahip olmanı sağlayabilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün sakinliğe karşı özel bir ihtiyaç hissedebilirsiniz. Çok verimli bir gün gibi gelmeyebilir ve başlangıçta umduğunuz kadar başarılı olamayabilirsiniz ancak bu iyi bir şey olabilir! Gerçekten de önünüzdeki yoğun günler için yeniden şarj olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle bir şeyleri konuşmak için yaratıcı enerjiniz var bu konuşma beklenmedik bir hal alabilir. İşlemek, sindirmek, yükü hafifletmek ve rahatlamak için kendinize fazladan zaman veya alan ayırabilirsiniz. Şimdi ekstra zihinsel dağınıklıktan kurtulmayı hedefleyin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan bir an önce kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz ve manevi konulara yönelebilirsiniz. Eğitim, seyahat, iletişimde bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinize zarar vermemek için düşüncesiz davranışlardan vazgeçin. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken birçoksizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

1 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 20' 41" R
Ay
Boğa
06° 12' 45" R
Merkür
Akrep
07° 00' 31" R
Venüs
Yay
00° 31' 20" R
Mars
Yengeç
23° 15' 46" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 12" R
Satürn
Balık
13° 22' 28"
Uranüs
Boğa
26° 24' 26"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 04"
Lilith
Terazi
12° 16' 39"
True Node
Koç
06° 35' 51"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>