Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gerginsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

İlişkisi olan Oğlaklar, bugün partnerinizle güvenilir ve istikrarlı bir ilişki sürdürmek için çaba gösterebilirsiniz. İletişimde açık ve dürüst olmak, birbirinize destek olmak ve sorumluluklarınızı paylaşmak ilişkinizi güçlendirecek. Sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişki için emek verin.

Bekar Oğlaklar, bugün yeni bir ilişkiye başlamak için acele etmeyin. Kendinize zaman ayırın, ne istediğinizi net bir şekilde belirleyin ve doğru insanı bulmak için sabırlı olun. Güvenilir ve istikrarlı bir ilişki kurmak için seçici davranın.

İş hayatınızda bugün, disiplinli ve planlı çalışmanız sayesinde başarıya ulaşabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanın, sorumluluklarınızı yerine getirin ve zamanı etkin bir şekilde kullanın. Çalışkanlığınız ve azminiz, kariyerinizde yükselmenize yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir lider veya yöneticilik rolündeyseniz, bugünü ekip üyelerinize ayırmalısınız. Herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gereken bir dönemde, bu süreci kolaylaştırmak önemli olabilir. Olumsuz bir tutum sergilemektense, bu durumun önemine dikkat çekmek faydalı olacaktır.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kariyerinizle ilgili önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kararlarınızı dikkatlice vermek ve planlı hareket etmek size avantaj sağlayabilir. Kendinize olan güveniniz artarken, başkalarıyla iletişimde daha iyi bir denge yakalayabilirsiniz. Bugün, sabırlı ve kararlı bir şekilde hedeflerinize ilerlemek için uygun bir gün olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde, istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Başarılarınızın keyfini çıkarın ve ilerlemeye devam edin.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurtdışı bağlantısı olan bir yakının, kariyer planlaması konusunda senden fikir alabilir. İş ortamında yaşanacak gerginliğe sen de dahil olacaksın. Açıkçası bugün kimse senin karşında olmasın çünkü güne gergin başlayabilirsin. Bugün her konuyu düzene koymak istediğin için ilişkini de bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir istediğiniz derin değişimlere ulaşma fırsatı bulacaksınız. Kariyerinizde ve kişisel imajınızda büyük ilerlemeler sağlarken, güçlü bir liderlik sergileyerek çevrenizdeki insanları etkileyebilirsiniz. Sağlığınızı ve ruhsal dengenizi korumak için alışkanlıklarınızı değiştirme ihtiyacını unutmayın.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik açıdan sizi test eden durumlar söz konusu olabilir özellikle aşırı gurur yaptığınız bir durum nedeniyle bazı sıkıntılar, endişeler yaşayabilirsiniz.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içerisinde oluşabilecek bir takım olumsuzluklar sizi tedirgin edebilir. Çözülemez bir probleminiz yok, sadece sıkı bir planlama yeterli olacaktır.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal ettiklerinize ulaşma şansınız bir hayli yüksek. Her şeyin istediğiniz gibi olması için genel şartlar oluşmuş durumda. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

19 Ekim 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün, bir kişi veya ilişki hedefleri seni yüksek motivasyona sürükleyebilir. Bir ilişki, anlamlı değişiklikler yapman için bir katalizör olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, bir Güneş-Uranüs geçişine yaklaşıyoruz ve bir patron, ebeveyn veya aile üyesiyle ilişkilerde ayarlamalar yapmak gerekebilir; ancak bu, sana yeni bir başlangıç yapma fırsatı sunar. İsteklerin aniden ortaya çıkabilir, ancak kalıcı olmayabilir; bu nedenle, bir şey seni etkisi altına aldığında ve hemen sonuç almak istediğinde bunu aklında bulundurmalısın. Diğerlerinde bir belirsizlik veya öngörülemezlik olasılığı yüksektir, ancak başkalarının davranışlarının seni etkilemesine ya da güzel bir gün geçirmeni engellemesine izin verme. Ayrıca, geçici olarak yaratıcılık ilhamından uzaklaşabilirsin. Bu duygular geçecektir.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumlu bir değişiklik zamanı senin için. Bir durum aniden ilerlemeye başlıyor. Bu sefer şans senden yana olacak. Sonunda kendine geldin ve potansiyelinin farkına vardın. Önünde sana bol kazanç sağlayacak yeni ortaklıklar ya da kontratlar var. İlerlemeye devam et lütfen şimdi durma zamanı değil senin için. Çünkü eğer durmaz ilerlersen dileklerin gerçekleşiyor ve endişelerin yok oluyor. Adeta hayat sevgisi içine doluyor.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ve kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

19 Ekim 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı içinizde buruk bir kızgınlık var. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içindesiniz. Yakında her şey düzelecek! İşyerinizdeki sorunlar veriminizi çok düşürüyor. Bu karmaşa arasında işinize yoğunlaşmanızın yoğunlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Performansınızla ilgili memnuniyetsizlikler bugünlerde dile getirilebilir. Parasal sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son günlerdeki dikkatsiz birkaç harcamanız yüzünden sıkıntıya düşmeniz mümkün.

19 Ekim 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 53" R
Ay
Yengeç
11° 34' 19" R
Merkür
Akrep
14° 00' 25" R
Venüs
Yay
06° 02' 07" R
Mars
Yengeç
25° 15' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 57" R
Satürn
Balık
13° 10' 41"
Uranüs
Boğa
26° 14' 53"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Terazi
12° 46' 60"
True Node
Koç
06° 24' 22"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>