Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendi İsteklerine Yönelmelisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik problemlerle karşılaşmayacaksınız ve bu da daha huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz anlamına geliyor. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyite gitme ihtimali de var. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atmaya çalışmalısınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğiniz üst seviyelere çıkmakta. istedikerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren konularda daha tutarlı olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Karmaşadan olabildiğince uzak durmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Birbirinize dair düşüncelerinizi bilmek bir karar alırken işinizi kolaylaştırabilir. Fiziksel duruşunuzu iyileştirecek değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizive kariyere odaklamaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaratıcı düşünceleriniz ve mantıklı adımlarınızla hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Özelliklearkadaşlarınızla daha iyi iletişim kurarak ekip çalışmalarında başarıya ulaşabilirsiniz. Bugün, özgüveninizin yüksek olması da size avantaj sağlayacaktır. Ancak, kendinizi çok fazla zorlamadan ve stres altında kalmadan işlerinizi tamamlamaya çalışın. Kişisel ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin ve dengeli bir şekilde ilerlemeye dikkat edin.

23 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgi gezegeni, burcunuzda hareket ediyor. Okların yönünü kendi isteklerine çevirmelisin. Duyarlı ve sorumlu bir insan olmayı kendi hayatın için de mümkün kılmanda fayda var. Banka işlerin varsa, bu konuda birtakım aksaklıklarla karşılaşabilirsin. İş arayan bir Oğlak burcuysan, beklediğin fırsat kapını çalabilir.

23 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Derin bir nefes alarak dinlenmek isteyebilirsiniz. Elinizde ne kaldı ve bunlarla ne yapabileceğinizi düşünmek size yeni kapılar açacaktır. Sadece para kazanmaya değil hayatınıza değer ve yenilik getirecek fikirler üzerine yoğunlaşmalısınız, gücünüzü ve tecrübelerinizi küçümsemeyin.

23 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular bugün de gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışında olacağınız zamanlar var. Zihinsel açıdan heyecan duyduğunuz konulara yoğunlaşmak isteği içinde olabilirsiniz. Yaptığınız işlerde abartıya kaçma eğilimindesiniz. İşlerinizde konsantre olamayabilirsiniz. Günün büyük bir kısmı, iyimserlik içinde geçecektir.

23 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde İş arkadaşınız ya da diğer muadiliniz kişilerle geçinmekte sorun yaşamazken, üstlerinizin üslubundan çok verim alamayabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda canın sıkılsa da sevdiklerin sana destek olmak için yanında olacak. Ciddi konularda karar almak için acele etme bugün. Maddi kaygılarla yanlış kararlar alabilirsin çünkü. Bunun olmaması için daha sakin olman gerekecek.

23 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün günlük yaşamınızın ayrıntılarına odaklanmaya devam ediyorsunuz ancak günün ilerleyen saatlerinde sosyal yaşamınız sizi içine çekiyor. Neyse ki etkileşimleriniz huzurlu ve sıcak, hatta muhtemelen ilham verici. Olayları biraz daha farklı ve daha hassas görüyorsunuz, bu da bakış açınızı güzel bir şekilde ayarlıyor. Ayrıca, sizi motive edecek ve şevkinizi koruyacak, gelecek için heyecan verici yeni yollar hayal edebilirsiniz. Şimdi en dikkate değer olanı yaratıcı etkileşimler ve iletişimdir. Daha manevi veya yaratıcı uğraşlarla bağlantı kurmayı özleyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için tatmin edici kanallar bulmak artık bir görev olabilir.

23 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi her açıdan daha keyifli ve huzurlu hissetmeye başlıyorsunuz. Kişisel sorumluluklarınızı yerine getirmek için uygun zamandasınız. Ertelediğiniz her ne varsa onu yerine getirmek için harekete geçmekten kaçınmayacak olmanız da önemli. Her şeyin daha iyiye gitmesi için uygun zamandasınız.

23 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

23 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, ortaklık, mahkeme konuları ön plana çıkabilir ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gerginliklere dikkat. Gününüz güzel geçsin.

23 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili sorunlarınızı içinize attığınız, biriktirdiğiniz için, bunlar krizler halinde kendini gösteriyor. Oysa ki problemleri yaşandığı anda çözmeye çalışmanız mutlu olmanızı sağlayabilir. Mesleğinizle ilgili karar vermeniz gereken bazı durumlardan kaçınmaya çalışmanız işe yaramıyor. Olaylarla yüzleşmeniz gerektiğini görmelisiniz. Yoksa, kaybetmek istemediğiniz şeylerin parmaklarınızın arasından süzülüşünü seyretmeniz kaçınılmaz olur. Bir karar verin.

23 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 54" R
Ay
Koç
19° 32' 57" R
Merkür
Başak
17° 40' 36" R
Venüs
Terazi
25° 49' 19" R
Mars
Yengeç
08° 41' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 20"
Satürn
Balık
15° 09' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 49"
Lilith
Terazi
09° 06' 52"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>