Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sınırlarını çiziyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizle bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Ya da genel olarak romantizm konusunda anlaşmazlığa düşebilirsiniz! Bazı karmaşık duygular geçirebilir, bir ilişkide yaşamanın ne demek olduğunu düşünebilir ve aşk hayatınızda ne istediğinizi merak edebilirsiniz. Bunlar dikkate alınması gereken önemli konular. Sadece şu anki sevgilinizle diyalog kurmayı kesin, çünkü size yardımcı olabilir.

Bazen kendine bir savaşçı gibi davranıyorsunuz, kendinizi çok zorluyorsunuz. Bugün yeterince kazanmadığınıza kanaat getirebilirsiniz. Cevap her beş dakikada bir ya da fasulye filizlerinde yaşamak ya da tamamen zevk almaktan yoksun değildir. Aslında, tam tersini yapmalısınız. Hayatınızdaki insanların sizi önemsediklerini ve mutlu olmanızı istediklerini fark edin. Bugün senin için iyi fikirleri olabilir.

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Bugün harikulade insanlarla tanışabilir ve hayatını harika bir yöne sevk edecek, sarsıcı bilgilerle karşılaşabilisin. Yeni yaşam tarzı seçeneklerini değerlendirmeye başlayabilirsin. Bir grup ya da organizasyon, muhtemelen spiritüel ya da metafizikle ilgili, sana bir anda çekici gelecek ve katılmayı düşüneceksin. Ayrıca hayatındaki partnerle müthiş konuşmalar yapmaya hazır ol. Kitaplar, dergiler ve diğer yayın mecraları da seni aydınlatabilir.Bugün hayatınızın belli bir yönüyle ilgili derhal kalkıp harekete geçmenizi gerektirecek can sıkıcı bir gelişme olabilir. Bir konuyla ilgili aşırı duygusal davranıyor olabilirsiniz ve neler olup bittiğine dair acımasız gerçekleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi duygusal dramınıza çok kaptırdığınız için bariz olan bir şeyi göremiyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim hayatına geri dönüp herhangi bir diploma almak gibi bir planınız varsa harekete geçmenin tam zamanı. Başarıyı ve iyi şansı kendi inisiyatifinizle, becerilerinizi geliştirerek elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Konuşma ya da yazma alanında başarı veya uzun zamandır arzu ettiğiniz bir yolculuk nihayet mümkün olabilir. Görelim sizi!

25 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün başında boşlukta olan Ay, 00:42'de Boğa burcuna geçiyor. Sizler için de şanslı bir gün başlıyor. Ay'ın Uranüs ile kavuşması aşk hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabileceğinizi gösteriyor. Umudunuzu kestiğiniz anda sevdiğiniz kişi sizi mutlu edebilir. Mars'ın Jüpiter ile oluşturduğu güzel açı sayesinde maddi olarak derin nefes alacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak adına güzel maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sınırlarını çiziyorsun!Ay, sabit burç etkisinde! Finansal anlamda rahatlamaya ihtiyacın var. Verdiğin mücadelenin ve emeklerinin karşılığını görmek isteyeceksin. Yaşam standartlarını korumaya alabilirsin. Bu durum cömert tarafını törpülemene neden olabilir. Özellikle sana güvenip borç isteyenlere karşı sınırlarını göstereceksin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin bazı tavırları rahatsız edici olabilir. Çocukları olan bir İkizler burcuysan, onları kişisel gelişimlerini destekleyecek eğitimlere kayıt ettirebilirsin. İlişkilerini düzenleme ve telafi etmek adına önemli adımlar atabilirsin.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yapacağınız işlerde aldığınız sonuçlar sizi mutlu edebilir. Eğerplanlarınız bugün çok fazla yoğunsa bunları iyi organize etmelisiniz.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile içinde geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendinizi bu olaylar içinde fazla tutmamaya özen gösterin. Tamamlamak zorunda olduğunuz işlerinize yönlenmeniz sizi daha rahat hissettirebilir. İkili ilişkilerinizdeki tutumunuz gün içinde önem kazanacaktır. Güven aradığınız yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Akıcı koşullar oluşacaktır.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Para yönetiminin önem kazandığı bir gün olabilir. Özellikle işinizde başkalarını suçlamaya meyil etmeniz sizi farklı bir faza götürebilir, gerginlik oluşabilir.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sanki yakın inceleme altındaymışsınız gibi eylemlerinizi dikkatle düşünün. Gerçekçi eleştirileri dikkate alın.

25 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tekrar tekrar, sevdiğinizden imkansız taleplerde bulunma eğilimindesiniz ve eğer onları gerçekleştirmezse gereksiz yere kızıyorsunuz.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Boğa burcunda seyahati sizi grupların içindeki faaliyetlere itecek. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu son zamanlarda duyduklarınızdan pek memnun olmuyorsunuz. Sanki ailenizin içerisinde sürekli bir karışıklık var. Sizin şu anda önceliğiniz çalışmak ve kariyeriniz için sürekli adım atmak olmalı. Bereket gezegeni Jüpiter arkanızdayken yazı dedikodularla harcamamalısınız. Daha çok insanla tanışmak ve daha fazla gezmek görevinizmiş gibi yapın.

25 Temmuz 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; keyif aldığın konulara yönelebilir, duygusal paylaşımlarında kendini ifade etmek isteyebilirsin. Çocuklarla ilgilenmeye, eğlenceye vakit ayırabilirsin fakat finansal konularda fazla dik başlı ve güvensiz davranman ve görüşlerinde esnek olmaman ufak çaplı krizlere yol açabilir.

25 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 16" R
Ay
Boğa
09° 45' 44" R
Merkür
Başak
20° 11' 22" R
Venüs
Terazi
27° 28' 22" R
Mars
Yengeç
09° 26' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 19"
Satürn
Balık
15° 03' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 31"
Lilith
Terazi
09° 15' 52"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>