Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Önemli Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tüm sorunların ve sıkıntıların geride kalabileceği bir süreç sizi beklemekte. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızı bozabilecek bazı kişilerle iletişim halindesiniz. Sizin iyi niyetli yaklaşımlarınız, karşınızdaki insanları daha da cesaretlendirmekte.

Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için mücadele etmeniz gereken bir gün. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Maddiyata dayalı konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yaşadığınız finansal sıkışıklığın son bulma ihtimali var. İstediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrol sizde olduğu sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle geçen zamana neler sığdırdığınızı düşünebilirsiniz. Benzer sorunların konuşulduğu, benzer anlaşmazlıkların devam ettirildiği durumların kimseye bir faydası olmayacaktır. Bugün hem kendiniz hem de aileniz için kafa dağıtacak, birlikte keyifli bir şeyler yapılabileceğini gösterecek piknik ya da gezi gibi bir plan yapabilirsiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcu için ilişkilerde daha dengeli olmak ve duygularını net bir şekilde ifade etmek önemli olabilir. İş hayatında disiplinli ve kararlı adımlar atarak hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek ve stresi kontrol altında tutmak da bugün önem taşıyor. Unutmayın, sabır ve kararlılık her zaman başarıya giden yolda önemli birer güç olabilir. Umuyorum ki bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yaşadığın sorunları huzurunu da olumsuz etkileyebilir. Eve geldiğinde huzurlu olmak isteyeceksin. Bugün hayatınla ilgili önemli kararlar alman gerekebilir. Ağızından çıkacak sözleri özenle seçmelisin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, sosyal medyada gördüğün bir kişi dikkatini çekebilir.

5 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bildiğiniz gibi yetiştirmiş ve bunda başarılı olmuş olabilirsiniz. Ancak değişen zamanın değişen gereksinimlerine de ayak uydurmalısınız. Bugün kullandığınız cihazlar ve eşyalar konusunda bir yeniliğe gidebilir, bütçe planlaması yapabilirsiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenize yönelik işler ve eve yönelik konular dikkat çekiyor. Evde daha sakin kalmaya çalışmalısınız.

5 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu olacağınız ve herkese kendinizi en verimli şekilde ifade edeceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızla alakalı olarak yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında bazı gerginlikler olabilir. Ancak bu gerginliklere karşı nasıl tepkiler vereceğin gününün nasıl geçeceğini belirleyecek. Kendine güvenerek hareket etmeli ve insanlarla orta yolu bulabilmelisin bugün.

5 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, yaratıcı bir eğlencenin tadını çıkarmak için bugün iyi enerji sizinle. Ayrıca kişisel veya özel bir meseleyi çözmek için de iyi bir konumdasınız. Hayatınızdaki önemli bir kişinin rolünü daha fazla takdir edebilirsiniz. Evle ilgili faaliyetler için moraliniz yüksek olabilir veya kişisel bir sorunu çözmek isteyebilirsiniz. Örneğin, kendinizi daha güvende hissetmenize yardımcı olacak şekilde çözülmemiş konuları ele almaya odaklanabilirsiniz. Başta biraz zorlansanız da ilerlemenizde size engel olan bu bariyerleri ortadan kaldırdığınızda çok daha iyi hissedeceksiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hedefinize odaklandığınız bu günlerde ilişkilerinizin kopmasını istemiyorsanız özellikle sinirlerinize hakim olmaya veya agresif insanlarla tartışmamaya özen gösterin. Dış etkinlere kulaklarınızı kapatın. Sadece hedefinize odaklanmanız bu günlerde çok önemli..

5 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlaklar, bugün ev, aile ve gayrimenkul konularına odaklanabilirsiniz. Evde yapılan düzenlemeler veya aile ile ilgili konuşmalar önem kazanabilir. Gününüz güzel geçsin.

5 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, onları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilere karşı daha esnek olmalısınız.

5 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 30" R
Ay
Koç
10° 24' 19" R
Merkür
Başak
16° 33' 34" R
Venüs
Terazi
25° 05' 06" R
Mars
Yengeç
08° 20' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 00"
Satürn
Balık
15° 12' 07"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 16"
Lilith
Terazi
09° 02' 52"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>