Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yardım İstemekten Çekinmiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı davranmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Çabalamaya devam etmeniz gerekiyor. Beklenmedik problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizdeki huzuru korumak isteyebilirsiniz. Buna daha önce neyin gölge düşürdüğünü bildiğinizde ve şimdi o durumları yok etmek istediğinizde, bunu aile üyelerinizle paylaşmanızda fayda var. Büyüklerinizin söylemleri içinizi rahatlatabilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olmaya özen göstermelisiniz. Karşınızdakilerin duygularına daha fazla önem vererek iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Aynı zamanda bugün kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi sağlamak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ve duygularınızı açıklama konusunda cesur adımlar atabilirsiniz. Enerjinizi pozitif ve yapıcı yönde kullanarak bugünü daha verimli ve keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunda Merkür, yavaşlıyor. Bugün iki ayağının bir pabuca girdiğini düşünebilirsin. İşlerini halletmek için ailedeki bir kişiden yardım almak isteyebilirsin. Yardım isteminin aslında yaşamanı olumlu etkilediğini fark edeceksin. Uzakta yaşayan bir akrabanın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar seni rahatsız edebilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalbinizi kıran şeyler gözünüzü açabilir. Bugün gözünüzün açıldığını ve ileriyi daha net gördüğünüzü fark edebilirsiniz. Emek vermenize değecek seçimler yapmalısınız. 

1 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizi güvence altına almak için uzun vadeli yatırımlar arayışına girebilirsiniz. Emlak veya arazi alımı konularında bazı yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Aile büyüklerinizden yardım istemeniz mümkün gözüküyor. Eve dair konularda değişiklik isteği duyabilirsiniz. Ev düzenine dair harcamalarınız olabilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı mümkün olduğunca bütün olarak değerlendirmeli, iyi olana şükür edip kötü olanı şifalandırmalısınız. Maddi anlamda beklemediğiniz gelişmeler olabilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evde daha fazla vakit geçirmen gerekebilir. Sosyal ortamlara girmek isterken evde halletmen gereken meseleler biraz daha fazla vakit alabilir. Daha sonra kafanı daha fazla meşgul etmemesi için sorumluluklarına odaklanman gerekecek.

1 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün merakınız çok güçlü ve yeni şeyler öğrenmeye veya başkalarıyla bağlantı kurmaya aktif olarak ilgi duyabilirsiniz. Başkalarının katkılarından ve yardımlarından yararlanmanın zamanı olabilir. Daha fazlasını üstlenmek için kendinize baskı yapmak yerine, halihazırda devam eden projelerle daha iyisini yapabilirsiniz. Hız değişikliği sizi duygusal olarak yenileyebilir. Bu ruh hali faydalıdır çünkü bu değişim zihinsel düzeyde biraz kafa karıştırıcı olabilir. Düşünceler geçici olarak biraz dağınık olabilir. Şimdi en iyi sonuçları elde etmek için denemeye istekli olun ve henüz bir şeye söz vermeyin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Gözler üzerinizde.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

O kadar çok şey başardığınız halde, her zamankinden daha mutsuzsunuz. İnatçılıkla ve meseleleri zorlayarak ilerleyebileceğinizi düşünüyorsanız, ama sadece eski başarılarınızı tehlikeye atmakla kalmayıp, sağlığınızı da riske sokuyorsunuz. Bir adım geri çekilin ve rahatlamaya çalışın. Sakinleştiğinde, üstesinden gelinemez görünen bir sorunun, siz ortalığı kırıp geçirme niyetinde olmadığınızda kolayca çözümlenebileceğini anlayacaksınız.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili konular ön plana çıkabilir ancak gündelik hayatta veya sağlıkla ilgili konularda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlar, çalışma hayatınızı da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ilişki kurma çabanız beklediğiniz ölçüde olmasa da olumlu sonuç getirecek. İş hayatında başarılı ve zeki birisiniz. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Haksız yere endişelendiğinizi yakında anlayıp rahatlayacaksınız. Harcamalarınızda aşırıya kaçmanız aileniz tarafından hoş karşılanmıyor. Midenizi düşünüyorsanız, acılı yemekleri azaltın

1 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 20' 21" R
Ay
Boğa
06° 07' 43" R
Merkür
Akrep
07° 00' 00" R
Venüs
Yay
00° 30' 56" R
Mars
Yengeç
23° 15' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 13" R
Satürn
Balık
13° 22' 29"
Uranüs
Boğa
26° 24' 27"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 05"
Lilith
Terazi
12° 16' 37"
True Node
Koç
06° 35' 52"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:42

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>