Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eksiklikleri Belirliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

İlişkisi olan Teraziler, bugün partnerinizle romantik anlar yaşayabilir ve birbirinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. İletişim kurmak, duygularınızı paylaşmak ve ortak zevkleriniz etrafında keyifli aktiviteler planlamak ilişkinizi güçlendirecek. Bugün yyumlu ve dengeli bir ilişki için çaba gösterin.

Bekar Teraziler, bugün yeni insanlarla tanışmak ve sosyal çevrenizi genişletme konusunda şanslı olabilir, çekiciliğiniz ve karizmanızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Flört etmek ve yeni ilişkiler kurmak için açık olun.

İş hayatınızda bugün, diplomasi ve ikna yeteneğiniz sayesinde başarılı olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu bir şekilde çalışarak, ortak hedeflere ulaşabilirsiniz. Bugün anlaşmazlıkları çözmek ve adil kararlar almak için dengeleyici rolünüzü kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayattan beklentileriniz sizi sert bir tutum sergilemeye itebilir. Kendi değerlerinizi korurken, esnek ve uyumlu yaklaşımlar geliştirmeniz daha olumlu bir iz bırakmanıza yardımcı olabilir. Gergin durumlarda arabuluculuk yapmaktan çekinmeyin; bu, başkalarına da fayda sağlayabilir.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcu için iletişim becerileriniz oldukça yüksek olacak. Yakın çevrenizle olan iletişimlerinizde anlayışlı ve diplomatik bir tutum sergileyeceksiniz. Aynı zamanda içsel dengeyi sağlamak adına kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmeniz mümkün olacak. Eğitim ve öğrenimle ilgili konular bu dönemde ön plana çıkabilir. Bu süreçte ruhsal anlamda da dengeyi korumak için meditasyon ve benzeri tekniklere başvurabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmek, sizi daha olumlu ve mutlu kılacaktır.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik kararlarını uygulamaya sokarken hedefin hayatını kolaylaştırmak olacak. Gün içerisinde ailenin alım-satıma yönelik aldığı bir kararı duyacaksın. Bu durumdan sonradan haberdar olman seni biraz alıngan davranmaya itebilir. Sevdiğin kişinin son zamanlardaki ilgisizliği, kafanı soru işaretleriyle doldurmuş olabilir.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi meselelerde köklü değişiklikler ve güç dengelerinin yeniden şekillenmesini getiriyor. Geçmişteki sorunları çözmek için önemli adımlar atabilir, evdeki yapısal değişiklikler ve aile sorumluluklarınızı daha ciddiyetle ele almanız gerekebilir. Ayrıca, ev yatırımları ve miras konuları gündeme gelebilir.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar ve arkadaşlar içinde kendinizi daha hareketli ve dışa dönük bulabilirsiniz. Gelecek yönünde pozitif duygular söz konusu.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dua ettiğiniz ve maneviyatınızı yükselttiğiniz bir günde olabilirsiniz. Miras veya tazminat gibi davalarınız varsa kendinizi bu noktada yorgun hissedebilirsiniz.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının yavaş yavaş geride kalma ihtimali var. Amaçlarınızın dışında hareket etmediğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

19 Ekim 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugünün enerjileri seni daha içten ve ruhsal açıdan doyurucu aktivitelere çekiyor. Daha samimi anları ve ince keşifleri takdir ediyorsun. Yine de, hedeflerine ulaşma konusunda büyük bir coşku ve hırs hissedebilirsin ve bu tür bir motivasyon harika hissettiriyor. Daha fazla özgürlük, hareket alanı veya liderlik tutkusu, seni nihayetinde özel, benzersiz ve girişimci bir şey yapmaya yönlendirebilir. Ancak, günün ilerleyen saatlerinde kendini savunmaya geçme eğilimine dikkat etmelisin. Geçici olarak, karar verme konusunda en iyi durumda olmayabilirsin. Kısıtlamalara fazla odaklanmak yerine, yeteneklerine daha güçlü bir şekilde odaklanmayı amaçlamalısın.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklenmedik fırsatlar aslında kapında bugün. Lütfen onları gör. Önemli bir olay olacak çok yakında. Sende değişime neden olacak güçlü bir itiraf alabilirsin. Kanatlarını açmanın vakti geldi artık. Çevrende zorlu bilgiler var ve zorlu bilgilere ulaşmak için biraz çaba göstereceksin bugün. Gecikmeler ya da planda değişiklikler olduğu takdirde, lütfen moralini bozma. Ayrıca düşüncesizce dile getirilen gerçekler senin yıpratabilir. Sana böyle davranabilecek kişilerden lütfen uzaklaş.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda ani sürprizlerle ev, aile yapınıza katkıda bulunabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

19 Ekim 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınıza yeni giren biri sizi etkiliyor ama buna rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Onu tanımak için kendinize biraz daha zaman tanıyın. Çalışma hayatındaki titiz karakteriniz sizi bazen itici yapabiliyor. Bundan şikayetçi arkadaşlarınız var. Bugün bazı uyarılar almanız mümkün. Önemsemediğiniz bazı küçük harcamalar bütçenizdeki deliği bir hayli büyüttü! Biraz daha sakınarak harcamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.

19 Ekim 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 53" R
Ay
Yengeç
11° 34' 19" R
Merkür
Akrep
14° 00' 25" R
Venüs
Yay
06° 02' 07" R
Mars
Yengeç
25° 15' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 57" R
Satürn
Balık
13° 10' 41"
Uranüs
Boğa
26° 14' 53"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Terazi
12° 46' 60"
True Node
Koç
06° 24' 22"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>