Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendiniz İçin Fedakârlık Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Beklenmedik sorunlara hazırlıklı olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili durumlara uygun adımlar atın. Harcamalarınızı sınırlamayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim ve ulaşım araçlarınızla ilgilenebilir, onları yenilemek isteyebilirsiniz. Ekonomik durumunuzu bilerek hareket ettiğinizde başka yatırımlar için de imkanınız olacaktır. Abartılı davranış ve isteklerden kaçının.

24 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeyi sağlamaya ve uyumlu bir şekilde hareket etmeye odaklanmalısınız. İnsanlarla olan iletişiminizde nazik ve adil olmaya özen gösterin. Önemli kararlar alırken dikkatli olun ve her açıdan dengeli bir yaklaşım benimseyin. İçsel dengeye daha fazla zaman ayırmak ve enerjinizi olumlu düşünceler ve aktivitelerle yükseltmek için kendinize zaman tanıyın. Aynı zamanda duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınıza da öncelik vermeyi unutmayın. Bu sayede olumlu bir rahatlama ve huzur elde edebilirsiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel görünüşünüzü değiştirmek için maddi manevi fedakârlıklar yapacaksınız. Bu döngüde lüks tüketiminizde sınır tanımayacaksınız. Hayatınızda ikilemde kalan konuların netlik kazanmasını istiyorsunuz. Sizin için hareketli bir gün olabilir. Nereye yetişeceğinizi şaşırıyorsunuz.

24 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin sorunları ve istekleriyle ilgilenebilir ya da bu isteklerin sahibi siz olabilirsiniz. Her iki durumda da birbirinizle olan iletişiminiz önemli ve belirleyici olacaktır. Olaylara nasıl yaklaştığınızı gördüğünüzde, ev ortamındaki bazı sorunların kaynağını da bulmuş olacak ve çözmek için adım atabileceksiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaşamsal koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeye çalışın. Bilinçli olmayı başardığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi sonuçlanma ihtimali var. Daha sabırlı ve aktif adımlar atmak için uygun zamandasınız.

24 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki belirsizliklerin çözüldüğünü görerek rahatlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Bilhassa hususi eşyalarınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekmekte.

23 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel şeylere odaklanmak isterken para engeline takılabilirsin. Bir şeylerde daha ölçülü davranman beklenebilir ve bu da isteklerinle arana bir ket vurabilir. Eğer planlı ve dikkatli olursan bu engeller geçici olabilir.

24 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün sorumlulukları ve zorunlulukları akla getirebilir. Özellikleve günlük yaşamda bazı sınırlar koyma ihtiyacı doğabilir. Fiziksel olarak bitkin hissediyor olabilirsiniz ve sonuç olarak günlük sorumluluklar bunaltıcı olabilir. İşleri basitleştirmek veönceliklendirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Mevcut bir projedeki kusurlar büyüyebilir, ancak bunları düzeltmek için acele etmek işin baştan savma olmasına yol açabilir. Bu, dikkat etmeniz gereken sorunlu alanları görmeniz için iyi bir zaman olabilir. Gerileme olarak görünen şeyler, ilerlemeden önce hayati değişiklikler yapma fırsatlarıdır.

24 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Onun istekleri, sizin tarzınıza ters düşebilir. İnatçı ve kendi düşüncelerine fazla değer veren biri olmaya başladınız.

24 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner, ortaklıkla ilgili yeni kararlar alabilir. Aile, ev konularında duygularınızı yansıtırken zorlanabilirsiniz. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

24 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer yeni bir aşka yelken açtıysanız bu sizin hayatınızın aşkı olabilir. Başka biri gibi davranmayın. Kendiniz olun aşkınız sizi mutlu edecek. İş yerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki duymanız, sizi riskli davranışlara yöneltmemeli. Yaşanan birçok sorunun sizinle hiçbir ilgisi yok. Birikimleriniz hayalleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

24 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 25' 21" R
Ay
Boğa
08° 01' 16" R
Merkür
Başak
19° 58' 12" R
Venüs
Terazi
27° 19' 44" R
Mars
Yengeç
09° 22' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 53"
Satürn
Balık
15° 03' 58"
Uranüs
Boğa
27° 06' 09"
Neptün
Balık
28° 31' 04"
Plüton
Oğlak
29° 44' 47"
Chiron
Koç
22° 15' 49"
Lilith
Terazi
09° 15' 05"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 21/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>