Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güzel Bir Gün Geçiriyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygun adımlar atmanız gerekmekte.

Daha dengeli olmaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeme içme düzeninizin hayatınıza etkisini düşünebilirsiniz. Altında bir hırsın ya da değersizlik duygusunun yattığını gördüğünüz her şeyi değiştirmek için bugün bir karar alın. Kararlarınıza ne kadar sahip çıkarsanız hayatın da size aynı şekilde sahip çıktığını göreceksiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerin ve sosyal iletişimin öne çıkabileceği bir gün geçirebilirsin. Diğer insanların fikir ve düşüncelerine değer verebilir, onların nabzını tutabilirsin. Ancak dikkat etmen gereken nokta, kendi iç dünyanın sesini kaybetmemek ve kendi tercihlerine sadık kalmak olabilir. Eğer bir çatışma yaşarsan, tarafsız bir şekilde durumu değerlendirip, adil bir karar verme becerin sayesinde sorunları çözebilirsin. İkili ilişkilerde ise bugün uyumlu ve anlayışlı olabilir, partnerinle güzel bir iletişim kurabilirsin. Umarım keyifli bir gün sana dilediğimiz gibi olur!

18 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne sert bir kahveyle başlıyorsunuz. Evdekiler uyanmadan güzel bir kahvaltı hazırlamak isteyebilirsiniz. Güzel bir kahvaltı hepinizin moralini yükseltiyor. Hafta sonu çalışmak zorunda olmadığınız yeniarayışa girebilirsiniz. Evli Terazi burcuysanız, eşinizle küçük bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Sizi iyi gelecek tatil lokasyonları araştırıyorsunuz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların sizin kuruntunuz olduğunu fark edebilir ama kabul etmeyebilirsiniz. Etki altında kalmak konusunda bir problemle karşı karşıya iseniz, bunu bir uzman desteğiyle çözmeye çalışabilirsiniz. Kendinize zaman ayırdığınızda, bunu yapıcı olmak ve her günü bir öncekinden daha iyi hale getirmek için değerlendirin.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eve yönelik işler anne babanızla ilgili konular dikkat çekebilir akşam saatlerinde sevdiklerinizle daha kolay mutlu olabilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı sizde genel bir iç huzur uyandırabilir. Sizi kısıtlayacak her şeyden sakının. Kronik rahatsızlıklarınıza çözümler bulabileceğiniz bir dönemdesiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlara daha anlayışla yaklaşabileceğin bir gün olabilir senin için. O yüzden de çevrendeki insanlar seni daha çok bir rehber olarak görebilir. İnsanlara doğru olanı göstermek konusunda daha fazla çaban olabilir.

18 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün ihtiyacınız olan doğru kaynaklara veya bağlantılara yönelebilirsiniz. En iyi sonuçları elde etmek için, hayatınızda daha fazla hayal gücü, nezaket, romantizm veya ince ayrıntılara yönelik ihtiyaçlarınıza özellikle dikkat edin ve bunları besleyin. Para,veya sağlıkla ilgili konularda bir önseziyi takip ediyor olabilirsiniz. İlerlemeye can atıyorsunuz ve heyecanlanıyorsunuz ancak tüm bu ekstra enerjiyi nereye yönlendireceğinizi bilmiyorsanız, bir miktar sabırsızlık veya dürtüsellik olabilir.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aşk, çocuk, tatil, eğlence konuları gündeme gelebilir ama harcamalarınız çok artabilir. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize, duygularınızdan ziyade mantığınızla yaklaşmaya çalışın. Kendinizi, ona bir şeyler ispat etmek veya onu yönetmek zorunda hissetmeniz sorunlara yol açabilir. Yetenekleriniz takdir edilmediği için işinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için henüz çok erken. Önümüzdeki günlerde hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu. Biraz daha beklemelisiniz. Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeye ihtiyacınız var. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

18 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 21' 17" R
Ay
Boğa
06° 59' 41" R
Merkür
Başak
19° 50' 28" R
Venüs
Terazi
27° 14' 39" R
Mars
Yengeç
09° 20' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 38"
Satürn
Balık
15° 04' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 13"
Neptün
Balık
28° 31' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 50"
Chiron
Koç
22° 15' 59"
Lilith
Terazi
09° 14' 37"
True Node
Koç
06° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/09/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>