Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Üstünlük Kuruyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal tercihleriniz konusunda biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürecce herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Güzel gelişmeler gündeme gelebilir.

Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olmasına rağmen tam olarak ne yapmanız gerektiğine de karar veremeyeceksiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren konularda daha temkinli olmaya çalışın. Koşullar değişim gösteriyor ve sizin de mutlaka bu duruma ayak uydurmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerdeki sorunları ve sıkıntıları tamamen geride bırakmaya çalışmalısınız. Tavırlarınızın her açıdan belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Karmaşaya izin vermemeniz gerekmekte.

26 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanları etkileyebilir, projelerinizde önemli adımlar atabilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisine ikinci bir şans veren Terazi burcuysanız bu sefer ilişkide siz baskın taraf olmak isteyebilirsiniz. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysanız, destek göremediğiniz için bıraktığınız bir projeniz varsa olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysanız aradığınız aşkı çalıştığınız sektörden bulabilirsiniz. Yeteneğiniz olan bir konunun üzerine gitmek istiyorsunuz. Bir kursa kayıt olabilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilmenin getirdiği özgüven bazen sizi yanıltabilir. Kendinizdeki eksikleri bilmek bunları tamamlamanız konusunda önünüzü açık tutacaktır. İşverenleriniz, yakın çevrenizden alacağınız desteklerle hem iyi niyet göstergesi sunabilir hem de gelişime açık olduğunuzu ortaya koyarak kendiniz için yeni şanslar yakalayabilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın ilişkilerinizin ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Yakın arkadaşlarınızla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Öte yandan eşinizin sorunlarıyla da daha çok uğraşmanız gerekebilir. Sabah saatlerinde huzursuzluklar, elde olmayan nedenler yüzünden kopmalar olabilir. Ani olaylar yüzünden planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Dengede ve akışta kalmaya çalışın.

26 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda olumlu katkısı olacak haberler alabilirsiniz. Kendinizi ön plana koymak yerine partnerinizi de dinlemenizde fayda var.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eski arkadaşlarla yeniden iletişime geçmek gün içinde yeniden aktif olmanı sağlayabilir. Yeni sosyalleşme fırsatları yaratıp bunları değerlendirmek sana keyif verecek. Kendini geliştirmek için verimli sohbetler içine girmeye devam etmelisin.

26 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, programlara bağlı kalmak bugün daha zor olabilir. Eğer ertelemek son zamanlarda bir alışkanlık haline geldiyse artık bu mesele doruğa ulaşabilir. Belirli konuları görmezden gelirseniz suçluluk duygusu sinsice ortaya çıkar. Başkalarından kafa karıştırıcı sinyaller gelebilir ya da arzularınızın kararsızlıkla karşılandığını hissedebilirsiniz. Hoşnutsuzluk sancıları olabilir veya günlük rutinlerinizi idare etmek zor olabilir. Yine de tüm bunların içinde bir mesaj olabilir ve bu, yaptığınız şeyde veya bunu nasıl yaptığınız konusunda küçük değişiklikler yapmanız gerektiği anlamına gelebilir! Hayatınızı nasıl iyileştireceğinizi bulmak için hayal gücünüzü harekete geçirmeye çalışın.

26 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gereksiz alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmamalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız.

26 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ve sağlıkla ilgili alanlarda faydalı adımlar atabilirsiniz. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

26 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda yaşadığınız ümitsizlikten bir an önce kurtulmalısınız. Aksi halde hayli şanslı olduğunuz bu dönemde özel yaşamanızda tek bir değişiklik olmadan geçip gidebilir. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili olarak daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçin. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Sosyal yaşamınıza eskisine göre daha az para ayırmanız gerekecek. Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

26 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 47' 01" R
Ay
Boğa
13° 27' 14" R
Merkür
Başak
20° 39' 23" R
Venüs
Terazi
27° 46' 46" R
Mars
Yengeç
09° 35' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 12"
Satürn
Balık
15° 02' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 54"
Lilith
Terazi
09° 17' 32"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>