Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dikkat Çekiyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunların tamamen ortadan kalkması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Birlikteliğinize karşı sorumluluğunuz olduğunun farkına varın. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi net olarak ifade etmeye çalışın. Bilinçli olabildiğiniz sürece her türlü sorunu ve sıkıntıyı da ortadan kaldırabileceksiniz. Kontrollü olmanız gereken bir süreçtesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Fırsatları tamamen lehinize çevirmeniz gereken bir süreçten geçtiğinizi de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Ödemelerinizi düzene koyduğunuzda, bir hesap çıkarın ve elinizde kalanlarla neler yapabileceğinize odaklanın. Kendinizi benzer maddi sıkıntıların içinde bulmamak için harcamalarınızı zamanında kontrol edin.

26 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Terazi burçları bugün ilişkilerinde denge ve uyum arayışı içinde olabilirler. Sevdikleriyle iletişimlerini güçlendirmek ve anlaşmazlıkları çözmek için uygun bir gün olabilir. İçlerindeki adalet duygusu ve tarafsızlık, bugün kararlar alırken ön plana çıkabilir. Aynı zamanda, kendilerini de ihmal etmemeye özen göstermeliler. Fiziksel ve zihinsel sağlıkları için dinlenme ve stresi azaltmaya yönelik aktiviteler yapmak onlara iyi gelebilir. Overall, bugün Terazi burçları için dengeli ve huzurlu bir gün olabilir.

26 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kamuda çalışan bir Terazi burcuysanız, hamlelerinizle dikkat çekeceksiniz. Eskiden severek yaptığınız ancak zamanla şartlardan dolayı yarım bıraktığınız yeteneklerinizle, ilgi alanlarınızla yeniden haşır neşir olabilirsiniz. Hep merak ettiğiniz alanlarda kendinizi sınamak isteyeceksiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal karar vermek için iyi bir gün olmayabilir. Hayatta ve ilişkilerde sadece duyguların değil, mantığın, dengenin ve bilginin de kriter olduğunu unutmamalısınız. Kendinizi, bu kriterlere uyduramadığınız da ya da sizin kriterlerinize uymadığını gördüğünüz alanlarda kalmak için zorlamayın.

26 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizin para durumu ya da sizi hassas kılan konular içinde beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Gereksiz endişelere kapılmamalısınız.

26 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün doğru sözlü, dürüst ve objektif olduğunda bütün kararlar senin lehine oluyor. Mahkemelerin var ise kazanıyorsun. Adalet senden yana. İçsel muhakeme yap ve çevrenle empati kur. Kurtuluş ve diriliş seninle olacak. Olumsuz düşüncelerden kendini arındır. Bağışlayacağı, özgüvenli ve iyilikten aldığın güçle hareket et.

26 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sürekli etrafındakilere ne yapmaları gerektiğini söylemekten yorulmadın mı? Bırak ne halleri varsa görsünler. Bugün daha çok kendi hayatına ve güzel şeylere odaklanma zamanı. Dinlenmeyi en çok sen hak etmiş olabilirsin.

26 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün sözlerinize dikkat edin, çünkü hayal kırıklıkları duyulması veya geri alınması zor olan sert sözlere yol açabilir. Mesajınızı aktarmanın veya olaysız bir şekilde ilerlemenin önünde engeller olabilir! Sorumluluklar çalışmalarınızı ve kişisel ilgi alanlarınızı geçici olarak sınırlayabilir, yavaşlamanız ve işinizi halletmenin daha iyi yollarını bulmanız için bir hatırlatma görevi görebilir. Gününüze devam ederken sabırsızlığa dikkat edin. İnsanların lafı dolaştırmasıyla ilgili bazı hayal kırıklıkları olabilir ancak sonuçlara varmak için zaman ayırmak en iyisi olabilir. Gün ilerledikçe gerginlikler azalmaya başlar, özellikle de bilinçli olarak yavaşlamaya çalışırsanız.

26 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız birçok kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri, istemeden etkileyeceksiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yapılması gerekenler üzerinde odaklanmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Otorite konumundaki kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

26 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi devam ettirmek isabetli bir şey olmasına rağmen, önünüzde birçok engel görünüyor. Amaçlarınızı ve isteklerinizi belirleyip, onlara doğru kararlı adımlarla yürümelisiniz. Mesleki faaliyetlerde ne kadar cesur davranır, açıksözlü ve dürüst olursanız başarı o kadar büyük olur! Şansın da yardımı kendiliğinden gelecek. Maddi konularla ilgili hata olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve düzeltme yoluna gidebileceğiniz bir gün. Kilo vermeye çalışıyorsanız, aldığınızdan daha çok kalori yakmalısınız

26 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 12' 44" R
Ay
Boğa
04° 50' 04" R
Merkür
Başak
19° 34' 12" R
Venüs
Terazi
27° 03' 59" R
Mars
Yengeç
09° 15' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 07"
Satürn
Balık
15° 04' 55"
Uranüs
Boğa
27° 06' 21"
Neptün
Balık
28° 31' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 20"
Lilith
Terazi
09° 13' 39"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>