Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaş farkını sorun etmiyor gibi görünmeye çalışıyorsunuz. Ama pek öyle değil. Hissettiklerinizin size yön vermesinden çekinmeyin. Karşınızdakinin bu konudaki rahatlığı sizi etkilemeli.

Bugünlerdeortamınızda yaşanacak bazı olaylar sizi olumlu etkileyecek. Sınırlı güven duyduğunuz insanların size zarar vermekten çok, sizden yararlanmak niyetleri var.

Bugünlerde para tartışmalarına neden olabilirsiniz. İyi niyetinize rağmen sorun yaratan taraf olacaksınız. Henüz netleştiremediğiniz konularda bütçenizi riske sokmaktan kaçınmalısınız.

İkili bir ilişkide zarar görebilirsiniz. Adımlarınızı sağlam atmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin değer yargılarınızdan çok etkilenen bir yakınınızla özel bir iletişim kurmaya çalışacaksınız. Arkadaşlıklarda canlı atak kişiliğiniz insanlar üzerinde biraz fazla istekli olabiliyor. Bugünlerde yaşayacağınız bir gelişme, sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olabilir. Herkes grup ilişkilerine ve kolektif yaşama sizin baktığınız gibi bakamıyor, kimi sorunlar da buradan kaynaklanıyor.

26 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yay burcunda tüm gün boyunca ilerlemeye devam eden Ay, bugün tempolu bir gün geçirmenize neden olabilir. Ay'ın önce Merkür sonra Neptün ile kurduğu sert açılar insan iletişiminde gergin olabileceğinizi gösteriyor. Özellikhayatındaysanız aksilikler karşınıza çıktığında tepkilerinizin dozajına dikkat edin. Eğitim hayatınızda da her şeyi iki kere kontrol edin. Venüs bugün Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadarhayatınızda yeni teklifler alabilirsiniz. Bu teklif maddi beklentinizin de üstünde olabilir. Sağlığınızla ilgili sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz. Daha duygusal ve ılımlı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Sevgiler, Astromeri

26 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine alan oluşturuyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Mevcut durumla ilgili üzerinde duygusal baskı hissedebilir ve bu konu hakkında eleştirilmek istemeyebilirsin. Ancak bugünden itibaren bakışlarını geleceğe çevirirken bu zaman kadar ?yapamam? dediğin ne varsa, hepsinin bir oluru olduğunu göreceksin. Nasıl mı? Değişime kolay ayak uyduramayan Terazi tavrından çok bir eser kalmayacak diyebilirim önümüzdeki günlerde. Aksine kendine bireysel bir alan yaratmaya çalışacaksın. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinle dertleşmek sana kendini iyi hissettirecek. Ailede yaşça küçük bireylerin duygusal problemlerine destek olabilirsin. Bugün aynı zamanda kişisel bakımına zaman ayırabilir, saçlarını kestirebilirsin.

26 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani gelişen seyahatler veya yakın çevreden alacağınız bazı haberler size sürpriz olabilir. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

26 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Konuşma ve yazışmaların yoğunluğu içinde kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Özgürlük hissi içinde yeni fikirlerin peşinden gitmeniz çok daha kolay olacaktır. Akşam saatlerinde keyif aldığınız kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

26 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli ve kendini bir konuda şartlamış, hazır hisseden bir birey olmanın özlemini çekebilirsiniz. Zihniniz dağınık olabilir ancak bunda yaşanmışlıkların da elbette ki etkisi var.

26 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yepyeni başlangıçlar sizleri bekliyor. Hayat trafiğiniz o kadar yoğunlaşacak ki, siz de inanamayacaksınız. Kendinize olan güveniniz de artıyor. Işığınızı tazeleyecek, hayal kırıklıklarınızı cebinize dolduracak ve yola devam edeceksiniz. Çok enerji dolu ve kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün olacak.

26 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatleri duygu durumunuz dengesiz. Güne yorgun başlıyorsanız kısa molalar önemli. Öğlene doğru artan enerji ile sosyal gruplarda olmak size iyi gelecektir. Gün boyu tutamayacağınız sözler vermeyin.

26 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcuna yerleşen Venüs size bu dönemde yardımlaşarak harika bir proje ortaya çıkarmanın hazzını yaşatacak. Mesai arkadaşlarınızla bu dönemde daha fazla vakit geçirmek istersiniz. Öncedenilişkisi içinde olduğunuz bir kişiyle aranızda duygusal bir bağ oluşabilir. Bohem bir hayat tarzı size iyi gelecektir. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

26 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz veya sorumluluklarınızla ilgili bazı beklenmedik gelişmeler yaşamanız mümkündür. Yeni görevler yüklenmek zorunda kalabileceğiniz gibi, değişen şartlara uyum sağlamak için programınızı da değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

26 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>