Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal konularda bugün yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Dolayısıyla ilişkiniz üzerinde fazla düşünmeyin ve her şeyi oluruna bırakın.

Genel olarak son derece verimli etkiler altında olacaksınız ve enerjinizi olumlu kullanabileceksiniz bugün. Hemen harekete geçmek arzusu duyacaksınız ve sabırsız olacaksınız. Bu durum işlerinizi yanlış yapmanıza sebep olabilir.

Maddi konularda yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz ve bu anlamda alacağınız kararlar son derece yararlı olacak.

Düşüncelerinizi bir noktada toplamakta ve konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kafanızı bazı şeylerden arındırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel hayatınızla ilgili çok sayıda kararlar alacaksınız. Bu kararlarınızda ısrarcı olursanız daha mutlu olabilirsiniz. En azından kendinize olan güveniniz artar. Yoğun bir çalışma içerisindesiniz ama çoğu kez başkalarının sizin çalışmalarınıza sahip çıkmalarına hoş görü ile bakabiliyorsunuz. Artık bunlara göz yummalısınız ve tepkinizi ortaya açıkça koymalısınız.

28 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 03:32 Ay-Mars görünümü, olumlu ve dikkat çeken özelliklerimizle, insanlarla ilişki kurmamızı sağlıyor. Evet bir yandan huzurlu, dengeli paylaşımlardan yanayız. Diğer yandan arzuladığımız şekilde hareket etmek isteyeceğiz. Zorlandığımız bir mesele varsa, bu görünüm sayesinde onu kolaylıkla halledebiliriz. Enerjimiz bu anlamda bize destektir. Hem politik davranışlar hem güzel sözlerimizle karşımızdaki kişiyi etkileme gücümüz var. Saat 04:08 Ay-Güneş görünümü, dostlarınızdan görülecek desteklerin, hoşlukların işaretçisidir. Sosyal ortamlarda bulunmaktan zevk alırsınız. Kibarlığınız, güzel sözlerinizle etrafınızdakileri etkileyebilecek güçtesiniz. İşlerinizde kolaylık ve başarı dileğimle,

28 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafa dağıtmak için gününü dışarda geçirmek isteyebilirsin. Bir doğum günü kutlaması için özel plan yapabilirsin.

28 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkileriniz ya da evlilik ilişkileriniz ile ilgili kaygılarınızı abartılı bir noktaya getirebilirsiniz.Bu sizi duygusal anlamda yıpratmamalıdır.Bunu iyi dengelemelisiniz. Hürriyet Aile /

28 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde engelleri aşmak için daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. İş hayatınızdaki sorunları çözmek için iletişiminiz kuvvetli kişilerle görüşme yapabilirsiniz. Üstleriniz sizi bugün zorlayabilirler. İşlerinize yön vermeniz gerekebilir.

28 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Anahtar... Ev ortamında bir hayli şefkatli tam bir anaç kişilik içindesiniz. Bu durumda çevrenizden de saygı duyulan kişisiniz. Kendinizi ailenize adamanız taktir ediliyor.

28 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi istekleriniz ve düşünceleriniz önem kazanacak. Seyahatteyseniz, gayet olumlu etkiler altında olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı duygu değişkenliklerinizle tepki vermeyin.

28 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizin gününüz. Ay’ın burcunuza yerleşmesiyle duygusal yönden kendinizi çevrenizdekilerle uyumlarsınız. Partnerden övgü dolu sözler duymak, estetik konularına yönelmek, sanat ve tasarımla ilgilenmek, partilere katılmak, annenizin desteğini üzerinizde hissetmek size iyi gelir. Uzun zamandır planladığınız kozmetik alış verişinizi bugün tamamlayın.

28 Temmuz 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

28 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 21" R
Ay
Boğa
10° 47' 03" R
Merkür
Başak
20° 19' 06" R
Venüs
Terazi
27° 33' 27" R
Mars
Yengeç
09° 29' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 33"
Satürn
Balık
15° 03' 09"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 21"
Lilith
Terazi
09° 16' 20"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>