Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kaygılısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2024, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, duygularınızı ifade ederken yanlış anlaşılma ihtimaliniz var. Daha anlaşılabilir bir dil kullanmaya çalışın. Dengeleri çok fazla zorlamamanız gerekiyor.

Beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tercihler konusunda daha dikkatli ve dengeli olmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Adım adım ilerlemeyi biraz daha öncelik haline getirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir adım sonrası sizi tedirgin edebilir ve bu da ilerlemenizi zorlaştırabilir. Duygusal ve ekonomik açıdan kendinizi iyi hissettiğiniz bir düzenin dışında olma düşüncesine fazlaca kapılabilirsiniz. Bugün, henüz gerçekleşmeyen ya da zaten gerçekleşmesi gündemde olmayan konulardan etkisinden sıyrılmaya çalışın.

7 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu bekleyen enerji, ilişkiler ve iletişime odaklanmanız gerektiğini vurguluyor. İletişim becerilerinizi kullanarak, etrafınızdaki insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Duygusal dengeyi sağlamak için içsel dengenize odaklanmanız da olumlu olacaktır. Özellikle karşınızdakini anlamaya ve empati kurmaya çalışarak, ilişkilerde daha derin bağlar kurabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak, ruhsal dengenizi korumayı unutmayın.

7 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üniversite sınavına hazırlanan bir Terazi burcuysan, ailenin beklentilerini karşılayamamak seni korkutuyor olabilir. Kaygılarını yönetememek çalışma düzenini olumsuz etkileyebilir. Önce kendi isteklerine odaklanmak isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, artık yalnızlığın sana eskisi kadar iyi gelmediğini düşünebilirsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde cesaret kazanacak, duygularınızı açıkça ifade edebileceksiniz. Evlilik kararları ve şeffaf iletişim ön plana çıkabilir, nezaket ve empatiyi elden bırakmamalısınız. Ticari girişimler için şanslı bir dönem, arayışlarınız ve çabanız meyvesini verecek.

7 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

‘Kendini aşmak’ gününüzü tanımlayan bir kavram haline gelebilir. Karşılaşacağınız durumlar sizi endişelendirebilir. Endişelerinizin gerçekçi temelleri de bulunabilir. Ancak sizi zorlayan konularda endişeye teslim olmazsanız kendinizi aşacak ve olağanüstü çözümler bulabileceksiniz. Değişim ve gelişme olanaklarınızın açık olduğunu unutmayın.

7 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamın amacının zaten bu olduğunu görebilirsiniz. Daha hafif bir yaşam sürmek için hafif beslenmeyi yeme içme sürecinizin de bir parçası haline getirin.

7 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duyguları bastırmak inanılmaz bir enerji ister. Eğer kendini sürekli yorgun hissediyorsan bunun bir sebebi de duygularını ve düşüncelerini ifade etmek için değil de bunları bastırmak için kendini zorlamandan olabilir. Bugün bu konulara odaklanman gerekecek.

7 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün hayatınıza daha fazla denge getirmeye ve hayatınızda sizin için orada olan insanlara daha fazla değer vermeye çalışıyorsunuz. Gün sizi dengeli bir bakış açısı bulmaya ve hayatınızı dengelemeye teşvik ediyor. Uzlaşmaya varmak artık tatmin edici olabilir! Eğer kötü bir alışkanlığı tamamen yenemediğinizi veya eski bir hayal kırıklığını aşamadığınızı düşünüyorsanız, işinizde, rutinlerinizde veya kendi alışkanlıklarınızda bazı hayal kırıklıkları olabilir. İşleri yavaştan alırsanız bu tümseği daha kolay aşabileceğinizi düşünün. Değişim sinir bozucu olabilir ancak bunun alternatifi durgunluktur, bu yüzden bir orta yol aramanız en iyisidir.

7 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık sorunlarınızın veya ekonomik sıkıntılarınızın tetiklenebileceği bir gündesiniz sevgili teraziler. Beklenmedik konuların gündeme gelmesi enerjinizi düşürebilir. Yakın ilişki içerisinde olduğunuz kişilere tam anlamıyla güvenemiyor olabilirsiniz. Biraz zaman verirseniz bütün taşlar yerine oturacak.

7 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

7 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, sağlık veya özel hayatınızda ani sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Adımlarınızı sağlam atıyor ve en küçük detayları bile değerlendiriyorsunuz. Toplumsal ilişkilerinizde sizi gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz. Bugün, bilinçaltı tepkilerinizi dizginlemek zorundasınız.

7 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>