Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Pes Etmiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik problemler gündeme gelebilir. Duygularınızın ve düşüncelerinizin değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Biraz sakin kalmak daha iyi olabilir.

Mesleki olarak beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için zamana ihtiyacınız var. Odaklandığınız takdirde herhangi bir problemle karşılaşmayacaksınız.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik kaygılar yaşıyor olabilirsiniz. Müdahale etmeden hiçbir şeyin düzelmeyeceğini biliyor olmak yeterli gelmeyecektir. Hediyeleşme, yardım, destek gibi konularda maddi ve manevi sınırlarınızı aşmamaya dikkat etmelisiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal anlamda daha hassas olabilirsiniz. İletişimde dikkatli olmak, sözlerinizi özenle seçmek önemli olacaktır. Karşınızdakilerle anlaşmazlıklardan kaçınmak için sabırlı olmanız gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak iç huzurunuzu sağlayabilir ve geleceğe dair planlar yapabilirsiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ev arayışında olan Yay burcuysan, hayallerindeki konforlu evi bulman biraz vakit alabilir. Ev bakmak seni yorsa da hayallerindeki evi bulmadan pes etmek aklının ucundan bile geçmiyor. İş hayatında yöneticinle gerginlik yaşamamak için biraz geri planda kalmak senin yararına olabilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Bunun için sizin bir şey yapmanıza gerek kalmayabilir. Size düşen tek görev, değer vermenin ve değer görmenin eşzamanlı olmasına dikkat etmektir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para ve kaynaklarla ilgili konular öne çıkıyor. Özellikle parasal birikimlerinize dair olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir süreç içine giriyorsunuz. İşe dair çalışmalarınızda önemli kişilerin desteğini almanız mümkün olabilir. Zekanızı ve çalışkanlığınızı gösterme yönünden fırsatlar yakalayacaksınız. İşinizi sağlama alacaksınız.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda sürprizli bir süreç sizi bekliyor ve bu sürpriz oldukça güzel gelişmeleri içinde barındırıp sizi maddi refaha getirecek.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapmak istediğin şeylere para ayırmak sana zor gelebilir. Ancak dikkatli hareket edersen ilgilenmek istediğin aktiviteler için para ayırabileceksin. Bu konularda dikkatli olmalı ve gereksiz masraflara girmemelisin bugün.

1 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, şimdi duygularınız ve kişisel ihtiyaçlarınız ön planda. Etrafınızdaki dünyayla bağlantınızın farkına varıyorsunuz. Bugün, ruhunuzu besleme konusunda güçlü bir ihtiyaç hissedebilirsiniz ve bu göz ardı edilmemelidir. İçinizdeki çocuğa biraz daha fazla ilgi göstermeye karar verebilirsiniz. Şimdi bazen dolambaçlı olsa da konuşmalar ve düşünceler ilham vericidir. Gerçekte bazı şeyler tam olarak net değil ancak bu sizi yaratıcı düşünmekten ve hayal etmekten alıkoymamalı. Nitekim olaylar ve siz hala gelişmekte olduğundan gözlemleme yaklaşımını benimsemek mantıklıdır.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz ancak aile içi veya ev konularında bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz . Gününüz şahane geçsin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Huzurlu ve mutlu bir gün. Bu halinizi devam ettirebilirseniz aşk ve çalışma hayatınızda olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin, olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Harcamalarınızda daha temkinli davranırsanız, para biriktirmek için uygun fırsatlar çıkacak. Fazla enerjinizi spor yaparak atmalısınız

1 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 10" R
Ay
Akrep
09° 58' 22" R
Merkür
Aslan
28° 20' 48" R
Venüs
Terazi
11° 38' 02" R
Mars
Yengeç
01° 56' 42" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 23"
Satürn
Balık
16° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 53"
Lilith
Terazi
07° 49' 41"
True Node
Koç
06° 41' 55"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>