Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Anın Tadını Çıkarıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade ederken hata yapabilirsiniz. Karmaşık adımlar atmaya yatkınsınız. Şartlara uygun hareket etmeniz gereken bir gün.

Daha sabırlı olmanız gerekiyor. Olumsuzlukların son bulması için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekmekte.

Daha dengeli olmaya özen göstermelisiniz. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim becerilerinizi ortaya koymanız gerekebilir. İşinizde ya da sosyal ortamlarda başarılı olmak, kendinizi ispatlamak adına bu sorumluluğu almalısınız. Sahip olduğunuz değerleri yaşamak, taşımak hayatınızı ve ilişkilerinizi başka bir boyuta getirebilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Yay burcu için iletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. İletişim becerilerinizle etrafınızdaki insanlarla daha iyi anlaşabilir, fikirlerinizi daha etkili bir şekilde paylaşabilirsiniz. Ayrıca seyahat planları yapmak, farklı kültürleri keşfetmek veya yeni insanlarla tanışmak için de uygun bir gün olabilir. İçsel enerjinizi dengede tutmaya özen göstermek, yoga veya meditasyon gibi aktivitelerle huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli ve verimli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

10 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yay burcuysan, işlerini geliştirmek isteyebilir ve güncel haberleri takip etmekten keyif alabilirsin. Aile içinde birtakım tartışmalar söz konusu olabilir. Geri planda kalmayı tercih edeceksin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hayatına oldukça eğlenceli bir kişi dahil olabilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve yuva arasında bir fark olduğuna inanabilirsiniz. Yaşadığınız yerlerin fiziksel koşullarından önce buradaki duygu, yaşam şekli sizin için daha önemli olabilir. Aidiyetle ilgili sorunlarınız olduğunu düşündüğünüzde, her taş duvara bir anlam yükleme gayretinde olmamanız gerektiğini de hesaba katmalısınız.

10 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz bugün ön plana çıkabilir. Bugün karşınızdakinin isteklerini anlamakta zorlanabilirsiniz. Bu durum sizi sıkıntıya sokabilir. Uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Tolerans göstermeniz gereken olaylar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konulara bitişler olabilir. Ortaklaşa işlere daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi keyifli ve hafif umursamaz hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sizler zaten denge kurmak hususunda doğuştan yeteneklisiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olan bitene uyum sağlaman gerekecek bugün. Bazı konuları anlamlandırmak zor olsa da olaya dahil olmak ve kendin için daha doğrusunu yapabilmek için ayak diretmemeli ve çevrendeki enerjiyle uyum sağlamalısın.

10 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün hayattan keyif almak ve kendinizi ifade etmek için güzel bir zaman olsa daaynı zamanda eleştirilerin faydalı olabileceği bir zamandır. İnsanlar sizi olumlu yönde etkileyerek sizi harekete geçmeye ve ilginç bir şey yapmaya motive eder. Zorluklarla doğrudan yüzleşme eğilimindesiniz. Becerikli olmak ve durumları en iyi şekilde değerlendirmek için güçlü bir gün. İşe ve yöntemlere ilişkin fikirleriniz bugün özellikle sağlamdır ve sağduyunuz sizi doğru bilgiye yönlendirebilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararsızlık yaşadığınız konularda her iki taraftan da bakabilmeyi öğrenmelisiniz. Yüzeysel düşünebilme becerinizi biraz geliştirmeniz çoğu zaman kurtarıcı olacaktır. Bu kadar derin ve detaylı düşünerek hiçbir şeyi çözemezsiniz. Bugün ağır sporlardan kaçının.

10 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili yay; bugün ikili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Ailenizde otoritelerle ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanışacağınız kişilerle maddi yapılanmaya girebilir ve ortak kazançlar tablosu altında bir takım çalışmalara yönelebilirsiniz. Bugün, her konuda çeşitli ve farklı olaylar ortaya çıkacak. Sezgilerinize güvenmenize rağmen, mantığınız her zamana çok daha fazla değer kazanıyor. Beklediğiniz haberler gündemde.

10 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>