Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle yeni projeler peşinde görünüyorsunuz. Hayatınızda yapmayı düşlediğiniz köklü değişimler, tamamen sizin inisiyatifinizde gibi görünmüyor. Ama bu da düşlerinizi dondurmanızı gerektirmiyor.

Verimli görüşmeler içinde olacaksınız. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getiriyor. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabiliyor.

Biriktirme isteğiniz hep istek olarak kalıyor. Elinize para geçtiğinde, harcama dürtünüzü sınırlayamıyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde yapmayı düşündüğünüz bir teklif, ilgi çekecek.

Daha sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Sabırsızlığınızla kaybettiklerinizin çetelesini tutmanız, sizi tez canlılıktan kurtarabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız seçimleri, gittiğiniz yolu veya koyduğunuz hedefleri sorgulayabileceğiniz ve bulgularınıza göre hayatınızın belli kısımlarında yenilikler yapabileceğiniz günlerdesiniz. Üzerinizde belli belirsiz bir baskı ya da sınırlandırılmışlık hissi hakim olabilir. Katılımda bulunmanız gereken aktiviteler veya görüşmeniz gereken kişiler varsa, ihmal etmemenizde fayda var.

12 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 16:54-17:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre, bir içe yönelişin işaretçisidir. Ancak olumsuz karşılanmamalıdır. Bilakis ruhsal yönümüzü güçlendirici ve bizi arındırıcıdır. Saat 17:14 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyen Ay, iki gün boyunca sizleri aydınlatıyor. Özgür yanlarınız göz önünde olacaktır. Kişiliğinizin en olumlu yanlarını rahatlıkla sergileyecek ve çevrenizdeki insanlar üzerinde etkili olabilecek bir gündesiniz. Saat 18:47 Merkür-Chiron arasındaki olumlu görünüm, her şey hakkında derinlikli hatta bazen gergin bir şekilde düşündüğünüzü gösteriyor. Kafanızda birçok soru işareti var. Nelerin sizi rahatsız ettiğini biliyorsunuz. Zayıf olduğunuz meselelerde kolayca tepki göstermektesiniz. Ben derim ki, biraz sakin olun. Bu kadar kuruntu sizi yormasın. 12 Kasım saat 23:41 -3 Ocak 2016 saat 16:32 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Sosyal ilişkiler, aşk hayatınızla ilgili konularda ortaklaşa hareket edebilmenizi sağlayan görünümler, size yeni arkadaşlıklar kazandırabilir. Genelde karşınızdaki kişinin tavrı, size olan yaklaşımı önemlidir. Popüler yönleriniz, gerektiğinde nazik davranışlarınızla karşı cins üzerinde bir hayli etkili olursunuz. Bu geçiş, işbirliğinde bulunma yönünde de faydalıdır. Ancak bu bizim hedefimizden vazgeçmemiz, başkalarına uymamız anlamına gelmiyor. Enerjinizi doğru biçimde yönlendirmek için, sizin nasıl bir yol izlemek istediğinize bağlıdır. Gruplarla olan ilişki, organize faaliyetler, ekip çalışmaları yönünde gayet olumlu bir enerjidir. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,    

12 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. İçinize dönük davranışlarınız yüzünden yalnızlığı tercih edebileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. İçsel sesinizi dinleyerek doğruları bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuzkonusunda, sonucuyla ilgili belirsizliklere düşmekten çekiniyorsunuz.

12 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız seçimleri, gittiğiniz yolu veya koyduğunuz hedefleri sorgulayabileceğiniz ve bulgularınıza göre hayatınızın belli kısımlarında yenilikler yapabileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gökyüzündeki bu kadar olumlu etkinin altında oluşuyor olması bugün meydana gelen Yeni Ay'ı daha özel kılıyor. Akrep burcundaki yeni ay, her zamankinden daha faydalı, daha kalıcı, daha derin veya daha etkili yenilikler veya yeni başlangıçlar yapmamızı sağlayabilir. Bu hafta, hepimizin, kendi burcuna göre farklı alanlarda atacağımız yeni adımlar ilerleyen zamanlarda hayatlarımızda derin etkiler yapabilir.

12 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşulların içinde kaybolduğunuzu hissedebilirsiniz. Kabullenme içinde olacağınız zamanlar var. Kendi iç dünyanıza yönelmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde sakin olmaya çalışın. İkili konuşmalar gergin bir hal alabilir. Akışta kalın.

12 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Korkularınızı kenara bırakmalı ve özgüvenle hedeflerinize yürümelisiniz. İş yerinizde bazıları sizi zor duruma soksa da umursamamalısınız.

12 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

12 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi sosyal ortamlarda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Grupsal işlerden fayda sağlayabilir, insanlara ve arkadaşlarınıza liderlik yapabilirsiniz. Üşengeçlik sizi zorlayabilir.

12 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer finansal anlamda bir beklentiniz yok ise bu yeni ayda hayatın gizemli, ökült yanları ile daha çok ilgilenebilir, kendi içinize dönebilir, dinlenmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltı, korkular, rüyalar, mistik konular, felsefelerle ilgilenebilirsiniz. Fakat finansal anlamda risk almak için uygun zamanlar değil. Derin araştırmalar yapabilir, terapi alabilir, korkularınıza özellikle çözüm üretebilirsiniz.

12 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Depresyonlardan kaçının.

12 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 16" R
Ay
Boğa
09° 45' 44" R
Merkür
Başak
20° 11' 22" R
Venüs
Terazi
27° 28' 22" R
Mars
Yengeç
09° 26' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 19"
Satürn
Balık
15° 03' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 31"
Lilith
Terazi
09° 15' 52"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>