Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin etrafında fazla hoşlanmadığınız birileri var. Bunlara karşı sert tepkiler vermeye çok hazır görünüyorsunuz. Partnerinizin bu niyetinize olumsuz bakması sizi iyice bilememeli.

İş yaşamınızda, kendinizi göstermeye uğraştığınız konuda bugün son fırsatınızla karşılaşabilirsiniz. Bunu değerlendirme anlamında danışacağınız kişilerin, deneyimleri kadar niyetlerinden de emin olmanız gerekiyor.

Ekonomi konularında yetkin bulduğunuz dostlar, sizi yanlış yönlendirebilir. Daha bağımsız kararlar alabilmelisiniz. Çok sevindiğiniz para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir.

Gizlilik içinde onarmaya çalıştığınız kırgınlık nedeni olan sorun, gizliliğin dışına doğru çıkıyor. Bunu çabuklaştırmamanız halinde bazı suçlamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi geliştirdiğiniz problemlerle sorun yaşamamalısınız. Geleceğinizle ilgili kurduğunuz düşler sizi umut dolu, canlı biri yaparken, yapay sorunlarınızla gereksiz iç sıkıntıları yaşayabiliyorsunuz. Bugünlerde bazı verimli görüşmeleriniz olacak. Bu nedenle sorumluluklarınızı derinden hissetmeniz gerekebilir. Yapmayı hedeflediğiniz değişikliklere başlama gününüz çok yakın.

8 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar gününe, saat 03:11 Ay-Satürn görünümü etkisinde adım atıyoruz. Bu görünüm, nazik gönlümüz, dostane yaklaşımımız, çevremizle olan samimiyetimiz üstümüzdeki tüm ağırlıkların hafiflemesine, hayatı daha rahat bir şekilde ele almamıza işarettir. Ay-Terazi burcu geçişi gün boyu sürecek. Karar vermeden önce ayrıntıları gözden geçirmeniz, aşırılıklardan kaçınmanız ve olayları iki yönlü düşünmeniz gayet faydalıdır. Sosyal açıdan canlı ve girişken, iletişimsel konularda diplomatik çerçeve içinde hareket etmeniz halinde, çevreniz tarafından takdirle karşılanmanız mümkündür. İlişkinizle alakalı mevzularda da, aklınıza takılan soruları partnerinizle konuşmadan onu yargılamayınız. Başkalarıyla anlaşmak için tarafsız olunmalıdır. 8 Kasım saat 17:31 - 5 Aralık saat 06:15 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. Bu dönem, gerek sosyal ilişkilerin canlanması gerek hedefimize göre bir yolun belirlenmesi gerekse çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde tespitte bulunulması yönünde önem taşıyor. Venüs Terazide yönetici ve burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için gayet olumludur. Yılın faydalı enerji geçişlerinden biridir. Bu sayede ilişkilerimiz güçlenir, yeni sürpriz tanışmalar gündeme gelir. Pazar gününüz,  yüzünüzü gülümsetici güzelliklere ve  paylaşımlara işaret olsun. Çiçek çiçek sevgilerimle,

8 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konuları ile öngörülerde partnerinizin fikirlerini de alsanız fena olmayacak. Yanlış adımlarla maddi riskler içine girmemek için, inatçı tarzınızdan vazgeçmelisiniz. Yaptığınızkonusunda; bir çok insanın yaptığı gibi, "şikayet sever" bir ruh durumundasınız. Oysa, çevrenizi geniş bir ufukla görseniz, daha tatminkar olacaksınız.

8 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkanızdan yürütülen işlere veya yapılan dedikodulara karşı tedbirli olmanız gereken bir hafta geçirdiniz ve bu etkiler halen devam ediyor. Bir taraftan sosyalleşirken bir taraftan da kulaklarınızı açmanızda fayda var.

8 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak, gelecek planlar üzerinde düşünmek iyi olabilir. Başkaları ile çok şey paylaşabilirsiniz.

8 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Motivasyonunuz oldukça yüksek. İçiniz coşkulu. Bugüne her konuda hazır olarak pratik çözümler üreterekarkadaşlarınızı şaşırtmayı bileceksiniz. Mali durumunuza destek verenleri asla ret etmeyin.

8 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizde ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Girişilecek bir grupsal çalışma size kendinizi iyi hissettirtecek. İşten elde edilen gelirlerinizde artış görülebilir.

8 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevrenizin ve arkadaşlarınızın ısrarıyla sosyal ortamlara gireceksiniz. Bu sırada yeni insanlarla tanışacak ve çok eğleneceksiniz. Konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayıracaksınız. Yalnız olanlar yeni girecekleri sosyal ortamlarda flört etmeye başlayabilir.

8 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

8 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>