Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dikkatlisin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, daha kontrollü ve sabırlı olmanız gerekmekte. Beklentilerinizin gelen olarak değişim gösterme ihtimali de var. Doğru olan ne ise, ona yönelmeye çalışmalısınız.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Toparlanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Daha etkin adımlar atmanız gerekmekte. Doğru planlama sayesinde elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sektörel bir değişim yaşayabilir ya da bu istekle uyanabilirsiniz. Rutinin monotona döndüğü bir anda bu isteği araştırmayla, geliştirmeyle, çalışmayla karşılamak iyi sonuç almanıza yardımcı olacaktır. Alışkanlık edinmenin, bir düzene uyum sağlamanın düşündüğünüz kadar zor ve kısıtlayıcı olmadığını görmek potansiyelinizi daha iyi kullanmanızı sağlayabilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için zaman ayırmak iyi gelebilir. Kendinize güveninizi arttırmanın yollarını arayabilir ve kararlılıkla hedeflerinize ilerleyebilirsiniz. Sağlık konularında dikkatli olmak ve beslenme düzeninize özen göstermek faydalı olacaktır. Enerjinizi iyi yönlendirdiğiniz takdirde verimli bir gün geçirebilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır çalıştığın projenin teslim günü yaklaştıkça stresin artıyor. Her şeyin kusursuz olması için çok dikkatli davranıyorsun. Kimsenin emeklerini mahvetmesine izin vermeyeceksin. Çocukları olan Yay burcuysan, çocukların için uygun bir yaz okulu araştırmaya başlıyorsun.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi önemli adımlara yönlendirme zamanı geldi. Kararlarınızı netleştirin, harekete geçin ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için gereken adımları atın. Fırsatlarla dolu olan bu günde, kendinizi geliştirmek için yeni yollar keşfetmeye açık olun. 

13 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizde mücadele etmeniz gerekebilir. Stresinizi kontrol etmelisiniz. Üstlerinizle iletişiminize dikkat edin. Bugün yaşanan olaylar sizi duygusal olarak zorlayabilir. İşlerinizi netleştirmek ve yoluna koymak önem kazanabilir. İş yerinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Konuşulanları kişisel almayın.

13 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmak, bir süredir sosyal medyadan görüştüğünüz kişilere flört bağlamında şans vermek için oldukça uygun bir gün.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Kendi hislerinle daha barışık olabileceğin bir gün. Gerek aşk gerekse evlilik konularında keyfinin yerinde olduğu ve daha yapıcı davranacağın bir gün olacak.

13 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün ev içi veya kişisel meselelerle ilgili baskılar sizi geçici olarak bunaltabilir. Yakınınızdaki biriyle zihinsel bir kopukluk olabilir. Eğer kalbiniz yaptığınız işle ilgilenmiyorsa, kendinizi disipline etmek biraz zor olabilir. Önemli konular için daha iyi bir zamanı beklemek iyi bir fikir olabilir. Bunun dışında gün oldukça sorunsuz ilerliyor. Bu, zayıf noktalarınızı olumlu bir şekilde tanımak ve onlarla çalışmak için mükemmel bir zamandır; çünkü bu sizi güçlendirebilir ve kontrolün daha fazla sizde olduğunu hissetmenize yardımcı olabilir. Açık, doğal, kabul edici etkileşimler ortaya çıkabilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balıktaki Satürn sayesinde çevrenizi testten geçirmeye devam ediyorsunuz. Bugün sistemli ve tutarlı duygulardan yanasınız. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin aklını zorluyor.

13 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azminiz övgüyü hak ediyor, ancak hayatta sadece başarıdan fazlası olduğunu unutmuş görünüyorsunuz. Israrla çabalıyorsunuz ancak hayatta yenilgilerin de olduğunu kabul etmelisiniz. Hedeflerinize daha rahat ulaşmak için kendinize biraz daha zaman ayırın. Sadece bu şekilde başarınızın tadını çıkarabileceksiniz. Kendinizi biraz da hayatın akışına bırakın; yoksa hayat sizi pas geçecek.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir ve çok çalışabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel konularda kendinize güveniyor ve harcama konusunda sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme uğruna borçlanabilirsiniz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor. Temkinli olmayı unutmamalısınız.

13 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 18" R
Ay
Koç
28° 37' 38" R
Merkür
Başak
18° 47' 48" R
Venüs
Terazi
26° 33' 31" R
Mars
Yengeç
09° 01' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 36"
Satürn
Balık
15° 06' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 21"
Lilith
Terazi
09° 10' 53"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>