Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Rahatlıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, sağlam adımlar atmak isteyeceksiniz. Genel olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırları çok fazla zorlamadığınız takdirde herhangi bir sorun da yaşamayacaksınız.

Daha kontrollü ve sabırlı olmanız gerekiyor. İstediğiniz maddi güce ulaşmak için kendinize zaman tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizden uzak olmak bu durumun imkansız olduğunu göstermez. Bazen yürüyerek gitmeye gücünüz yetebilir ya da sadece yürümeniz gerekir. Kendinizi bu noktada yetersiz hissetmemen, hayatın gerçek ve duygusal dinamiklerini anlayarak sakin kalmaya çalışmalısınız.

7 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi konular ve sağlık sorunları gündemde olabilir. Çok iyi bilmediğiniz, emin olmadığınız konulardan uzak durun. Gözü kapalı girdiğiniz riskler hem zaman hem de para kaybettirebilir. Küçük ve temkinli adımlarla ilerleyin.

7 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni işe başlayan Yay burcuysan, maddi olarak rahatladığını hissedebilirsin. Fakat harcamalarını dikkatli yapmanda fayda var. Kazancını doğru şekilde yönlendirmek için tecrübesine güvendiğin bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. Telefonda geçirdiğin süreyi kontrol altına almak isteyebilirsin.

7 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız yerle ilgili sorunlarınız olabilir. Bir düzen kurduğunuz için bozamadığınız sisteminiz, sorunların çözümüne destek olmuyorsa sizi de mutlu etmiyor demektir. Sizi bir noktada kalmaya neyin mecbur ettiğini bulmaya çalışmak, bu aşamada yol almanız için yardım edecektir.

7 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda sizi sıkıntıya sokacak koşullar oluşabilir. Finansal işlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Borç alacak işleri gündeminize gelebilir. İlişkilerinizde duygusal yönden tamamlanmalar olabilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz.

7 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar çevrenizdekilerin güvenini kazanmak bu hayatta sizin en büyük artınız iken kullandığınız yumuşak cümleler de buna renk katıyor.

7 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken sorumlulukları kolayca çözebileceksin. İnsanlarla arandaki iletişim seni çok güzel bir konuma getirecek. Bazı mevzuları halletmen daha kolaylaşırken insanlarla arandaki muhabbet de giderek artacak bugün.

7 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün yeni başlangıçların önünü açmaya yardımcı oluyor ve yeni bir yöne gitme arzunuzu harekete geçiriyor. Gün, hayatınızda yeni veya yenilenmiş bir bağlantıya işaret edebilir veya ne istediğiniz ve bir ilişkiye getirebileceğiniz konusunda daha güçlü bir duygu ile ilgili olabilir. Bu dönemdeki olaylar aracılığıyla ilişki ihtiyaçlarınızla ilgili anlamlı sonuçlara varabilirsiniz. Kendinizi başkalarının gözlerinden görmek ve genel olarak hayatınıza daha fazla denge, uyum ve güzellik getirmenin yollarını bulmak için de iyi bir zaman. Basit konuşmalar veya etkileşimler büyük duyguları harekete geçirebilir ve para konusundaki farklılıklar bir ilişkide sorun olabilir.

7 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla, organize çalışmalar içinde bulunacak, grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız.

7 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde benimseyebileceğiniz en iyi politika, önceliklerinizi dikkatle belirlemek ve sorunları doğrudan karşılamak yerine onlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmanız olacaktır. İş arkadaşlarınızı eleştirmeyi bırakın ve ekibin her üyesinin önemli olduğunu unutmayın! Özel hayatınızda da aynı şekilde kararlı olmalısınız. Soğukkanlılık ve sağduyu sizi ileriye taşıyacaktır; aksi takdirde giderek yıpranacak ve tükeneceksiniz.

7 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün evlilik, ortaklık, ilişkilerinizle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

7 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>