Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendinden Eminsin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda değer verdiğinizi net olarak belli edecek ve değer gördüğünüzü de hissedeceksiniz. Sınırları ihlal etmediğiniz sürece mutluluğa ulaşmanız zor olmayacaktır. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki açıdan daha şanslı hissetmeye başlıyorsunuz. Hataları gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz ve bu da beklenmedik adımlar atmanıza neden oluyor. Daha kontrollü olmaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturma şansınız var. Daha cesur davranacak ve elinizden geleni yapacaksınız. Hata yapmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizi netleştirirken, kişisel ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmanız gerekebilir. Sizi tatmin etmeyecek, boşa yorulmuşluk hissi verecek konuları ayrıştırmalısınız. Alanında uzman kişilerden görüş istemekten çekinmeyin, göremediklerinizi görmek yaşamadıklarınızı yaşamanızı sağlayabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygularınızı ve düşüncelerinizi daha iyi ifade etmek için uygun bir gün olabilir. İletişim konularında daha dikkatli ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Etrafınızdaki insanlara karşı sabırlı ve anlayışlı bir tavır sergilemeniz size olumlu geri dönüşler getirebilir. Aynı zamanda dikkatinizi günlük işlerinize odaklayarak verimli bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşlarının senden habersiz plan yaptığını öğrenebilirsin. Arkadaşlıklarını tekrar gözden geçirmek isteyeceksin. Kendinden emin tavırlarınla dikkat çekiyorsun. Özgüvenli hareketlerin seni her zaman bir adım öne taşıyor. Bugün salonunun dekorasyonunda küçük değişiklikler yapmak isteyebilirsin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yoğunluğunuz fazla olabilir. Zaman yönetimini doğru ayarlayamadığınızda evegötürmek burada da sorunlar doğurabilir. Kariyeriniz ve ailevi sorumluluklarınız arasında bir denge kurmanız önem kazanabilir. Otorite ve erkek figürleriyle yapacağınız konuşmalarda kelimelerinizi özenle seçmenizde fayda var.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için istekli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassasiyetler oluşabilir. İşlerinizde büyümek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız artış sizi yorabilir. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beslenmenize dikkat etmelisiniz. İşleriniz için daha fazla mücadele verebilirsiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kendinizi güçlü hissedeceksiniz ancak stres hastalıklarına karşı dikkatli olmanız gerekmekte. Bugünlerde bitki çayı tüketmeye çalışın.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğitim programlarınıza yoğunlaşabilir, ders çalışmanızı ve pratik yapmanızı kolaylaştıracak bir takvim çıkarabilirsiniz. Uygulamaya geçmek, yeteneklerinizi kullanmak özgüveninizi arttıracağı gibi çevrenizin ilgisini de üzerinize çekecektir. Hukuksal konuların gündeme gelmesi, kendinizi savunmakla ilgili durumlar doğduğunda ifadelerinizi doğru seçmeye özen gösterin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün kişisel hayatınızda iletişimlerinizle fazla araştırıcı görünüyor olabilirsiniz ve şimdilik söylediklerinize dikkat etmeniz daha iyi olabilir. Sebepleri sorguluyor ve gizli bir gündemden şüpheleniyor olsanız bile, her şey göründüğü gibi değildir. Sorunlara veya planlara çözümler geliştirmek için güçlü bir zamandır. Birisi dikkatinizi çekiyor, sizi harekete geçiriyor, motive ediyor olabilir ve biraz çatışma olabilse de bu aynı zamanda gerçekleri açıklığa kavuşturmak için de iyi bir zamandır.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yerinizde duramıyor ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Kısa yolların söz konusu olacağı eğlenceli gezmeler gündeme gelecek.. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alacağınız bir gün içindesiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi neşeli ve pozitif hissedebilirsiniz, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Partner veya ortağınızla ilgili sürprizler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyorsunuz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>