Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tartışmalara Dikkat! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, kuşkulu ve kuruntulu tarzda yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin duygularınızı ön planda tutmanız gerekmekte. Birbirinizle konuşmaktan kaçındığınız ve araya mesafe koyduğunuz sürece hiçbir şeyin üstesinden gelemeyeceğinizi de anlamalısınız. Ayrıca, birlikteliği olmayan kişilerin de karşısındaki insanı etkilemek için normalden daha farklı davranma ihtimali var.

İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilere bazı konularda tepkisel yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikteyaptığınız kişilerle aranızda gerilim oluşması emin olun size herhangi bir yarar sağlamayacaktır. Ortak noktada buluşmanız ve biraz daha planlı adımlar atmaya çalışmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi gereğinden fazla rahat hissetmeye başlıyorsunuz. Elde etmek istediğiniz bir şeye mutlaka ulaşmak isteyeceğiniz bir gün ve bu yaklaşımın da sizi finansal açıdan zorlayacağını bilmelisiniz. Beklenmeyen sıkıntılarla karşılaştığınızda biraz daha sabırlı olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza giren bazı insanlardan kendiniz için fikirler alabilirsiniz. Onlar bunun farkında olmasa da, sizin ilham kabul ettiğiniz değerler ve projeler üzerinde çalışmak minnet ve arkadaşlık düşüncelerinizi değiştirebilir. Frekanslar değişebileceği gibi o frekansa girecekler ve oradan çıkacaklar da değişebilir; kendinizi buna alıştırın.

14 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz ve sosyal etkileşimlerde aktif olmak isteyebilirsiniz. Özellikle grup aktivitelerine katılarak yeni insanlarla tanışabilir ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün oldukça yüksek olacak, bu sayede insanlarla kolayca iletişim kurabileceksiniz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle! ?

14 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamındaki karşılıklı tartışmalardan ne kadar uzak durmaya çalışsan içine çekilebilirsin. Bu konuyu yöneticine taşıyarak bir çözüm yolu bulmak isteyeceksin. Bilinçsiz spor yapman eklem ağrılarına neden olabilir. Birkaç gün evde kalıp dinlenmek isteyeceksin. Çevrende ihtiyacı olan kişilere yardım etmeyi ihmal etmiyorsun.

14 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinizden uzak olmak bu durumun imkansız olduğunu göstermez. Bazen yürüyerek gitmeye gücünüz yetebilir ya da sadece yürümeniz gerekir. Kendinizi bu noktada yetersiz hissetmemeli, hayatın gerçek ve duygusal dinamiklerini anlayarak sakin kalmaya çalışmalısınız.

14 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konuları hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Gündeminizde olan konularla ilgili başkalarıyla görüşebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular sizi duygusal olarak zorlayabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Parasal konularda tecrübeli kişilerden destek alabilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizde aksamalar olabilir.

14 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu dönemde karşıt burcunuzdaki kozmik aktivite şu anda o kadar olumlu ki, bazı önemli ilişkilerinizde biraz fazla rahat olabilirsiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanların hatalarını görmekte zorlanmayacaksın. Yapılan yanlışları fark etmek ve bunları düzeltmeye çalışmak önceliğin olacak. Ancak başkalarına odaklanmışken kendi hatalarını görmezden gelebilirsin.

14 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugünün enerjileri çalışmayı ve pratik uğraşları destekliyor ama aynı zamanda bir partnerle bağ kurmak, adil bir anlaşmaya veya uzlaşmaya varmak ve aile ilişkileri için de iyi bir zaman. Harika bir fikir geliştirebilir veya özel biriyle bir plan hazırlayabilirsiniz. Çoğunlukla performansınız hakkında endişelenirken veya uzun vadeli hedeflerinizle meşgulken, aynı zamanda oldukça mutlu ve rahat bir şekilde biriyle hoş bir bağlantı kurduğunuzu veya bir ilişkiye odaklandığınızı hissedebilirsiniz. Konuşmalar sorunsuz bir şekilde akıyor ve iletişiminizdeki açıklık canlandırıcı. Etkileşimler sağlıklıdır.

14 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Zor olanı seçmek sizin sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız.

14 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şüpheleriniz ve belirsizlikleriniz olabilir ve bunlar nedeniyle güçlükler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek bir seviyede, fakat bu huzursuz ve uyumsuz bir enerji. Çatışmak istediğiniz kişiler varsa, bunu yaparken kendinize yeni düşmanlar edinmemeye dikkat edin. Sorunlarınızı daha da artırmaktan başka işe yaramayacaktır. Oysa isteklerinize biraz gem vurur ve sakin kalmayı denerseniz, bu dönemi sıkıntısız atlatabilirsiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir ve partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

14 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sizi fark etmemek imkansız bir şey. Bulunduğunuz ortamlara neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Onun yanlışlarına kızabilirsiniz. fakat iyi niyetli olduğunu inkar edemezsiniz.

14 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 54" R
Ay
Koç
28° 31' 24" R
Merkür
Başak
18° 47' 02" R
Venüs
Terazi
26° 33' 00" R
Mars
Yengeç
09° 01' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 34"
Satürn
Balık
15° 06' 47"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 22"
Lilith
Terazi
09° 10' 50"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>