Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planlama Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda belirsizlikler gündeme gelebilir. Tüm şartları tekrar tekrar gözden geçirmeye çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Daha sabırlı olmanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını almak istiyorsanız, önceliklerinizi de ona göre belirlemeniz gerektiğini unutmayın. Kendinize olan güveninizi ortaya koymalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Her türlü olumsuzluğun üstesinden gelmek için biraz daha sabırlı olmalısınız. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile düzeninizle ilgili bazı değişimler söz konusu olabilir. Ekonomik durumunuzu ve kısa vadeli planlarınızı buna göre uyarlamanız süreci daha rahat geçirmenizi sağlayacaktır. İyi bir hayatın her zaman bedeli vardır; onu ödemeden rahatlığa erişmeniz sizi zorlar.

14 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içgüdülerinizin sizi yönlendirmesini sağlayın. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak projelerle uğraşabilir ve yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak insanlarla kolayca bağlantı kurabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmekte güçlük çekiyorsanız, duygu ve düşüncelerinizi açıkça ifade edin. Fiziksel aktiviteler sizin için bugün iyi bir çıkış yolu olabilir, enerjinizi yükseltebilir. Genel anlamda bugün, başkalarına yardım etmek veya onlarla paylaşmak için harika bir gün olabilir.

14 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatında sorumlu olduğun konulara yönelebilirsin. Hizmet gerektiren konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarını planlama ihtiyacı hissedebilirsin. Seni yoran konulara karşı dikkatli olmanda fayda var. Evli bir Yay burcuysan, bir süredir eşinle birbirinize vakit ayırmadığını düşünebilirsin. Akşam saatlerini eşine ayıracaksın.

14 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile düzeninizle ilgili bazı değişimler söz konusu olabilir. Ekonomik durumunuzu ve kısa vadeli planlarınızı buna göre uyarlamanız süreci daha rahat geçirmenizi sağlayacaktır. İyi bir hayatın her zaman bedeli vardır; onu ödemeden rahatlığa erişmeniz sizi zorlar.

14 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve yönelik işler ya da sorumluluklar gündeme gelebilir. Ailevi konularda daha fazla şey yapmak durumundasınız.

14 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda oldukça verimli bir süreçten geçebilirsiniz. Evli olan İkizler evliliklerini iyileştirebilir ve eşleri ile problemlerini çözebilir.

14 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla arkadaşlık kurmak için güzel bir gündesin. Bugün etrafında olan bitenle çok daha ilgilenebileceğin ve bunlardan ilham alabileceğin bir gün. Eğlenceli vakitler seni bekliyor.

14 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün erken saatlerde, farklı şeyler, aktiviteler ve zevkler için can atıyor olabilirsiniz veya içsel huzursuzluğunuzu ve değişim ihtiyacınızı yansıtıyor olabilirsiniz. Nitekim kalbinizle temasa geçtiğinizde huzursuzluğunuz önemli ölçüde azalacaktır! Yakınlık ve mahremiyete yönelik görünüşte birbiriyle çelişen ihtiyaçlarınızla ve bağımsızlık arzunuzla mücadele ediyor olabilirsiniz. Biraz rahatlığa ihtiyaç duyduğunuz için tanıdık yöntemler, insanlar ve durumlar daha çok ilginizi çeker. Gün ilerledikçe, bağlantı kurma veya kendinizi ifade etme arzunuz artar. Blokajların ötesine geçebileceğinize dair güçlü bir duyguya sahip olursunuz. Enerjinizi belirli bir şeye harcamadan önce çeşitli kaynaklardan bilgi toplamanın değerini de anlıyorsunuz.

14 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Araştırmalarınızı derinleştirerek, düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç istediğiniz gibi olacak .

14 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

14 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön planda olabilir. Bazı sorunlar gerçekleşebilir ancak maddi kazançlarınızla ilgili güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz güzel geçsin.

14 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gereğinden fazla sakin ve mesafeli birisiniz. Sevgilinize yaklaşımınız, onun sorunlarına çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son zamanlarda işlerinizde bir yoğunluk var. Yoğunyaşamına alışıksınız. Üstelik etkin olduğunuz, yeteneklerinizi ortaya serebilecek olanaklar bulduğunuz biryaşamından hiç de rahatsız değilsiniz. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Hazımsızlık probleminiz artabilir.

14 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>