Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Meraklısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiden bir süre uzaklaşma hissi duyabilirsiniz. Aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmanız gerekmekte. Dengeli kaldığınız sürece daha huzurlu bir ruh hali içinde olacaksınız.

İş ve kariyer yaşamınızda, bugün detayların beklenenden daha önemli hale geldiğini göreceksiniz. Davranışlarınızı dengelemeyi başardığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Harekete geçmekten kaçınmamanız gereken bir gündesiniz.

Bugün hedeflediğiniz parayı kazanma noktasında sorun yaşamayacaksınız. Ayrıca sıkışıklık hissederseniz, destek bulma konusunda başarılı olacaksınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçmektesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi pratiklerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Uyumlu ama bağımlı olmadan yaşamak için bunun önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Bugün yapacağınız görüşmelerde bu konuyu vurgulayabilir, herkesin kendi hayatı ve kendi mücadelesi doğrultusunda hareket etmesinin doğru olduğunu hatırlatabilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün başkalarıyla iletişimde olurken daha anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Duygusal konularda karşınızdakini anlamaya çalışmak ve empati göstermek ilişkilerinizi güçlendirebilir. Aynı zamanda bugün, hayal kırıklıklarınızla yüzleşmek yerine olumlu düşünmeye odaklanmak size enerji verebilir. İletişim ve ilişkiler konusunda dengeyi bulmalısınız.

15 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde yakın akrabalarında dönen dedikodulardan haberdar olabilir, merakla olayların ardındaki gerçekliği öğrenmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, ortak bir arkadaşın tarafından tanıştırılacağın kişiyle aranda bir çekim olabilir. Kararsız kaldığın durumlarla ilgili gezegenlerin seyri zor bir gün geçireceğini söylüyor.

15 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlükplanınız, rutinleriniz konusunda sizi bir şeylerin durdurduğunu düşünebilirsiniz. Çevreye olan duyarlılığınızı kontrol ettiğinizde kendi iç sesinizi daha rahat duyabilirsiniz. Bugün bazı konularda kendinize "dur", çevrenize "hayır" demeniz gerekebilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket içeren konular, görüşmeler ve eğitsel çabalar size pozitif sonuçlar getirebilir. Ortaklı işleri de ihmal etmemelisiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır gösterdiğiniz çaba ve emeklere istinaden artık başkalarının sizler için bir şeyler yapmasını istiyorsunuz.

15 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyi olduğunuz alanlarda geri durmamalısınız. Bir yeteneğiniz, yönetebildiğiniz bir projeniz veya fikriniz varsa onu hayatınızın dönüm noktası yapacak fırsatlar bulabilirsiniz. Sadece gözlerinizi değil başınızı da çevirip baktığınız farklı yerler olsun.

15 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün bazı şüpheler ortaya çıkabilir ve bu da geçici olarak profesyonel fırsatlara engel teşkil edebilir. Güvensizlikleri hemen ortadan kaldırın ki daha sonra ortaya çıkacak ve hayatınızı iyileştirebilecek fikirleri benimsemekten geri kalmayın. Nitekim bu şüpheleri görmezden gelmek yerine gerçekten incelemeniz sizin için faydalı olabilir. Gün ilerledikçe, özel biriyle veya kendi ihtiyaçlarınızla ilgili yeni bir anlayış seviyesine ulaşabilirsiniz. Affetmek ve unutmak veya bir engeli aşmak için iyi bir zaman olabilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inançta büyük bir sıçrama yaşıyorsun. Hayallerini takip et çünkü onlar sayesinde hiç beklenmedik fırsatlar geliyor. Lütfen zamanını iyi ayarla ve zaman yönetimini öğren artık. Hayallerini ve yapacaklarını ertelemeyi bırak. Doğuştan gelen bir yaratıcılık gücün var, bunu iyi kullanmalısın. Senin için önemli bironaylanıyor. Busayesinde birçok hayaline kavuşuyorsun. Sen mükemmel bir takım oyuncususun, bir tek sen değil seninleyapanlar da kazanıyor.

15 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili önemli gelişmeler özellikle sosyal çevrenizde şanslı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda gözle görülür bir hareketlenme olacak, eğer bir sevdiğiniz yoksa bu dönem içinde şansınızı zorlamanızda bir sakınca yok. Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var. İş yaşamınızda vereceğiniz daha değişik bir izlenim, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi maddi olarak oldukça rahatlatacak. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.

15 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>