Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygusalsın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2024, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Yay burcu için aşk ve ilişkilerde beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir, ancak bu durumları aşabileceksiniz. İletişim kaynaklı sorunlar yavaş yavaş çözüme kavuşacak. Zorluklardan uzak durmalı ve kontrollü olmalısınız.

Bugün,ve kariyer alanında yapmanız gerekenlere dikkat etmelisiniz. Olumsuzlukları kontrol edebilirseniz rahatlayacağınızı bilmelisiniz. Kontrolü tamamen elinizde tutmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi konularda bugün yeni gelişmeler yaşanabilir. Karşınıza çıkan fırsatları net bir şekilde değerlendirmeniz önemli. Her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızı ve duruşunuzu olumsuz etkileyen durumları bulmaya çalışabilirsiniz. Sizi motive eden insanlar, konular, fikirler üzerinde durduğunuzda bunların dışında kalan konulara daha fazla zaman ayırmazsınız. Bugün önceliklerinizi belirlemek, kendinizi ve ihtiyaçlarınızı anlamak, eşyalarınızı ve çevrenizi toparlamak adına iyi bir gün olabilir.

10 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda yenilikler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcı düşüncelerinizle dikkat çekebilir vearkadaşlarınızı etkileyebilirsiniz. Ancak aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz. Bugün iletişim konusunda dikkatli olmalısınız, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde, keyifli ve verimli bir gün sizi bekliyor olacak.

10 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini duygularına kaptıracağın bir gün içindesin. Eski sevgilinden gelen bir telefonla geçmişe dair anılar arasında kaybolabilirsin. Aile işlerine dışardan birilerinin yorum yapmasına karşı tepkin oldukça sert olacak. Akşam, sevdiğin insanlarla iletişime geçmek isteyebilirsin. Bir araya geleceğin kişiler, yatırım yapmak istediğin bir konuda temel adımlar atmana vesile olacaktır.

10 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yeni fırsatlar ve değişiklikler gündeme gelebilir, bu daortaklarınızla iletişiminizi güçlendirebilir. Sorunları daha basit ve pratik çözümlerle ele almanız ve gereksiz uğraşlardan kaçınmanız faydalı olacaktır. Devlet daireleri ve evrak işlemleri gibi konular gündemde olabilir, bu alanlarda kararlarınızı uygulamak önem kazanabilir.  

10 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcı olduğunuz bir gündesiniz. İşlerinizde yeni başlangıçlar var. Aşkta farklı durumlar gündeme gelebilir. Aldanmalar olabilir. Gün içinde imaj değişikliği yapabilirsiniz. Kişisel olarak hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmenizde fayda var.

10 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda lüks harcamalar yapabilmek için elinize imkan geçecek hem günün akşam saatlerini hem de paranızı kendinize ayırabileceksiniz.

10 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yavaş yavaş öğrendiğiniz her şeyin hayatınızda hızlı bir akış oluşturmasını beklemek hata olabilir. Her şeyi zamana yaymayı, kalıcı hale getirmek için bunun gerekli olduğunu öğrenmelisiniz. Öğrenme süreniz acı ve yalnızlık hissettiğiniz süreyi belirleyecektir; kendinize ve size yardımcı olmak isteyenlere şans verin.

10 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, güne içe dönük bir ruh haliyle başlayabilirsiniz ancak ilerledikçe kendinizi daha cesur hissedersiniz. Aslında, yaratıcı fikirleriniz, içgörünüz veya benzersiz bakış açınızla parlayabilirsiniz. Görüşlerinizi belirtmek ve fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Gün, her zamankinden daha çok aklınız hedefleriniz ve beklentileriniz üzerindedir. Nasıl göründüğünüzün daha çok farkındasınız ve insanlar da özellikle ne söylediğinizle ilgileniyor. Gittikçe, ertelenen fikirler ve planlar için daha motive olacaksınız. Uzun vadeli hedefler ve planlar için ayrıntıları dolduracaksınız.

10 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın kontrol dışına çıkmasına izin vermeyin. Siz sevgi dolu ve korunmacı olacaksınız, ama ilişkilerde diğerlerinin özel alana ihtiyacı olduğunu unutmayın. Eski duygularınızın mevcut ilişkilerinizi etkilemesine izin vermeyin. Kendinizi tanımak için duygularınızı değerlendirin.

10 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

10 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para konusunda sakın sorumsuzluk yapma, çok dikkatli ol. İyi ve yenikararları geliyor. Senden çok daha az şanslı olanların olduğunu unutmamalısın. İlginç ve yeni bir fırsat karşına gelebilir. İşte şimdi kariyerinde ilerlemek için merdivenleri basamak basamak çıkma zamanı. Konfor alanını terk etmediğin sürece hayatında ilerleme kaydedemezsin.

10 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gereğinden fazla sakin ve mesafeli birisiniz. Sevgilinize yaklaşımınız, onun sorunlarına çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son zamanlarda işlerinizde bir yoğunluk var. Yoğunyaşamına alışıksınız. Üstelik etkin olduğunuz, yeteneklerinizi ortaya serebilecek olanaklar bulduğunuz biryaşamından hiç de rahatsız değilsiniz. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Hazımsızlık probleminiz artabilir.

10 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 23' 03" R
Ay
Yengeç
18° 14' 04" R
Merkür
Akrep
14° 46' 06" R
Venüs
Yay
06° 38' 40" R
Mars
Yengeç
25° 27' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 34" R
Satürn
Balık
13° 09' 30"
Uranüs
Boğa
26° 13' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 17"
Lilith
Terazi
12° 50' 21"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>