Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Bu konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz. Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var gibi.

Ekip olarak biraz fazla yoruluyorsunuz, ama bu eforun size getirileri tatminkar olduğu için aldırmıyorsunuz. Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor.

Epeydir bu günleri bekliyordunuz. Kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor. Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için ufukta görünen bir yeşil ışık var.

Aklınızın ve enerjinizin tamamını işinize vermeniz,. özel yaşamınızda hatalar yapmanıza neden olabilir. Hayatın her alanıyla aynı iletişimi kurmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ataklığınız bugün başınıza dert açabilir. Sizi ilgilendirmeyen bir konuya müdahaleniz size artı bir yük getirebilir. Yakın bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı var. Siz ise bugünlerde ondan biraz uzaklaştığınızı hissediyorsunuz. O, kendi dünyasıyla çok meşgul olduğu için gözü kimseyi görmüyor. Bu özelliğini yeni fark ettiğiniz için biraz hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

15 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Boğa'da ilerlemesine devam ederken, sağlığınız ve duygusal yaşantınız ön plana çıkarabilir. Enerjik bir burç olmanıza rağmen bugün kendinizi halsiz hissedebilirsiniz. Duygusal olarak da kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Mantığınız ve kalbiniz arasında gidip gelebilirsiniz. Bugün maddi beklentinizle ilgili haber alabilirsiniz. Belki maaşınıza artış olabilir ya da ek bir prim alabilirsiniz. Fazla harcama yapmazsanız, elinizdeki paranın artacağı günler yaklaşıyor. Sevgiler, Astromeri

15 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Eski günlere dönüyorsun!İşyerin ile ilgili üstünde bir baskı olduğunu hissedebilirsin. Yoğunluktan dolayı zaman zaman bunalsan da yöneticilerine bu durumu yansıtmamaya çalışmalısın. Bunun geçiş dönemi olduğunu unutma. Uzun zamandır görmediğin arkadaşlarından gelecek bir haberler seni şaşırtabilir. Eski anıların tekrar gözünde canlanmasıyla duygusal bir ruh haline bürünebilirsin. Akşam saatlerinde bu havayı dağıtmak için eğlenceli organizasyonlara katılabilirsin. Benzer bir şekilde karışık duygularla dolu olan eşini de destekliyorsun. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Birlikten kuvvet doğar felsefesi ile aileden gelen ortak kararlar ya da yatırımlar bugün gündemini meşgul edebilir.

15 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal koşullularınızla ilgili iyileştirici etkiler devrede olabilir. Aşırı iyimserliğinizden dolayı bazı fırsatları gerçek sanmamanız sizi sonradan pişman edebilir.

15 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz konulara karşı öfke duyabilirsiniz. Ortaklı para durumlarında istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Kriz yaratan durumlarda kopmalar yaşanabilir. Finansal konularınızla ilgili güvenli yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

15 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıldız... Macerayı seviyor ve bugün maceralı gün yaşamaya hazırlanıyorsunuz. Zevk alacağınız o kadar çok imkanlar oluşacak ki uzun süredir bu mutluluğu görememiştiniz.

15 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyeriniz ile alakalı yaptığınız yeni düzenlemeler, sizi heyecanlandırabilir. Ayrıca birden fazla his de taşıyor olabilirsiniz. Bazı konularda tedirgin veya gereğinden fazla endişeli olabilirsiniz. Hayatınızın ritmini değiştirecek bazı haberler alabilirsiniz. Özellikle maddi anlamdaki sıkıntılarınız yavaş yavaş son buluyor.

15 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üretim ve finans konularında ertelenmiş işler gündem olabilir. Değişen hedeflerinizin uygulamaya konulması için sistemli çalışmaya ihtiyacınız var. Bugün günlük işleri düzene sokmak için koşullar elverişli.

15 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin günlük rutininizi etkiler. Şirket içi toplantılar, mesai arkadaşlarınızın kararlarını onaylamak ve yurt dışı planları yapmak onların isteklerini dinlemek ön plana çıkar. Gündelik ihtiyaçlarınız için alışverişe çıkabilirsiniz. Kan değerleriniz için test yaptırabilirsiniz. Ofis dekorasyonunuzda değişiklik yapabilirsiniz.

15 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikteliğinizde sadece duygularınıza göre hareket ederek iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Ancak yanılabilirsiniz. Aşk ilişkinizdeki duygu yoğunluğunun kısıtlama, kıskançlık ve karşıdaki kişiyi sıkacak hareket şekillerine sebep olmasını engellemelisiniz.

15 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 16" R
Ay
Boğa
12° 31' 04" R
Merkür
Başak
20° 32' 16" R
Venüs
Terazi
27° 42' 05" R
Mars
Yengeç
09° 32' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 58"
Satürn
Balık
15° 02' 38"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 37"
Chiron
Koç
22° 15' 04"
Lilith
Terazi
09° 17' 07"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>