Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda parıltılar var. Sevgilinizin dışında da hayli yakın ilişkiler içindesiniz. Bağlılığın bağımlılık haline dönüşmesi hiç işinize gelmiyor. Yakında bazı tartışmalarınız olabilir.

Sizinle alakalı düşüncelerin çok azından haberdarsınız. Bu,yaşamında kendinizi tama tanımıyor oluşunuzdan ileri geliyor. Kendinizi yeterince değerlendiremiyorsunuz. Vasıflarınızın bir kısmına gözleriniz kapalı.

Para idaresinde oldukça amatörsünüz. Bu yüzden her ayın son haftası kabusunuz oluyor. Yakın bir zamanda para haberiniz var. Kısa bir sevincin arkasında uzun düşünceler, endişeler görünüyor.

Bugünlerde zihniniz fazlaca karışık. Hayallerinizin arasına birçok imkansızı sokuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını bazen unutuyorsunuz. Hangi şekilde olursa olsun hayatınıza sokmaya karar verdiğiniz birini, en ince ayrıntılarına kadar mutlaka anlamak istiyorsunuz. Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken detaylar var. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyeceksiniz.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 24 Ekim saat 19:45 Boğa burcunda oluşacak Dolunay etkisinde, işimizdeki başarımız, doyum arzumuz, üretkenliğimiz, maddi-manevi güvencemiz, sağlığımız bizim için son derece önemlidir. Yemek içmek, kendimizi keyifli hissetmek isteriz. Bunu sağlayan her şey başımızın tacıdır. Bunları karşılamak amaçlı yaşarız, çabalarız, elde etmek için mücadele veririz. Fakat bu Dolunayda arzu ve ihtiraslarımız, tutkularımız bir sorgudan geçer. Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketi, sadece bu Dolunayda değil, Aralık ayına kadar, içimizde saklı duran zayıflıkları, korkuları, aslında dışa gösterdiğimizden farklı olan acılarımızı, öfkelerimizi hatırlatır. İlişkimizi veya ilişki tercihlerimizi iç gözlem yoluyla analiz etmemizde yardımcı olur. Kimseye belli etmeyiz ancak birçok kişiye kırgınızdır, kızgınızdır. Bunları göstermekten sakınırız. Geçmişte yaşanan birçok deneyim ve acılar saklandıkları yerlerden çıkarak bize kendilerini hatırlatırlar. Belki bu yüzden en acımasız okları önce kendimize batırırız. Üzgün olduğumuz halde mutlu ve sakin, tatmin olmadığımız halde doyumlu bir kişiymişiz gibi gösteririz. Oysaki hiç de göründüğü gibi değildir her şey. Bunları paylaşmalıyız. Gerçekten canımızı yakan bir şeyleri söylemeliyiz. İçimizdeki arzu ve istekleri bastırmamalıyız. Bunlar bizim gücümüzü azaltan ve belki de ıssızlaştıran etkenlerdir. Bunlarla yüzleşmek, hem kendimizle hem dünya ile sağlıklı bağlantı kurmamızı sağlayacaktır. Gönülden sevgilerimle,

24 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde Dolunay meydana gelecek. Disiplinli bir şekilde hareket ettiğin bir gün seni bekliyor. Bu zamana kadar ertelediğin kararlarının bugün arkasında durmaktan yanasın. Bugün onaylanmasını beklediğin bir projenin ya da kredi başvurusunun haberini alabilirsin. Maddi konularda yakın çevrendeki insanlarla sert konuşmalar yapabilirsin. Maddi önceliklerini dile getirirken, biraz gözünü karartabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, ilk görüşte aşık olacağın kişiyle karşılaşman an meselesi! Bu dönemde dayanıklı, uzun süre kullanabileceğin eşyalar satın almaya çok meyillisin. O halde sana tavsiyem alışverişini internet üzerinden değil, senin de deneyip bakabileceğin şekilde yapman yönünde.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu dolunay ile birlikte eski ve yeni olan sorumluluklarınızı bir araya getirerek plan yapmalısınız. İşinizde terfi edebilir ve hakettiğiniz konforlu bir yaşama kavuşabilirsiniz.Sağlığınıza dikkat edin.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde çok daha rahat, kendinizi ifade edebileceğiniz imkanlar söz konusu. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte programlar yapmak size iyi gelecektir.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şeytan tüyü olan burçlardansınız. Kendinize olan güveniniz ve ışıltınız sayesinde aşk sizi bulacak.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Akrep burcuna ilerleyen Güneş sizi mistik ve spiritüel konulara çok daha yakın ve yatkın kılıyor. Bu alanda ilgi ve meraklarınız artarken, manevi konulara ilgi duyan diğer kişilerle bir araya gelebilir, ilişkilerinizde ve genel olarak çevrenizde daha fazla derinlik, hassasiyet arayabilirsiniz. Sezgileriniz çok artabilir.

24 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın sonsuz potansiyeline aşık Yaylar için bugün işlerin yoluna koyulması çok önemli. Gün boyu sağlığınıza dikkat edin. Arzuların günlük tatmininden çok uzun vadeli sonuçlarına odaklanın. Rutinlerinizin düzeni hassasiyet kazanıyor. Geçmişten gelen husumetler aniden çözüme ulaşabilir.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay gündelik hayatınızı daha konforlu hale getirmeniz için size ciddi farkındalık taşıyacak. Sağlığınıza özen göstermeli, şekerli yiyeceklerden uzak durmalısınız. Ama arkadaşlarınızla keyifli bir hafta sonu yemeğine çıkmayı sakın ihmal etmeyin. Dostluk kavramı bu dönemde sizin için önemli olacaktır.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emir vermekten hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

24 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>