Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güçlüsün Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atma şansınız var. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Daha dengeli ve kontrollü olabildiğiniz sürece mutluluğa ulaşmanız çok da zor olmayacaktır.

Düşündüklerinizi uygulama konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Kendinize de gereğinden fazla yüklenmekten kaçınmanız gerekiyor.

Gelir ve gider arasındaki ufak tefek sorunları çözümlemeye çalışmalısınız. Etkin yaklaşımlar ortaya koyma şansınız var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Acı tecrübeleri geride bıraktığınızda tatlı olana yer açabilirsiniz. Bugün bunu deneyimlemek için farklı konulara, ilgi alanlarınıza yönelmeye çalışın. Yeni bir uğraş edinmek aklınızı toparlamanıza yardımcı olacaktır.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Karşınızdaki kişinin duygusal ihtiyaçlarına daha fazla odaklanmalı ve onunla empati kurmalısınız. Ayrıca,hayatınızda yeni bir projeye başlama veya mevcut projelerinizi ilerletme fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Bilgi ve becerilerinizi kullanarak başarıyla sonuçlandırabileceğiniz bir dönemdesiniz. Enerjinizi doğru yönlendirerek hedeflerinize odaklanmalısınız. Kendinizi geliştirecek fırsatları gözden kaçırmamalısınız. Unutmayın, sorumluluklarınızı yerine getirirken aynı zamanda kendi ihtiyaçlarınıza da zaman ayırmanız önemlidir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Yay burcuysan, takım çalışmalarında verimli olduğunu fark edebilirsin. Unutma, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücün var. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Yay burcuysan, senden büyük kişilerin sana verecekleri öğütleri dinlemende fayda var. Bu sürecin zor ama keyifli olduğunu aklından çıkarma.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir fikrin peşinden gitmenin ne derece gerekli olduğu gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Dolayısıyla harekete geçmek ve hayatınızı kendi istediğiniz şekilde idame ettirmek için yeni imkanlar bulmanız kolaylaşacaktır. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde hayatınız önemli ve kalıcı şekiller alabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde ortaklı konularda karar vermek isteyebilirsiniz. Finansal konularda yeniden hareketlenmeler olabilir. Kriz yaratan konulara karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde beklemediğiniz değişiklikler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda sıkıntılar olabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmek için göstereceğiniz çaba bir takım sorumluluk duygularını da getirebilir. Öz değerinizi keşfedebileceğiniz ve kendinize verimli olabileceğiniz süreçtesiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanların dikkatini çekebilirsin. Yüksek enerjin ile bulunduğun ortamın sevilen yüzü olacaksın. Bu güzel enerjiyi yeni arkadaşlıklar edinerek veya bir süredir sana sıkıntı veren mevzuları çözerek değerlendirmelisin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, gün duygusal yakınlığı ve daha derin arzu ve ihtiyaçları vurgulamaya devam ediyor, bunlar sessiz aktivitelerle hoş bir rahatlama bulma eğiliminde. Daha derin bir yaklaşımı veya bağlantı hissini arzuluyorsunuz. Ayrıca bugün, öz-bilinç olmadan eğlenmek için daha iyi bir konumdasınız. Odak noktanız kaynaklarınızı oluşturmaktır. Aşk daha çok güvenlik ve rahatlık ile ilgilidir ve siz daha basit zevklere değer verdikçe sevgiler istikrar kazanır. Başkalarıyla iyi geçinmek, işinizi veya gelirinizi artırmanın bir yolu olabilir ve halihazırda mevcut olan ilişkiler, daha istikrarlı enerjiden yararlanabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen ender kişilerdensiniz. Sürpriz aşklar için özel bir gün.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ailenizin desteği sizinle olacak. Sağlıkla ilgili dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz güzel geçsin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal biri olmanıza rağmen, aşk yaşamında farklı bir kişilik sergiliyor, tutuk davranıyorsunuz. Gönül meselelerinde yalnızlığınızı bitirmeniz gerekiyor. Uzun zamandır hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilir, cesur olmanızda yarar var. Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun. Günlük gerilim tansiyonunuzu çıkarabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>