Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tahammülünüz Bitiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2023, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki problemleri tamamen ortadan kaldırmak için harekete geçmek isteyeceksiniz. Sorunlara çok fazla takılı kalmadığınız sürece istediklerinize ulaşmanızın da zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Etkin adımlar atmanız için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekmekte. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz takdirde pek sorun yaşamayacaksınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamaya çalışın. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karar vermenizin zor olduğu bir gün olabilir. Bugün halletmeniz gereken işlerde ikinci bir göz işinizi kolaylaştırabilir. İnsanlara nasıl yaklaşırsanız onların da bundan etkileneceğini unutmayın.

26 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanıza odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Duygusal olarak bazı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz ve belki de geçmişteki bazı olaylarla ilgili düşünceler yeniden gündeme gelebilir. Bu durum sizi zihinsel olarak meşgul edebilir, ancak bunu bir fırsat olarak görmek ve geçmişin sizi hala etkilemesine izin vermemek önemlidir. Daha fazla iç huzura ulaşmak ve kendinizi daha iyi hissetmek için meditasyon veya rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. Ayrıca, sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek ve destek almak da size iyi gelecektir. Bugün keyifli bir aktivite planlamak veya hobilerinize vakit ayırmak da enerjinizi yükseltebilir. Kendinizi öncelikli tutun ve ihtiyaçlarınızı karşılamaya odaklanın.Umarım bu bilgiler yardımcı olur. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

26 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile şirketinde çalışan bir Yay burcuysanız, akılcı yaklaşımınız sayesinde önemli gelişmelerin yolunu açabilirsiniz. Ailede ön plana çıkıyorsunuz. Eğer evli bir Yay burcuysanız eşinizin sorumsuzluklarına daha fazla tahammül edemeyebilir, düşüncelerinizi dile getirmeye karar verebilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü evde geçirebilir ve hayatınızı nasıl yaşadığınızı sorgulayabilirsiniz. Sorumluluklarınız, istekleriniz ve yaptıklarınız arasında bir fark olması gergin hissettirebilir. Hiçbir şey, bu gerginliği yaşamanıza bir gerekçe olmamalıdır; hayatınıza ve evinize gereken değeri verin.

26 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ve yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gereken zamanlar olabilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışabilirsiniz. Yeni kararlar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ortaya rahatça koyabileceksiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkinizde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. İlişkinizi yürütmek için gösterdiğiniz çabaya değip değmediğini görmek isteyeceksiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarıyla konuşmak istemeyebilir biraz daha içine kapanabilirsin. Tek başına takılmak senin için daha iyi olabilir hatta o yüzden. Kafana göre ve sakin bir gün planlamak, haftaya daha rahat başlamak sana çok iyi bir etki bırakabilir.

26 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün iç dünyanız canlı ve iyi durumda. Sakladığınız bir sır konusunda sıcak duygular hissedebilir veya özel hayatınızla ilgili bir huzur duygusu hissedebilirsiniz. Bunun yerine geçmişten gelen hassas bir konuyu anlayabilirsiniz. Bazen ödül, onu elde etme fikrinden vazgeçmekle ilgilidir! Ayrıca birisine el uzatmak veya şefkatli bir fikir alışverişinde bulunmak için de iyi durumdasınız. Bugün sakinleşmeye ve anlayışın ışığını kalbinize getirmeye yardımcı olur. Bu affetmenin de daha kolay olduğunu gösterir. Güvendiğiniz biriyle özel bir konuyu açmaya karar verebilirsiniz. Bir perde arkası meselesi ya da vicdanınıza ağır gelen bir meseleye dair yeni bir anlayış gündemde olabilir.

26 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız...

26 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün partner, ortaklık konuları gündeme gelebilir ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz. Bugün, alacağınız bazı haberler sizin aktif yönlerinizi ortaya çıkaracak.

26 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 03" R
Ay
Koç
27° 47' 46" R
Merkür
Başak
18° 41' 37" R
Venüs
Terazi
26° 29' 27" R
Mars
Yengeç
08° 59' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 23"
Satürn
Balık
15° 07' 00"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 12"
Plüton
Oğlak
29° 45' 12"
Chiron
Koç
22° 17' 29"
Lilith
Terazi
09° 10' 31"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>