Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Mesai Uzayabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk hayatınızda, sarf edeceğiniz sözlerin önemini unutmamalı ve ilişkide elinizden geleni yapmalısınız. Güzel gelişmeler yaşanabileceği bir süreçtesiniz; bu nedenle olumlu kalmaya çalışın. İlişkinizden yana yüzünüzün gülmeye başlayacağı bir dönemdesiniz.

Bugünve kariyer alanında düşünceleriniz sürekli değişiyor, bu da yanlışlık yapmanıza neden olabilir. Ancak şans sizden yana. Tercihlerinizde daha dengeli olmanız gerektiğini unutmayın. Dikkatli olmak, başarıyı getirecektir.

Bugün, maddi hedeflerinize uygun adımlar atmanız önemli. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var. Gelir ve gider dengenizi korumak için dikkatli olmalısınız; bu dengeyi sağlamak, mali durumunuzu güçlendirecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi savunmanız gereken noktalarda asıl amacınızdan uzaklaşmamalısınız. Böylece kontrolü yitirmemiş olacak ve yaptıklarınızın olumlu neticesini daha iyi göreceksiniz. Gerçekleştiremediğiniz seyahat ve yolculuklarla ilgili konular yeniden gündeme gelebilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal ve içsel dünyanızla ilgili yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İçsel sorularınızın cevaplarını bulmak adına zaman ayırmak size iyi gelebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar doğabilir. Kendinize ve duygularınıza odaklanarak, enerjinizi pozitif ve yapıcı şekilde yönlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ile ilgili muhasebe evraklarını bugün düzenleyebilirsin. Hesaplarda gördüğün bir açık birtakım pürüzler çıkarabilir. İşten erken çıkacakken biranda mesai uzayabilir. Akşam eve geldiğinde gürültüden uzak bir şekilde kitabına devam etmek istiyorsun. Erken uyumak istemiyorsun. Kendine keskin bir kahve yapabilirsin.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi savunmanız gereken noktalarda asıl amacınızdan uzaklaşmamalısınız. Böylece kontrolü yitirmemiş olacak ve yaptıklarınızın olumlu neticesini daha iyi göreceksiniz. Gerçekleştiremediğiniz seyahat ve yolculuklarla ilgili konular yeniden gündeme gelebilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konulara ve kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz alanlara zaman ayırabilirsiniz. Aynı zamanda uzaklar ve karşıtlık konular da gündeme geliyor.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağ duyulu davranmak aynı yardım ve desteğin size kat be kat gelmesine vesile olacağı için sağlıklı düşünmekte fayda var.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize bir iyilik yapın ve savaştığınız alanları birbirine karıştırmayı bırakın. Her şeyin sırası ve gereği farklıyken sizin de çabanız, bakış açınız farklı olmalıdır. Bugün hayatınıza, ev yaşantınıza ve aile bağlarınıza ağırlık oluşturacak her şeyi kendinizden uzaklaştırmaya başlayın.

28 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugünün Ay'ı, sıradan olmayan deneyimlere duyduğunuz ihtiyacı vurguluyor ve bu ihtiyacı tatmin etmek için aşırıya kaçmanıza gerek yok. Ancak, bugün büyük resme odaklanırken, belki de mevcut detayları kaçırdığınız anlar olabilir. Şu anda zorlayıcı bir şeyle uğraşmaya hazır hissetmeyebilirsiniz. Venüs-Jüpiter geçişiyle birlikte, kolay yolu seçmek daha cazip gelebilir. Örneğin, başkalarına karşı fazla hoşgörülü olabilirsiniz veya yalnız kalma ile, birine yakın olma isteği arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Bir mola vermenin, tekrar yola koyulmadan önce ihtiyacınız olan şey olabileceğini göz önünde bulundurun. Venüs, 17 Ekim'e kadar güneş haritanızın on ikinci evinde ilerliyor ve bu, duygularınızla daha fazla temas kurmak için harika bir zaman. Sosyal hayatınız daha sessiz ve özel bir dönemden geçebilir. Önümüzdeki haftalarda olayları kafanızda değerlendirme veya içsel bir arayış içinde olma eğilimindesiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karmanın yanması, eksik olanın tamamlanması ve mucizevi durumların ortaya çıkması gibi durumlarla karşılaşabilirsin. Bir durum umut ettiğin gibi sonuçlanıyor merak etme. Bütün umutların ve hayallerin birer birer gerçekleşeceğini unutma. Sen şanslı bir insansın. Kendine mutlu sonlar yaşama izni verir misin? Ayrıca evrenden sana gelen olumlu enerjilere evet der misin?

28 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay, bugün seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konularda şans sizden yana. Ancak, gizli ilişkiler gündeme gelebilir. Dikkatli olun, gününüz güzel geçsin!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi çevrenizde gereğinden fazla tartıştırıyorsunuz. Bu davranışınız sorun yaratabilir. Sorunları daha çok içerde çözme eğilimleri, rahatsızlık veren dış müdahaleleri en aza indirebilir. Meslek hayatınızda yeni olanaklar var. Uzun süredir yolunda gitmeyenhayatınız, karşınıza çıkacak bir fırsatla değişecek. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu imkanı iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var.

28 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 07' 42" R
Ay
Yengeç
14° 51' 28" R
Merkür
Akrep
14° 22' 52" R
Venüs
Yay
06° 20' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 17" R
Satürn
Balık
13° 10' 06"
Uranüs
Boğa
26° 14' 21"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Terazi
12° 48' 39"
True Node
Koç
06° 23' 60"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>