Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sorunlar Derinleşebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sorunların sona ermesi için elinizden geleni yapmalısınız. Ancak olumsuzlukların bitmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu göz önünde bulundurmalısınız.

İş hayatınızda bugün mesleki zorluklarla karşılaşabilirsiniz; ancak bu durumların üstesinden gelme şansınız var. Bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Daha sağlam adımlar atmanız gereken bir dönemdesiniz.

Bugün hedeflerinize uygun harcamalar yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Ancak nerede durmanız gerektiğini unutmamalısınız. Daha kontrollü hareket ettiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda derin bir dönüşüme gitmeli, yüzeye çıkan duyguları reddetmemeli ve sezgilerinize güvenmelisiniz. İkili ilişkilerde yeni gündemler ortaya çıkabilir, acele etmeden izlemek ve analiz etmek önemlidir. Fiziksel ve mental olarak dinlenmeye ihtiyaç duyabilir, meditasyon ve terapi gibi aktivitelerle rahatlama sağlayabilirsiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Mantıklı kararlar alarak hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle sağlam ilişkiler kurmaya özen gösterin. Enerjinizi doğru şekilde yönlendirdiğiniz sürece her türlü engeli aşabilirsiniz. Kendinize olan güveninizle bugün her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Unutmayın, pes etmek yok!

23 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde patronuna yapacağın bir öneri onun hoşuna gidebilir. İş arkadaşlarından bazıları seni kıskanıyor olabilir. Dikkatli olmalısın. Kendini işlerine odaklıyorsun. Evli bir Yay burcuysan eşinin ailesi ile yaşadığın sorunlar tavırlarına bağlı olarak daha da derinleşebilir. Kendinden ödün vermek niyetinde değilsin.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stres faktörünü kendi kendinize çekiyor olabilirsiniz. Sizi tembelliğe, mutsuzluğa iten alışkanlıkları kırmak için bu Pazartesi günü iyi bir başlangıçtır. Evinizi düzenlemek, evde yapacağınız işleri belirlemek burada geçireceğiniz zamanı daha kaliteli hale getirebilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilik ve yakın arkadaşlar konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizi güçlendirici enerjiler içindesiniz. Ancak işiniz ve evliliğiniz arasında kalabileceğiniz durumlar oluşabilir. Biriyle ilgilenmeye başlayınca diğerini ihmal etme eğilimindesiniz. Hem eşinizi hem de patronunuzu memnun edecek koşulları sağlamak size düşecek.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı düzene sokmak, planladığınız ancak bir türlü harekete geçmediğiniz konularda ufak da olsa bir adım atmak için oldukça uygun bir gün.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkileriniz arasındaki dengeyi sağlamak, memnun ve hoş bir ortam oluşturmak isteyebilirsiniz. Bugün yapacağınız görüşmelerde bu tavrınızın baskın gelmesi başka insanların duygularına ya da isteklerine hitap etmeyebilir. Hızlı aksiyon almak yerine içinizde bulunduğunuz duruma göre hareket etmeniz daha akıllıca olacaktır.

23 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iyi ilişkiler kurmaya veya yeni bir bakış açısı kazanmaya daha fazla odaklanıyorsunuz. Gün, genellikle işleri açık ve adil tutmaya yardımcı olsa da olası gizli gündemler içerebileceği de akılda tutulmalıdır. Değerler, para veya mülkiyet ve sınırlarla ilgili bir sorun olabilir ve bu da biraz gerginliğe neden olabilir. Nitekim uzun vadede zor ama doğru olan yolu seçmek sizin için en iyisidir. Gün, çaresizlik hissini tetikleyen bir duruma işaret edebilirken, korkunun veya öfkenin davranışlarınızı yönlendirmesine izin vermeyin. Neyse ki tepkileriniz aracılığıyla kendiniz hakkında değerli bir şeyler öğreneceksiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kalbini ve zihnini etrafındakilere aç. Güvenilir ve gönülden bir tavsiye alacaksın. Şefkatli, saygı duyulan ve kültürlü bir insansın. Sınırsız bolluk sana geliyor ve hayallerin gerçekleşiyor. Bir dönemin ya da durumun sonunda ruhsal bir dönüşüm yaşıyorsun. Hayatına kaldığın yerden devam et, büyük başarılar senin oluyor.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gününde önemli girişimlerde bulunmanız gerekecek. İçsel sorun ve sıkıntıları aşmanız durumunda her şeyin daha iyiye gideceğini unutmamalısınız. Doğru adımlar atarken kimsenin sizi engellemesine izin vermemelisiniz. Bu süreçte daha kontrollü ve bilinçli olmalısınız.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki küçük problemleri aşmanız mümkün. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Son günlerde mesleğinizle ilgili verdiğiniz bazı kararlardan geri adım atmanız gerekecek. Almanız olası kimi teklifler, kesmiş olduğunuz bazı umutları yeniden yeşertebilir. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız.

23 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 13' 05" R
Ay
Yengeç
16° 02' 51" R
Merkür
Akrep
14° 31' 02" R
Venüs
Yay
06° 26' 36" R
Mars
Yengeç
25° 23' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 02" R
Satürn
Balık
13° 09' 53"
Uranüs
Boğa
26° 14' 09"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Terazi
12° 49' 15"
True Node
Koç
06° 23' 52"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>