Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Ufak tefek problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek adımlar atmaktan kaçının.

Mesleki olarak biraz daha tutarlı olmalısınız. Gelişmeleri yakından takip etmeye çalışın. Kendinize çok fazla yüklenmemeniz daha iyi olabilir.

Maddiyatla ilgili karmaşık durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sınırları zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problem yaşadığınız kişiler hakkında konuşmak yerine bunları çözmenin yollarını aramalısınız. Sabrınızın taşmasını haklı bir sebep olarak göstermek en çok sizin incinmenize neden olabilir. Bugün sosyal ve hukuksal platformlarda tepkilerinizin neler doğuracağının bilincinde olarak hareket etmelisiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmalısınız. Karşı tarafın duygularına daha fazla önem vererek iletişimi kuvvetlendirebilirsiniz. Aynı zamanda bugün, sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Fiziksel ve zihinsel olarak dinlenmeye önem vermelisiniz. Uzun vadeli hedeflerinizi değerlendirerek, hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri planlayabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada yaptığın paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Bu durum takipçi ve beğeni sayının artmasını sağlayacak. Çevrende kuyunu kazan insanlar olduğunu fark edebilirsin. Geleceğin konusunda güvendiğin kişilerden fikir almak isteyebilir, uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve evinizle ilgili konulara odaklanın. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve ailenizle bağlarınızı güçlendirmek için güzel bir gün olabilir. Yaşadığı yerde huzur ve güven olan insanın hayatta başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Kendinize bu seviyeyi layık görmelisiniz. 

4 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili olaylar duygusal olarak sizi zorlayabilir. Zihinsel aktivitelerinizin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizle faaliyetleriniz artabilir. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara dikkat edin. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacaksınız.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafa karışıklığınızhayatınıza yansıyarak sizi demoralize edebilir. Pişman olmamak için öncelikle kendinize karşı sağ duyulu olun.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeylere odaklanabilirsin. Eğer neye odaklanacağını tam kestiremiyorsan rüyalarına dikkat etmen olası. Rüyalarında seni rahatsız eden veya dikkatini çeken şeylere odaklanmak ve bilinç altına işleyen konulara özen göstermek kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde anlaşmazlıklar yaşanabilir. Zihinsel gerginlikler olasıdır. İletişim ve öğrenme ile ilgili sorunlar doruğa ulaşabilir. Bir konunun gerçeğini keşfetmek için bir görevdeymiş gibi hissedebilirsin. Gün ilerledikçe sevdiklerinize göz kulak olma arzusu daha da motive edici olabilir. Fikirlerinize sinmiş bir bilgelik vardır ve insanlar da sizintavsiyenizi isteyebilir. Derin bir düzeyde uyum içinde hissetmek tatmin edici olabilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız,yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün partnerinizle, ortağınızla ilgili şans sizinle olacak ancak kararsız kalabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamda, talebinizin çok fazla olduğu bir gün içindesiniz. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde karışıklığa neden olabilir. Mars'ın olumlu desteği sayesinde, kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, hatalara neden olabilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 12" R
Ay
Koç
24° 15' 18" R
Merkür
Başak
18° 15' 20" R
Venüs
Terazi
26° 12' 11" R
Mars
Yengeç
08° 51' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 30"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 04"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>