Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kuşkulanan kim olursa olsun, size güvenilmez muamelesi yapılmasını hazmedemiyorsunuz. Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakıyor.

Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız.

Bunalım takılmanız masraflı günler geçirmenize neden oluyor. Bir mülk satışı işiniz olacak. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer kişilere bir güvensizlik duymadığınızdan katılmayacaksınız.

Bugünlerde problem yaratabilecek her şeyden uzak durmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizle ilgili korkularınız var. Epeyce zamandır yaşadığınız gerginliğin size bazı taşkınlıklar yaptırabileceğinden, bazı yanlış kararlar aldırabileceğinden çekiniyorsunuz. Aile içindeki ciddi birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, aşk beraberliğinizdeki problemlerle birleşince sizi bunalımın eşiğine getirmiş görünüyor.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba günümüzün iki önemli enerjisi, güne damgasını vuruyor. İlki, saat 01:58 Merkür-Satürn görünümüdür. Geleceğe dönük proje ve planlamaların, toplumsal ilişkilerin, yürürlüğe koymak istediğimiz işlerin, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğimiz yeni girişimlerin tekrar gözden geçirilmesi vaktidir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, bunu bir hazırlık dönemi gibi düşünmeliyiz. Çünkü henüz taşlar yerli yerine oturmamış olabilir. Bu bizi yormasın, tedirgin etmesin veya hızla kararlar almaya yöneltmesin. Eğer, karşımıza yeni fırsatlar çıkarsa, üzerinde mutlaka düşünelim veya beklediğimiz haber gelmiyorsa endişelenmeyelim. Önümüzdeki 13 Ekim tarihinde Yeniay doğacak ve Merkür geri hareketi sonlanacak. Bu görünüm o gün tekrar oluşacak. İşte o zaman daha net ve daha doğru şekilde karar verebileceğiz. Şimdilik acele etmeyelim. Saat 05:53 Mars-Neptün karşıtlık etkisi altında genel olarak bir koşturma hali söz konusu olduğu gibi tam tersine durgunluk, isteklerimizi elde etmekteki güçlükler, beklemek, bir türlü netleşmeyen projeler, oldu derken beklemeye alınan işler hayal kırıklığı yaratabilir. Bu iş-ev arasındaki dengeyi çok iyi sağlamak lazım. Beklentilerimizin gerçeklik sınırları içinde ele alınması gerekiyor. Gün boyunca dikkatli gözlemde bulunmamız, işlerimizi aceleye getirmememiz dileğimle,

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Esnek olmalı, programınızı da esnek tutmalısınız. Zira, olaylar göründüğü gibi olmayabilir ve neler olup bittiğini anlayana kadar beklemek gerekebilir. İki gün içerisinde bilgi edinebilirsiniz veya gerçekler ortaya çıkana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylar göründüğü gibi olmayabilir. Dolayısıyla, daha esnek olmaya çalışmalı, neler olup bittiğini tam olarak anlayana kadar belli girişimlerde bulunmamalısınız. 48 saat içerisinde gerekli bilgiler ortaya çıkabilir veya ortam netleşebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazdığımız, önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerimizi zorlayan açıların etkisi yine devrede olacak, ama gün genelinde Merkür'ün olumlu açısı ilişkilerde iletişimi kolaylaştırabilir, görüşmeler, yazışmalar veya ticari işler açısından olumlu bir atmosfer yaratabilir. Daha çok sosyal ilişkiler veya dışarıda yapılacak işler devrede. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Bazı konuları keşfetmek için adımlar atabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendi düşüncelerinizi başkalarına ifade etmek için istek içinde olabilirsiniz. Zirvede kalmak için yeni planlar yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konular dikkat çekebilir.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yönden yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Ancak bu birliktelik kısa süreli olabilir. Bunun için telaşa kapılarak kendinizi üzmeyin.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda belirsizlikler meydana gelebilir. Aile büyüklerinizin düşünceleri sizi yanıltabilir. Herkesin söylediklerine hemen inanmayın ve işinizde kendi bildiğiniz yoldan sapmayın.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda stres yönetimine dikkat etmelisiniz, şu dönem kariyerinizle ilgili konularda değişim yapmak, major adımlar atmak için zemin pekte uygun değil. Patronlarınız sizleri hayal kırıklığına uğratabilir, beklediğiniz terfi gecikebilir. İncir çekirdeğini doldurmayacak mevzuları büyütmemeye gayret edinyerinde.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 02" R
Ay
Boğa
17° 41' 19" R
Merkür
Başak
21° 11' 45" R
Venüs
Terazi
28° 07' 59" R
Mars
Yengeç
09° 44' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 12"
Satürn
Balık
15° 01' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 29' 58"
Plüton
Oğlak
29° 44' 25"
Chiron
Koç
22° 14' 11"
Lilith
Terazi
09° 19' 28"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>