Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Alışkanlıklarını Düzenliyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, sosyal olarak hareketli olacağınız yüzünüz gülmeye başlayacak. Olanaklardan faydalanmak adına adımlar atacaksınız. Birlikteliğiniz olmasa da şans sizden yana olacak. Birlikteliğiniz varsa, partnerinizle aranızda kıskançlık problemleri yaşanabilir. Söz konusu aşk hayatınız olduğunda biraz daha duyarlı olmanız gerekiyor.

Biraz yavaşlama ile karşı karşıya kalabilirsiniz ancak bununhayatınız üzerinde büyük sorunlar oluşturmayacağını da aklınızda bulundurun. Aslında var olan yavaşlama, her alan için de geçerli değil. Gün içerisinde detaylara biraz daha fazla önem vermeye çalışın. İstekli olduğunuz sürece bugün sorun yaşamayacaksınız.

Parasal konularda sizi memnun edebilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Duyarlılık gösterdiğiniz konuların beklenmeyecek düzeyde değişim göstermesi, kafanızın bazı noktalarda karışmasına neden olabilir. Bitirici özelliklerinize fazlasıyla ihtiyaç duyacaksınız. İleriye yönelik adımlar atmanın yollarını aramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir ilişkiye başlamak, var olan ilişkiyi ileriye götürmek adına bazı çekinceleriniz olabilir. Hem yalnızlıktan yorulup hem bunu gidermeyecek bir tutum sergilemek hayatınızı zorlaştırabilir. Bu zorluğu daha önce yaşadığınız için tekrar yaşamak için bir gayret göstermeyin; duygularınızı dinlemek ve bunların gereklerine göre hareket etmek için iyi bir gündesiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak. İnsanlarla olan iletişiminizde yapıcı bir tutum sergilemeniz ve anlayışlı olmanız, ilişkilerinizin olumlu yönde ilerlemesine yardımcı olacaktır. Duygusal anlamda da dengeli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru sağlayabilirsiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutinlerini yerine getirememek seni zor duruma sokuyor. Çok zaman geçmeden eski rutin hayatına dönmek isteyeceksin. Uzun zamandır yaptığın sporun meyvelerini yemeğe başlıyorsun. Fit bir vücuda sahip olmak motivasyonunu arttırıyor. Yakın bir arkadaşının yaşadığı kayıp seni derinden etkileyebilir.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bireysel çalışmalarınızı ya da hobilerinizi nasıl değerlendireceğinizi düşünebilirsiniz. Yaptığınızda, ilgilendiğinizde gözlerinizin içini parlatan şeyler için emek vermek adına iyi bir gün olabilir. Ekonomik durumunuzu iyileştiren yeni seçenekleri düşünebilir, araştırabilirsiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevginizi gösterme konusunda oldukça cesur ve sabırsız davranabilirsiniz. Sahneye çıkmak konusunda oldukça başarılısınız.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yarım bıraktığınız işler tekrardan gündeme gelebilir. Çok yönlü düşünme ve analiz yeteneğinizle içine girdiğiniz otomatik ruh hallerinden iradenizle çıkabileceksiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek veya halletmen gereken mevzular için bilgi toplamak enerjinin çoğunu alabilir. Farklı bir konuya odaklanmak her ne kadar güzel ve ilginç gelse de dikkatini toplamak için zamana ihtiyacın olacak bugün.

1 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün çoğunlukla içe dönük olsanız da kararlı bir ruh halindesiniz. Geri adım atmak ve gözlemlemek çok ödüllendirici olmakla beraber açık konuşmalar da tatmin edici olabilir. Bir soruna dair yeni bir bakış açısı edinebilirsiniz. İletişim dostça, adil ve oldukça yararlı olma eğilimindedir. Aynı zamanda destek sisteminize ve kişisel meselelerinize özel dikkat göstermeniz gereken bir gün. Ev ortamınızı düzelttikçe, iç dünyanızdaki netliğin de artması mümkündür.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Konuştuğunuz her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız, net olmayı denemekten başka çareniz yok. Maddi problemlerinizi hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizipotansiyelinize de yansıtabileceksiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi konuları ön plana çıkabilir ayrıca maddi kazançlarınızda yükselişler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara soğuk bir mantıkla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz şeylerin uygulanmasının o kadar kolay olmadığını biliyorsunuz. Araştırmacı yapınızı yeniden hedeflemeli ve uygun bir planlama yapmalısınız. Aşk konusunda derin duygular içindesiniz. Partnerinizin sizi desteklemesini sağlamalısınız.

1 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>