Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Maddi Sorunlarını Çözüyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakabilirsiniz. Düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeniz gerekiyor.

Mesleki olarak biraz daha aktif olmalısınız. Karmaşık durumları tamamen geride bırakmaya çalışmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gerekmekte.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı çözüme kavuşturabilecek yeteneğe sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şey ve herkes bir tepkiyi hak etmez. Bunu düşünün ve verdiğiniz tepkilerin kaçının size bir getiri sağladığını bulmaya çalışın. Boşvermediğiniz ancak akışına bırakacağınız noktayı bildiğiniz konulara dönün ve burada gösterdiğiniz performansı şimdiki zamana uyarlayın.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve heyecanlı hissedebilirsiniz. İçinizdeki coşkuyu ve iyimserliği başkalarıyla paylaşmak için harika bir gün. İnisiyatif almak ve yeni projelere başlamak için doğru bir zamandasınız. Aynı zamanda, kendinizi biraz dağıtmadan ve daha odaklanmadan önce planlarınızı iyi düşünmek önemlidir. Kendinizi geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek için fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Bu enerjiyi doğru yönlendirdiğinizde, başarı ve memnuniyet elde edebilirsiniz.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi sorunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yakın çevreden alacağın destekle bu konuyu hemen çözeceksin. Özgüveninin yüksek olması arkadaş çevrende hep ön planda olmanı sağlıyor. Arkadaşlarının sana imrenerek baktığını fark edeceksin. Annenle birtakım anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Bu sefer orta yolu bulmakta zorlanıyorsun.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizden emin olmalısınız. Kendinizi buna zorladığınızda çözüm bulamıyorsanız farklı tepkiler gösterebilirsiniz. Hayatınıza ve hayatınızdaki insanlara karşı daha net olmanızda fayda var; bu alabileceğiniz desteklerin önünü açacaktır.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmeliyetçi haliniz aslında iyi niyetli olsa da partneriniz kendisini yetersiz hissedebilir ve ilişki içerisinde birtakım problemler yaşanabilir.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda vücudunda çok fazla stres biriktirmiş olabilirsin. İçinde bulunduğun durumlar seni rahatlatmak yerine daha fazla gerginlik yaratmış olabilir. Bugünü dinlenerek ve kafanı boşaltmaya çalışarak geçirebilirsin.

7 Şubat 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, şimdi yeni şeyler öğrenmek, becerilerinizi tazelemek, ihtiyaç duyduğunuz veya istediğiniz bilgilerle bağlantılar kurmak için özellikle iyi durumdasınız. Gün, konuşma, paylaşma, öğrenme ve bağlantı kurma arzunuzu vurgular. Başkalarıyla iletişimde kalmak size fayda sağlayabilir. Bugünün enerjileri yaratıcı tatmin ve sevgiyi ifade etmek için güçlü. Sizi ileriye taşımaya yardımcı olacak bir şey öğrenmek, bunun bir sonucu olabilir. Artık hayatınız için biraz daha öngörülebilirlik arzuluyorsunuz ve bunu pekala elde edebilirsiniz!

7 Şubat 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. İstediğiniz her türlü şartları karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün para, kazançlar ön planda olacak ve önemli kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat. Gününüz güzel geçsin.

7 Şubat 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız, sıkıntılar doğuruyor. Aşkınızı engelleyen engeli nasıl aşacağınızı sevgilinizle konuşarak bulmalısınız. Sorunu çözmek için neler yapılması gerektiğini kararlaştırın. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin. Parayla ilgili işleriniz yoluna girebilir, fakat aşırı derecede iyimserliğe kapılmamanız gerekiyor. Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

7 Şubat 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>