Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçeceksiniz.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için ürettiğiniz fikirler oldukça gerçekçi. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Ciddi ilişkileriniz olmasa bile, yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri bazı problemler yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşayabilirsiniz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Bugünlerdeki bir haberle harekete geçecek ve sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri aksatabiliyorsunuz.

1 Ağustos 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:08 itibariyle ve gün boyu etkili olacak Mars-Uranüs arasındaki zorlu görünümün etkisi altındayız. Bir yandan özgürce hareket etmek isterken, diğer taraftan ilişki hayatınızdaki baskıların, sorunların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Peki nasıl düşünürsünüz? Bir yandan hedeflerinizi,  geçmişin gölgeleri altında değerlendirmeye çalışır, diğer taraftan yeni bir sayfadan hayata bakmanın zorlukları altında kısılıp kasılabilirsiniz. Peki ne yapılmalıdır? Mesleki konularda ilerlemek istiyorsak kendimizi geliştirmek,  ilişkide huzur bulmak istiyorsak seçimlerimizi bir daha gözden geçirmek durumundayız. Eğer bir yol açılmışsa önünüzde neden kendinizle çelişkidesiniz. Yaşadığınız deneyimlerin size kazandırdıklarını iyi tahlil edebilirseniz, hem kendinizi hem de geleceğinizi güvence altına alarak yolunuzda cesaretle ilerleyebilirsiniz. Şu aralar yavaşlamış olabiliriz. Bu durum bizi gerginleştirmemeli. Bu bekleyiş, bir çok şeyin aslını astarını öğrenmenizde faydalı olabilir.  Kendi içimizde yarattığımız korkuların esiri olmak yerine, kendi gerçeğimize sahip çıkarsak doğru iz üzerinde başarılı sonuçlar alabiliriz. Sinirlenmeye, bir şeylerin bizi yoldan çıkarmasına izin vermemeli, bilinçli düşünmeye çalışmalıyız. Eğer hatalarımız varsa, seçimlerimizi tekrar gözden geçirmekte fayda var dostlarım.

1 Ağustos 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda yaratıcılığınızı kullanacak ve çevrenizdeki kişileri kolayca ikna edeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Ay'ın bulunduğu konum, birlikte çalıştığınız kişileri sürekli sınavdan geçirdiğinizi gösteriyor.

1 Ağustos 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir. Hazırlanmanız için tüyom şu: Sizi kızdıran kim olursa veya ne olursa olsun sakinliğinizi koruyun! Yeterli bilgi edinmeden tepki vermemeye ve harekete geçmemeye dikkat edin. Tüm burçlar için gün geneli: Önceden alevlenmiş konuların üzerine benzin dökmek ya da karşı tarafın nezaketine bağlı konuların üzerine gitmek veya zaten kızgın olan kişileri daha da kızdırmak için uygun bir gün olmayabilir ve ani maddi gelişmeler (ödemeler, vergiler, borçlar, cezalar, alışverişler)günün akışını bozabilir. Astrolojik açıdan en ayağı yere basmayan ve kaygan etkiler altındayız(6 gün boyunca). Mantıklı davranmakta zorlanabiliriz belki, ama sağduyu kartımız hala elimizde olacak ve sakinliğimizi korumamıza yardım edecektir.

1 Ağustos 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi iyi ifade edememekle ilgili sorunlar yaşanıyor.Aynı zamanda sizi düşündüren kardeşlerle ilgili konularda kafa karışıklığı söz konusu. Duygusal endişelerin yıpratıcı olabileceğini bilerek hareket etmelisiniz. Biraz olsun hayatınızda olup biten pozitif gelişmelere yakın durabilirsiniz. Hayatın güzel yönleri, kendinizi geliştirdiğiniz konularla yakınlaşmalısınız.

1 Ağustos 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Araştırmacı kişiliğiniz ortaya çıkacak. Kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk sizi motive edecek ve başarı getirecek.

1 Ağustos 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

1 Ağustos 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 03' 52" R
Ay
Yengeç
00° 16' 43" R
Merkür
Başak
26° 52' 27" R
Venüs
Akrep
01° 51' 53" R
Mars
Yengeç
11° 26' 21" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 55"
Satürn
Balık
14° 47' 49"
Uranüs
Boğa
27° 02' 19"
Neptün
Balık
28° 24' 53"
Plüton
Oğlak
29° 42' 49"
Chiron
Koç
22° 06' 32"
Lilith
Terazi
09° 39' 49"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 24/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>