Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin başlangıcındaki tatlı gerginlikler sizi yarı mutlu ediyor. Geleceğe umutlu bakmanızı engelleyen bir şeyler hissediyorsunuz. Olumlu ya da olumsuz, kararlarınızı geciktirmemelisiniz.

İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız, sizi günübirlik stres yaşamaktan koruyacak. Yaşanan genel durgunluktan etkilenmeniz çok doğal.

Bir süre daha sıkıntı çekmeden idare edebilirsiniz. Bir zamanlar önemsemeden kenara ayırdığınız küçük birikiminiz, bu süreci zorlanmadan atlatmanıza yardımcı olacak.

Daha dingin bir tempo içine girmenizde yarar olacak. Son günlerdeki hareketlilikler sizi yıpratmış görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler. Yine de bir projeniz gerçekleşecek gibi gözüküyor. Bugün güzel başlangıçlara açık. Bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor.

29 Temmuz 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Ay-Boğa burcu seyri ile yeni haftamız  başlıyor. Bu enerji, güvenli yatırımların, hedeflerin, dostlukların, sağlam adımlar atabilmenin bizi son derece mutlu edeceğini gösteriyor. Kişi böyle bir etki altında huzur bulmak, güne umutla uyanmak ve akşam başını yastığa koyduğunda mutlu olmak istiyor. Bizi yatıştırabilecek, can olabilecek, güvende olmamızı hissettiren kişilere ihtiyaç duyuyoruz. Değerlerimizi sahipleniyor, bir tekini kaybetmek istemiyoruz. Elden geldiğince hayatın karmaşası, tuhaflıklarına rağmen ayakta durmaya, moralimizi yüksek tutmaya çalışacağız.

29 Temmuz 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini de almak zorundasınız. Bugün bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Önce işlerinizle ilgili yapmak istediklerinizi planlamalı ve daha sonra da duygusal yaşantınıza renk katacak işlerle uğraşmalısınız.

29 Temmuz 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı gözden geçirmenizde fayda var. Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı alt üst edebilir. Yaratıcı olmanız ilişkilerdeki sorunların çözülmesinde ve istediğinizi elde etmenizde önemli rol oynayabilir. Planlarınızı uygulamaya koymalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Pluton, Güneş ve Satürn arasında oluşacak olan olumsuz açılar önümüzdeki 11 gün için geçerli stres yaratan durumların nedeni olabilir. Gerilim, kazalar, düşmanca hareketler, yönetici pozisyonunda olan kişilerde ısrarcı tutumlar, otoriteyle ilişkilerde gerginlik, güç kullanılmasını gerektiren olaylar veya güç gösterileri, yangın, patlama v.b durumlar ön plana çıkabilir. Neyse ki Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı kısmi de olsa bizi sevgiyle sarmalayarak ve yaratıcılığımızı ortaya koymamıza ön ayak olarak sinirlerimizi kontrol etmemize yardım edecektir. Ama, her koşulda riskli hareketlerden kaçınma çabasında olmalı ve tartışmalı ortamlarda bulunmamaya veya tartışılması gereken konuları başka bir zamana ertelemeye çaba göstermeliyiz, zira tepkilerimizi kontrol edemeyebiliriz ya da karşı taraf bu anlamda çizgiyi aşabilir.

29 Temmuz 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğe dönük planlarınızı etkileyen maddi endişelerden uzaklaşıyorsunuz. Gündelik hayatın getirdiği keyiflere yönelebilir, sosyal ilişkilere ve sanatla ilgili paylaşımlara yönelebilirsiniz. Size yeni fikirler verecek değişik kişilerle bir araya gelmeniz de faydalı olacaktır. Geçmişten bu güne devam eden dostluklarınızı gözden geçirmenizin zamanı.

29 Temmuz 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... İnsanlar sizin hiçbir fikre sahip olmadığınızı zannedebilirler. Oldukça donanımlı olduğunuzu dışa yansıtmıyorsunuz.

29 Temmuz 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

29 Temmuz 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 08' 33" R
Ay
Yengeç
01° 20' 15" R
Merkür
Başak
27° 01' 18" R
Venüs
Akrep
01° 57' 43" R
Mars
Yengeç
11° 28' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 09"
Satürn
Balık
14° 47' 29"
Uranüs
Boğa
27° 02' 13"
Neptün
Balık
28° 24' 46"
Plüton
Oğlak
29° 42' 46"
Chiron
Koç
22° 06' 20"
Lilith
Terazi
09° 40' 21"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 24/09/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>