Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerdeki psikolojiniz duygusal şeyler yaşamanıza izin vermeyecek. Yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önüne geçiyor. Ama bunu boş yere dert ettiğinizi anlayacaksınız.

İş yerinizdeki yorgunluğunuzu üstünüzden atmak için bir yardıma ihtiyacınız olabilir. İşinizde yetkin biri olmanız, yorulmanıza neden olabiliyor. Aslında verimli ve güzel birgünü geçireceksiniz.

Parasal destekleriniz bir hayli çok. Bunları, toparlanana kadar kullanabilirsiniz. Parasal konularda rahat bir insan olmanız ise para sıkıntılarınızı önemsememenize yol açıyor.

Bugünlerde bazı arkadaşlarınızla aranızda tartışmalar çıkabilir. Bir arkadaşınızla gizli bir kırgınlık yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak. Cesaretli birisiniz. Fakat zamanında üstüne cesaretle yürüdüğünüz şeylere karşı şimdi çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Ama ne yazık ki dünya her zaman verimli ve harika değildir.

12 Ağustos 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 04:29-23:17 arasında Ay-Boşluk etkisi, huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunu başarılı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğinin farkındasınızdır. İç huzurunuz ve güvenlik arzunuz son derece yükselebilir. Eviniz sınırları içinde sevgi dolu bir yuva kurabilmek veya yuvanızda bugün sevgi dolu bir ortam sağlayabilmek için elinizden geleni yapınız.  İç dünyanızda güvence, düş kırıklıklarından uzak paylaşımlar ve kararlılık olgularının önemi yükselecektir.  Kendinizi ve ilerisi adına düşündüklerinizi, ailevi ve gönül ilişkinizi gerçekçi manada ele almak yararlı olabilir. Bastığınız zemin ne kadar güvenli ve ilerisi adına umut vaat ediyor mu diyerek bir sorgulamak lazım.

12 Ağustos 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerlebirliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar içinde olan sizin, yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacaktır. Bugün yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız.

12 Ağustos 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Siz ertelemeye çalışsanız da, mevcut bir düzenlemenin bazı parçalarının bir an önce yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Belli konularda kuruntu yapıyor ya da sabit fikirli hareket ediyor olabileceğimiz bir gün. Olaylardan kendi kendimize sonuç çıkarmadan önce, karşı tarafta aslen neler olup bittiğini anlamaya çalışmalıyız. Telefonunuzu açmayan kişinin düşüp kafasını vurduğunu düşünmeye başlamadan önce, telefonu evde unutmuş olma ya da sevdiğiniz bir kişinin sizi azarlaması durumunda ilişkinizin biteceği sonucunu çıkarmak yerine, trafiğe kızmış olma yüksek olasılığına yoğunlaşmakta fayda var sanırım! Günün gergin etkileri ilişkilerden ya da olaylardan aklı selim sonuçlar çıkartmayı ya da kontrollü olmayı engelleyebilir. Abartılardan, tartışmalardan, hızdan ve ani hareketlerden uzak durulması gereken bir gün…

12 Ağustos 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile bireylerinin her tür ihtiyacı, evde alınması gereken önlemler üzerinde durmaktasınız. Duygusal güvenliğinizi öne çıkması ile kendi özel hayatınıza ilişkin konuları ihmal etmemeli eve yönelik sorunları ele almalısınız. Sevdiklerinizle bir arada olacağınız aile ortamı oluşturabilirsiniz. Ancak eldeki kaynakların daha akıllıca yönetilmesi adına yeni planlar yapmak gerekecek.

12 Ağustos 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Edebiyat... Bugün bazı konularda biraz abartılı düşüncelere sahip olabilirsiniz. Sevdiklerinize olan güven duygularınız sarsılmış gibi.

12 Ağustos 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

12 Ağustos 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 54' 04" R
Ay
İkizler
28° 03' 38" R
Merkür
Başak
26° 33' 59" R
Venüs
Akrep
01° 39' 42" R
Mars
Yengeç
11° 20' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 26"
Satürn
Balık
14° 48' 32"
Uranüs
Boğa
27° 02' 30"
Neptün
Balık
28° 25' 10"
Plüton
Oğlak
29° 42' 53"
Chiron
Koç
22° 06' 58"
Lilith
Terazi
09° 38' 43"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 24/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>