Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız düşüncenizi yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç yer yok.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler sizi etkiliyor. Hemen birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız ise harika. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösterecektir.

İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz. Ek kazanç anlamında eşe, dosta tüm sinyalleriniz açık.

Bu sıralar, duygusal beraberliğinize öncelik vermeniz gerekiyor. Birçok alanda hareket halindesiniz. Bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde, bazı gediklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart, sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde hiç engel değil. Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz.

8 Ağustos 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 8 Ağustos saat 15:13-24 Ağustos saat 01:36 tarihleri arasında, maddi konular üzerinde bir hayli duracağız. Para odak noktamız haline gelebilir. Ne kazanıyorum, nasıl yaşıyorum, yeterli mi değil mi diye şöyle bir düşüneceğiz. Eğer gelirimiz yetersiz ise, yeteneklerimiz doğrultusunda ek biryapabiliriz. Sözgelimi sanatsal, mistik konular, el becerileri, iletişime dayalı uğraşılara ağırlık kazanç elde edebiliriz. Geliriniz yüksekse, bu dönemde harcamalar biraz artabilir. Tatile gitmek, çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak, çevrenizdeki insanlara yardımcı olmak mümkündür.

8 Ağustos 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Aslan burcunda ilerlemekte ve sizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Maddi konuların gündeme gelmesi sizi düşündürecektir, fakat elde edeceğiniz kazançlar söz konusu olduğu için sabırlı davranmalısınız.

8 Ağustos 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan güveninizin artacağı, yenifırsatlarıyla karşılaşma ihtimali olan bir haftalık süreçtesiniz. Gerilime rağmen burcunuzdaki şans gezegeni Jüpiter sizi her türlü ilerlemeye açık hale getiriyor. Tüm burçlar için gün geneli: Aslan burcunda meydana gelen yeni ay, bayram tatilinde tembellik etmek, keyifli aktivitelerle zaman geçirmek ve önümüzdeki on gün boyunca yeni başlangıçlar yapmamız için olanak tanıyacaktır. Önümüzdeki on günlük süreçte, kendi burcunuzun özellikle hangi alanlarda yenilenmek, ilerlemek ya da yeni başlangıçlar yapmak fırsatını bulacağını günlük burç yorumlarında tek tek ele aldım.

8 Ağustos 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle olan ilişkiler, düşüncelerinizi rahat ifade edebileceğiniz konuşmalar sizi hareketli kılıyor. Özellikle başkalarını ikna etmeniz gereken toplantıların organizasyonu ile yakından ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde kısa yolculukların getireceği sorumluluklar da olacak. Aşk ilişkilerinde daha ciddi ve tutarlı olacağınız zamanlar bulacaksınız.

8 Ağustos 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ruh... İçinizdeki sıkıntıları yüzünüze yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar sizin için oldukça endişelenmeye başladı.

8 Ağustos 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

8 Ağustos 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 58' 58" R
Ay
İkizler
29° 10' 16" R
Merkür
Başak
26° 43' 13" R
Venüs
Akrep
01° 45' 48" R
Mars
Yengeç
11° 23' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 41"
Satürn
Balık
14° 48' 11"
Uranüs
Boğa
27° 02' 24"
Neptün
Balık
28° 25' 02"
Plüton
Oğlak
29° 42' 51"
Chiron
Koç
22° 06' 45"
Lilith
Terazi
09° 39' 16"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 24/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>